Nekem is nagyon tetszik, biztosan élmény lehet egy ilyen szerelvénnyel közlekedni! Bár én az oldalkocsiba be nem ülnék. Kár, hogy az átalakítás itthon nem egyszerű, jó oldalkocsi szinte elérhetetlen, a hivatalokon pedig átverekedni magad időben és anyagiakban pedig már csoda lenne.
Ezzel most azt akarod mondani, hogy nagyon kimerültnek néz ki?
Vagy Fehérváron csak lapos elemek vannak?
Vagy inkább cerkák, és azok merülnek, de felétek a góliátok inább merítenek?
Van már rajzod? Olyan amin színes vonalak jelentenek kábeleket, és olyan rajzokba futnak bele amik semmire sem hasonlítanak? Állítólag annak a térképnek alapján lehet áramot vezetni a miskulanciába... Nekem mintha lenne..
Jó estét mindenkinek!
Itt a hosszu hétvége ugy hogy belevágok az átkábelezésbe már megvettem mindent, asszonyt felkészitettem remélem elég lesz 4 nap.Yamaha xj kollégának pedig sikeres polírozást
Te megmondtad! Remélem jól meg mondtad! Mert megmondom, hogy ha nem mondtad jól és én megvettem ezeket a csodaszereket, hát igen mérgeses leszek Jó, hogy így a 4 nap elött megtaláltam a cuccokat, így az asszony azt hiszem egy kicsit bepánikól. Majd ha elalszik akkor megyek ki a paripához .
Mijen moci az amit bütykíteni kell , hacsak nem olajcseresznye meg a többi időszakos kórság?
Mi itt mind ezeréves oldikkal nyomulunk, azt semmi gond...
Itt van pl. a Jose 34 éves oldtimer XJ-yeh ja!
Na most megkapom . No jó 24.
Nöből, azzal a korosztállyal se kezdenék!
Motorból meg KÍÍÍÍVÁÁÁLÓÓÓ!
Berber! Megtaláltam az eluminium polírozásához való csodaszert (papír hengeres kiszerelésű bzgentyű)
és a rongykorong is ok. Kemény 500 pengő volt ez a rongykorong Semmi akadálya a további munkálatoknak.Örülsz?Mert én igen!
Ha valaki nem bízik meg benned, akkor ne téged kérdezzen, ha meg kérdez akkor valószínű, hogy megbízik benned. Szerintem bármelyik motor szerelő (nem kell horror órabéres "szakszervíz")
meg tudja nézni a srácnak biztonság- technikailag.
Hát, a csigusz lehet, hogy téli álmot alszik, bár eddig csak a medvéről, meg a mormotáról hallottam, hogy ilyet tenne. KrisztiánFZ6 csak emlékeztette, hogy ismerik egymást.Nem értem!Lehet, hogy csak a melója sok, vagy nem tudta leszűrni a sok infót.Majd előkerül reméljük. Letiplizett az a srác is aki a hézagoló lapkákat ajánlotta fel neki.Amikor én jeleztem, hogy átveszem tőle, úgy is szelepállítás követ-
kezik akkor lepattant .Kemény mag azért fix
Igazad van persze. Az viszont elfogadható,hogy az életével kapcsolatban meg szeretne bízni a motorjában, és ezért hozzáértő szakvéleményére kíváncsi. (Megjegyzem, ha a kerékanya meg van húzva, és van fékolaj, sok baja nem lehet a géptől) A dologban velem kapcsolatban csak a "szak" hibádzik, nem adhatok róla véleményt, max megnyugtathatom...
Apropó, hova lett Csigusz, mert amióta elment aludni, nem láttam! Nem kelt fel azóta? Ez igen!
Onnan jutott eszembe, hogy az Ő motorjával is vacakoltatok, azt beszolt KrisztianFZ6 és mintha csend alakult volna....
