Szép!Még festve is lészen? Nekem sem ártana, de ez már nem fér bele sajna, így csak a fény felújítása működik.Köszönjük a rokonod segítségét! A gumiszőnyeges alététezést lehet, hogy nekem is bekéne vezetnem a vasmadár helyén, mert a sztender már a betont kikezdi.
Az alapszin gyöngyházfehér a csíkok csillámos piros,a párom lába elég jól elfér legalábbis ezt mondta,a hátsó lábtartó még az eredeti(még!) a feliratok megvannak a 650 es is oldaláról most próbálom felujitani de ha nem sikerül akkor veszek a Praktikerbe öntapadós betüket ez már az előző gépnél is bevált és nem egy nagy összeg.
Ez igen! De kár, hogy nem jöttél hamarabb, sok ötletet adhattál volna. A csíkok lesznek felfetve, vagy több színből fog állni a kompozíció? A tankról hiányzó YAMAHA feliratot is pótolod? Ha igen az eredetivel, vagy tudsz gyártót? Ha fent vannak a dobozok elfér az utasod lába? Milyen hátsó lábtartót tettél fel? Na csak így hirtelen ennyi
Hoppá az egyik kétszer ment el.Amugy a lábtartó saját gyártmány,a polir meg még alakul ha hosszu lesz a tél .Ez a kép a piros szigszalag csíkokkal pedig csak a próbálkozásaim egyike mielőtt festőhöz kerül.Még az is előfordulhat,hogy a végeredmény valami hasonló lesz.
Ne nagyon mutogasd otthon, mert a végén nem csak az ülést alakíthatod át.... Amúgy az ezüst előtt a kék a legszebb, de csak a színe miatt. Szerintem... Hihetetlen, hogy annyi típus közül a 900-at tartották erre a feladatra a legjobbnak. Persze vannak még oldalkocsisok, de ennyire elegáns megoldást én még nem láttam... Ennek ellenére nem tartanám meg. Nem hasznos, inkább autóval foglaltatnám a helyet a garázsban, meg dönteni sem lehet.... Nem motor, de gyönyörű, az fix!
Heló
Nem tudok képet feltenni nincs mivel!amit feltettem az a hirdetés képe volt.Túl vagyok két nehéz napon de végre kész lett.Kb 15-20 vezetéket kellett kicserélni mert össze voltak égve meg pár dolog nem volt bekötve(fénykürt,vészvillogó)de most már ok.A köv.lépés,hogy átkárpitozom az ülést de nem ezen a hétvégén most már pihizek.
IIIgeeen! Néztem a kampót a végeden, mit mondjak.... aszittem rosszúl látok.
Itt Veszprém környékén olvastam róla, igen komolyan nyomják a dolgot! Motorutánfutó
A lapon találsz még linkeket...
Bizony figyeltem és rögtön a neten is megnéztem egy rakás fotót és videót. Öröm látni, hogy nyugatabbra milyen oldalkocsik vagy utánfutók vannak, de az áraik
Hiába is vennék egy használt oldalkocsit és tudnám rászereltetni, a fene sem tudja, hogy lenne-e idegem és pénzem a műszakin is átvinni?
Egy kis rokoni segitséggel sikerült pár képet készitenem íme:
Nem tudok képet feltenni nincs mivel!amit feltettem az a hirdetés képe volt.Túl vagyok két nehéz napon de végre kész lett.Kb 15-20 vezetéket kellett kicserélni mert össze voltak égve meg pár dolog nem volt bekötve(fénykürt,vészvillogó)de most már ok.A köv.lépés,hogy átkárpitozom az ülést de nem ezen a hétvégén most már pihizek.
Itt Veszprém környékén olvastam róla, igen komolyan nyomják a dolgot!
Motorutánfutó
A lapon találsz még linkeket...
Tud valaki olcson egy kis ketkerekes utanfutot ?
Vagy lehet egy kerekes is, de jobban orulnek egy kis 250-300 kg koruli futonak olcson :)
vagy
Hiába is vennék egy használt oldalkocsit és tudnám rászereltetni, a fene sem tudja, hogy lenne-e idegem és pénzem a műszakin is átvinni?