Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs mindíg elrontom a nevüket DPD mint a GLS futár. Nemzetközi, odaküldhető, paraméterezhető átvéttel. Árban azonos a postázással...
Eddig mindig magam intéztem a dolgot. Mi ez a PDP? Benne lennék ilyen közös csomag dologban.
Te magad licitelsz? Egy csomagban hozathatnánk a PDP-vel.
Tök meglepődtem hogy magadra vetted! Naháááát! És télleg van benne valami!
Sajna rövidesen megüt a guta a cuccokkal kapcsolatban, úgyhogy a keuelés végéig napolva minden gurulás ! Volt pofám rámenni egy teli idomra, miután nem mertem egy másikra licitálni, és olcsóbban ment el mint egy hasidom... Agyi zokni.
Erre a hétvégére mondták, hogy mindent behoznak. Már 3.x Lassan elküldöm őket a .... ba.
ÓÓÓ köszi :)
Ez jó! Kihoztam belőled az állatot mi? (fénykard) Felébresztettem benned a verseny szellemet!? Ez volt a célom Remélem más is kedvet kap a csinosításhoz!Én tegnap úgy érzem befejeztem
a csinosítást egyenlőre.Én már nagyon várom az első személyes találkozást és gurulást
A nagy arcot kifejezésnél ismertem magamra
Isten hozott! Vagy a Divi?Te aztán nem halogattad a tesztet. csak ha jól esik!Sok jó élményt kívánok Neked és pajtásodnak!
Paragraf ezt is figyeld!
Fejidom!
Igen, V-stromozik. Övé az első HU-n forgalomba helyezett dl 650 és 10-ből 8-an rávágják, hogy "Ez kérlek szépen vadi új." Igazuk van, mert úgy is néz ki, csak 42000 van benne A második telem, mert az elsőt egy Romettel nyomtam végig
Nem semmi így már kinagyítva látni az "első teled" A VStrom Édesapádé? Ha jól vettem ki a lapodból Ő is motorozik? Ha igen, bevesszük tiszteletbeli Yamaha XJ taggá és bízom benne, jön majd velünk a nyáron
Ez nagyon durva ez a havas kép! Ez igen.... én a jávámmal voltam így annak idején... anno domini..
A motorozz alatt dobtam be pár képet a madaramról, mert nem bírtam a sok dicsekvős nagy arcot (fénykarddal, meg minden) , kellett villantani valamit, pedig csak a végén akartam szépet mutatni. Hát ennyi. Nem bírtam tartani a szám....
Szia! Örülünk neked, azthiszem mindannyiunk nevében mondhatom!

Találkozó ötletek! Igen! Én szeretném rádumcsizni a Bandériumot egy Májusi Jeli túrára. Aztán szó volt Angliáról is.. (Nem kell komolyan venni Ravenfefe !) Meg vannak ötleteim. Pl Augusztus 20 virágkarnevál-Hajdúszoboszló thermál- Bp tüzijáték) Még nem mertem elmondani senkinek...

Hát üdv itt!
Köszönöm az üdvözlést! Kiégészítettem az adatlapomat, úgyhogy mostmár mindent megtudhattok rólam. Én benne vagyok a XJ-partikban és szivesen adok túratippeket, ha belekezdenétek a szervezésbe. Amúgy, nagyon jól érzem magam a gépen. Előtte egy eMz-m volt, nagy lépés ...
Csabi most néztem rá a lapodra, nem is láttam eddig még az első képed! Szépen alakul az a motor, már csak a fejidom és gyönyörű lesz!
Ja el is felejtettem, a motorozz.hu-n is megtalálsz bennünket!
Szia! Üdvözöllek az XJ Pajtik között Nagy találkozó még nem volt, egy alkalommal már futottunk össze, de én úgy érzem, hogy nagyon jó kis csapat alakult itt ki, a jövő évre nagy tervekkel Egyébként pont jókor érdeklődtél, mert most jön el az ideje, hogy szervezzük a 2008-as évet! Valamennyit írj magadról, mert a lapod nem sokat árult el eddig. De szabadon idézve: "Add meg a rendszámod és megmondom ki vagy !" Érezd jól magad közöttünk!
Heló Mindenkinek!
Új tag vagyok. Az idén vettem egy 600-as Diversiont. Nagyon jó a gép... Az a kérdésem, hogy szoktatok-e találkozókat szervezni? Tudom, hogy pont jókor kérdezem (,amikor már nem nagyon lehet motorozni).
Sajna, ez nem sokat jelent...
Még nem ment le a licit.
Inkább arra lennék kíváncsi, majd írjátok meg, hogy ez a motor a licit végén, mennyiért ment el.
Régebben sokat nézegettem, de a macera, a sok-sok bizonytalanság és járulékos költség, mindig visszatartott a vásárlástól.
Pedig biztos megéri, mert ismerek srácokat, aki ilyen mocik beszerzésével foglalkoznak, és boldogulgatnak.
Bár ők egyszerre mindig több motort hoznak a költségek csökkentése érdekében.
Agyam kivan! Most működik! Na erre varj gombot!

Másik: http://cgi.ebay.de/Yamaha-xj-9...

Idézettel: "http://cgi.ebay.de/Yamaha-xj-900-Diversion-Bj-99-Motorrad_W0
QQitemZ330185850106QQihZ014QQcategoryZ9809QQssPageNameZWDVWQQ
rdZ1QQcmdZViewItem"

Mint link
Most akkor ki a rossz ember? ÉN? Vagy az e-bayjos aki nem hagy linkíteni?
Itt a bemásolós link: http://cgi.ebay.de/Yamaha-XJ-9...

és itt van mint link

Összenéztem, tök korrekt! Bemásolva működik.
gondolom a rossz emberek miatt.Én sem tudtam hivatkozni rá.
Nem tudom , valamiért nem kezeli jól az e-bay linkeket...
na jó itt a jó link! link
vagy egy másik:
link
jártamban kelztemben : 1000 € alatt egyenlőre