Az mit jelent, hogy a rejtett problémákra kitért? Minden adás-vételiben van olyan, hogy hibáiról tájékoztatta az eladó a vevőt, ő azt kipróbálta, megtekintette. Ezt vette meg és kész!Ha mondjuk az én vasamat valaki megvenné és ne adj isten két hét után hengerfejes lenne, hát nem én lennék a hibás.Ha meg törött de nem az eladó törte meg hanem elötte valaki, akkor is mit tudna tenni.Baromság ez az egész. a vásárlás elött senkit nem akadályozhatsz meg abban, hogy saját költségén a motort átvizsgáltassa és ez gondolom nem is állt fenn.Ha meg megvette, mit akar kínlódni ?Én a kedves vevőt és az előzményeket nem ismerem,így csak véleményemet írtam le! Én még autót is úgy adtam el, hogy elötte közöltem a vevővel, hogy amennyiben akarja akkor vizsgáltassa át a kifizetés elött de utána hibákkal és nyűgjeivel felejtsen is el.Mindenki a döntésének következményeit viselje! Ez az élet
A foszer amatőr. Kérdezett engem, én ugyan ezt válaszoltam, de(!) kötött egy adásvételit amiben a rejtett problémákra kitért, és a Yamahásokhoz vinné a cuccot. Erről lebeszéltem , de Titeket megkérdeztelek, hátha valamiről nem tudok?!? Szeretnék neki segíteni, de ha valamit elfelejtek. Mondtam megnézem , de az én "szakvéleményem...."
Ha gyanu támad, km, törés, egyenes futás, hibás felújítás..... vigye szakszervízbe.
Te vagy az Berber? Vagy valaki más jelentkezett be a neveddel?Te kérdezel olyat, hogy mire kéne lesni?Ha Te sem tudod mint jelenleg is aktív service man ?
Milyen rejtett hiba? Egyenlőre nincs több kérdésem. A masina egyszerű, mint a laposalátét,nincs agyonbúrkolva,Hallani és látni+ érezni is lehet, ha valakinek van egy kis műszaki érzéke.Nem?Van-e füst,furcsa zaj,
Vagy Fehérváron csak lapos elemek vannak?
Vagy inkább cerkák, és azok merülnek, de felétek a góliátok inább merítenek?
Itt a hosszu hétvége ugy hogy belevágok az átkábelezésbe már megvettem mindent, asszonyt felkészitettem remélem elég lesz 4 nap.Yamaha xj kollégának pedig sikeres polírozást
akár hogy is fog rám hatni
Mi itt mind ezeréves oldikkal nyomulunk, azt semmi gond...
Itt van pl. a Jose 34 éves oldtimer XJ-yeh ja!
Na most megkapom . No jó 24.
Nöből, azzal a korosztállyal se kezdenék!
Motorból meg KÍÍÍÍVÁÁÁLÓÓÓ!
és a rongykorong is ok. Kemény 500 pengő volt ez a rongykorong Semmi akadálya a további munkálatoknak.Örülsz?Mert én igen!
meg tudja nézni a srácnak biztonság- technikailag.
Hát, a csigusz lehet, hogy téli álmot alszik, bár eddig csak a medvéről, meg a mormotáról hallottam, hogy ilyet tenne. KrisztiánFZ6 csak emlékeztette, hogy ismerik egymást.Nem értem!Lehet, hogy csak a melója sok, vagy nem tudta leszűrni a sok infót.Majd előkerül reméljük. Letiplizett az a srác is aki a hézagoló lapkákat ajánlotta fel neki.Amikor én jeleztem, hogy átveszem tőle, úgy is szelepállítás követ-
kezik akkor lepattant .Kemény mag azért fix
Apropó, hova lett Csigusz, mert amióta elment aludni, nem láttam! Nem kelt fel azóta? Ez igen!
Onnan jutott eszembe, hogy az Ő motorjával is vacakoltatok, azt beszolt KrisztianFZ6 és mintha csend alakult volna....
Ha gyanu támad, km, törés, egyenes futás, hibás felújítás..... vigye szakszervízbe.
Szegény még nem is sejti milyen kincshez jutott!
Milyen rejtett hiba? Egyenlőre nincs több kérdésem. A masina egyszerű, mint a laposalátét,nincs agyonbúrkolva,Hallani és látni+ érezni is lehet, ha valakinek van egy kis műszaki érzéke.Nem?Van-e füst,furcsa zaj,