Tök meglepődtem hogy magadra vetted! Naháááát! És télleg van benne valami!
Sajna rövidesen megüt a guta a cuccokkal kapcsolatban, úgyhogy a keuelés végéig napolva minden gurulás ! Volt pofám rámenni egy teli idomra, miután nem mertem egy másikra licitálni, és olcsóbban ment el mint egy hasidom... Agyi zokni.
Erre a hétvégére mondták, hogy mindent behoznak. Már 3.x Lassan elküldöm őket a .... ba.
Ez jó! Kihoztam belőled az állatot mi? (fénykard) Felébresztettem benned a verseny szellemet!? Ez volt a célom Remélem más is kedvet kap a csinosításhoz!Én tegnap úgy érzem befejeztem
a csinosítást egyenlőre.Én már nagyon várom az első személyes találkozást és gurulást
A nagy arcot kifejezésnél ismertem magamra
Igen, V-stromozik. Övé az első HU-n forgalomba helyezett dl 650 és 10-ből 8-an rávágják, hogy "Ez kérlek szépen vadi új." Igazuk van, mert úgy is néz ki, csak 42000 van benne A második telem, mert az elsőt egy Romettel nyomtam végig
Nem semmi így már kinagyítva látni az "első teled" A VStrom Édesapádé? Ha jól vettem ki a lapodból Ő is motorozik? Ha igen, bevesszük tiszteletbeli Yamaha XJ taggá és bízom benne, jön majd velünk a nyáron
A motorozz alatt dobtam be pár képet a madaramról, mert nem bírtam a sok dicsekvős nagy arcot (fénykarddal, meg minden) , kellett villantani valamit, pedig csak a végén akartam szépet mutatni. Hát ennyi. Nem bírtam tartani a szám....
Szia! Örülünk neked, azthiszem mindannyiunk nevében mondhatom!
Találkozó ötletek! Igen! Én szeretném rádumcsizni a Bandériumot egy Májusi Jeli túrára. Aztán szó volt Angliáról is.. (Nem kell komolyan venni Ravenfefe !) Meg vannak ötleteim. Pl Augusztus 20 virágkarnevál-Hajdúszoboszló thermál- Bp tüzijáték) Még nem mertem elmondani senkinek...
Köszönöm az üdvözlést! Kiégészítettem az adatlapomat, úgyhogy mostmár mindent megtudhattok rólam. Én benne vagyok a XJ-partikban és szivesen adok túratippeket, ha belekezdenétek a szervezésbe. Amúgy, nagyon jól érzem magam a gépen. Előtte egy eMz-m volt, nagy lépés ...
Szia! Üdvözöllek az XJ Pajtik között Nagy találkozó még nem volt, egy alkalommal már futottunk össze, de én úgy érzem, hogy nagyon jó kis csapat alakult itt ki, a jövő évre nagy tervekkel Egyébként pont jókor érdeklődtél, mert most jön el az ideje, hogy szervezzük a 2008-as évet! Valamennyit írj magadról, mert a lapod nem sokat árult el eddig. De szabadon idézve: "Add meg a rendszámod és megmondom ki vagy !" Érezd jól magad közöttünk!
Heló Mindenkinek!
Új tag vagyok. Az idén vettem egy 600-as Diversiont. Nagyon jó a gép... Az a kérdésem, hogy szoktatok-e találkozókat szervezni? Tudom, hogy pont jókor kérdezem (,amikor már nem nagyon lehet motorozni).
Sajna, ez nem sokat jelent...
Még nem ment le a licit.
Inkább arra lennék kíváncsi, majd írjátok meg, hogy ez a motor a licit végén, mennyiért ment el.
Régebben sokat nézegettem, de a macera, a sok-sok bizonytalanság és járulékos költség, mindig visszatartott a vásárlástól.
Pedig biztos megéri, mert ismerek srácokat, aki ilyen mocik beszerzésével foglalkoznak, és boldogulgatnak.
Bár ők egyszerre mindig több motort hoznak a költségek csökkentése érdekében.
Sajna rövidesen megüt a guta a cuccokkal kapcsolatban, úgyhogy a keuelés végéig napolva minden gurulás ! Volt pofám rámenni egy teli idomra, miután nem mertem egy másikra licitálni, és olcsóbban ment el mint egy hasidom... Agyi zokni.
Erre a hétvégére mondták, hogy mindent behoznak. Már 3.x Lassan elküldöm őket a .... ba.
a csinosítást egyenlőre.Én már nagyon várom az első személyes találkozást és gurulást
A nagy arcot kifejezésnél ismertem magamra
Fejidom!
Találkozó ötletek! Igen! Én szeretném rádumcsizni a Bandériumot egy Májusi Jeli túrára. Aztán szó volt Angliáról is.. (Nem kell komolyan venni Ravenfefe !) Meg vannak ötleteim. Pl Augusztus 20 virágkarnevál-Hajdúszoboszló thermál- Bp tüzijáték) Még nem mertem elmondani senkinek...
Hát üdv itt!
Új tag vagyok. Az idén vettem egy 600-as Diversiont. Nagyon jó a gép... Az a kérdésem, hogy szoktatok-e találkozókat szervezni? Tudom, hogy pont jókor kérdezem (,amikor már nem nagyon lehet motorozni).
Még nem ment le a licit.
Inkább arra lennék kíváncsi, majd írjátok meg, hogy ez a motor a licit végén, mennyiért ment el.
Régebben sokat nézegettem, de a macera, a sok-sok bizonytalanság és járulékos költség, mindig visszatartott a vásárlástól.
Pedig biztos megéri, mert ismerek srácokat, aki ilyen mocik beszerzésével foglalkoznak, és boldogulgatnak.
Bár ők egyszerre mindig több motort hoznak a költségek csökkentése érdekében.
Másik: http://cgi.ebay.de/Yamaha-xj-9...
Idézettel: "http://cgi.ebay.de/Yamaha-xj-900-Diversion-Bj-99-Motorrad_W0
QQitemZ330185850106QQihZ014QQcategoryZ9809QQssPageNameZWDVWQQ
rdZ1QQcmdZViewItem"
Mint link
Itt a bemásolós link: http://cgi.ebay.de/Yamaha-XJ-9...
és itt van mint link
Összenéztem, tök korrekt! Bemásolva működik.
vagy egy másik:
link