Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy MA monogramos ember megvette fehérvárra az álltalam ajálgatott Divit! Levelezek Vele egy ideje, csalogatom a fórumra. Aggódik, hogy rejtett hibás avas. Tudtok valami ilyesmiről mire kéne lesnie? Esetleg hova vigye bevizsgálásra, vagy szükséges e?

Lassan népes tábor alakul XJ- ből! Hiába az utolsó igazi olcsó túramoci!

The last mohikan, forever!
Én nem kövezlek meg, mert a célod szentesítette az eszközödet amivel én vettem a paripát szintén
ilyen volt elöl+ kagylós, mivel a telók nem voltak a helyzet magaslatán.Négy hónapot mentem még vele
minden gond nélkül és egyben teló restazrálás csapágycsere és gumi.Hát egyben nem volt kevés, de
erre spóróltam a négy hónapban És addig az asszonnyal is csak néha gurultam( volt mire fogni)
Ezt megoldottad!

Viszont megint olyat tettem amin a köz felháborodhat! Irtam, hogy az első tul. kockásra "motorozta" a gumit. Ez kanyarban annyira kemény volt, hogy rendszeresen csusszant a kialakolt élen, mert szinte nem volt felület. Mivel úgyis 8 éves a guma, és nem sok veszteni valóm volt, hát beröffentettem, betettem 1-be és amíg kedvesen odatartotta a kerekét, én a fölösleges részeket kis sarokköszörűvel, durva papírral leradíroztam. Kicsit pofássabb így az abroncs! A majrécsík egy az egyben eltűnt, és előkerült a még aktív jó minőségű gumi. Hogy mennyire öreg az majd tavasszal derül ki, de remélem egy kiadással kevesebb egyenlőre.

Na most lehet mondani, hogy ütnifog, meg mért pazaroltam el... de szerintem azok az "élek" többet ártottak mint használtak. A majrécsíkon még megvoltak a szőrök, a közepe meg kb. 3-4 mm! Nem csoda, hogy megszabadult a vastol, amikor az ledobta!
szerintem stílusosan a fegyvernem polírpaszta, teleszkópszár, és pajzsként szélvédő plexi
Mert ezeket mindegyikünk félti, így nem tennénk kárt egymásban .
Bocsánat, csak nem akartam az "oldid", le öcsikézni. Tíz év meg nem nagy idő , a tölgyeknél.

Ez a párbajra hívás melbe vágott! Most mehetek terminátorkodni. És mi lenne a fegyvernem, hozzam a sugárvetőt, vagy a fénykardot? Én is ezen nőttem ám fel!
Szeretem az egyenes beszédet!
Ha nem sajnálnám a nyári kesztyűm fél párját, akkor orcádba dobnám és párbajra hívnálak a 8-as számú út 87. km mellett elterülő Sukoróperdácsi fensíkra! Ha 2007-ből kivonunk 1983-at akkor
eredményként 24-et kapunk "okosabb vagyok mint egy ötödikes?" Műsorát én elkerűlném azért
a helyedben te istenember.Na jól van már...... ez volt a show része.
Azt hittem, hogy a rongykorongos balhé egy drágább valami.Abból indultam ki, hogy egy szaros polír
korong is 3000 pengő.Még azért hosszú a tél, nincs vége a melóknak.Most a 10% befektetéssel
90%-os eredmény állapotában vagyok.(tanulok mi? ) A többit meg jól beosztom havi esedékességre. Kell még az erő a WC-re is (ebben a korban)
Én nem hülyézek, még burkoltan sem. Én megmondom egyenesben olyan vagyok!

Puncs: Egyébként is! Téged lehülyézni, aki a 35 éves vasát lábontartja , rendszeresen rá mer ülni , életét kockáztatva , és a közlekedés résztvevőit veszélyeztetve , én hogy mernélek lehülyézni, aki példaképem, csodálatom tárgya, bálványom vagy?

Te aki tudod hogy "a másik sáv gyorsabban halad!", "de Murphy nem motorozott soha!" (ez saját kiegészítés )
Egy kicsit búrkoltan lehülyéztél? Jobban szeretem, ha figyelmemet hívják fel a hiányosságomra, mint az egyenes lehülyézést. Megigérem, hogy N.C. Parkinson cinizmussal teli eszmefuttatásait elolvasom. Akkor aztán figyelhetsz
Sziasztok!
Ha van eladó motor, motoros cuccotok akkor azt könnyen, és gyorsan fel lehet adni itt:
Klikk Ide!
További jó fórumozást!
A rongykorong csappal felénk 6-700,- Ft. Nem tudom sok e, de nem egyszer használatos. Festékboltokban, szerszámos üzletekben lelhető. Sok sikerélményt. :-D

Lehet hogy Te nem ismered Parkinson törvényét? Talán még Murphy-ről sem hallottál?

Alapvető igazságok, amik áthatják életünket!
Igazán nincs mit!Hát ez a meló és eredmény függvény nem piskóta Még nem tanultam makroökonómiából ezt az elmáletet.Lehet, hogy megkérdezem a tanárt ismeri-e a Berberi-szabályt.
Nekem még nincs rongykorongom, ezért az eddigi eredményeken ülök, nem fejlesztek (várom a fizetést)
Annyit elárulok, hogy a felnin és a telókon is vannak változások.Talán jó idő lesz a szünetben és nyomok
fotót.
Le Sidoloztam a pleximet. Kííííválóóóan működik! Köszönöm a segítséget!
Ragyog gyönyörű, csak néhány mélyebb karc, sérülés virít. Nem vakarhatom addig amíg elfogy, hogy tökéletes legyen, de megüt a guta, hogy össze karmolták. Nincs értelme hogy folytassam.... a 90 %-os szabály miatt. (A 90%-os minőségi állapot eléréséhez elegendő 10% munka, míg a maradék 10% leküzdése, az össz ráfordítható munka 90%-át emésztené fel... ) Lehet, még vacakolok vele kicsit azt feladom.
Jobban áll, mint a divi!Ez a masina már olyan öreguras ,túrázós igen tiszteletet parancsoló.
Csak óvatosan azokon a vizes utcákon!
Sok szép túrát Nektek!
Beszarás! Hát ez olyan lépés, mint a Trabant után Audi. Azt hiszed, hogy senki nem figyel? A műholdról, még azt is látják mit olvasol! Nem panaszkodás volt a faluról.De itt mások az emberek.Ha valaki itt áll a kapunk elött akkor megkérdezik, hogy mit akar.A panelban meg le se sarták ha valakinek a lakását benyomták
Akkor inkább skubizzanak.Nézhetik hogy felpolírozom a vasmadarat
Neked is szép reggelt!Lassan készülődöm dolgozni.
Szép reggelt Mindenkinek! Húúúúúú de kafa az a paripa! Már én is kezdtelek hiányolni! Nem ám megfeledkezni az itthoniakról!
Minden kinti, e-bay. Jó áras, bár aki intézi kissé gyanus. Pénzem ugyan nincs benne, de nem tudom megjön e. Mindenesetre ehó végére ígérték.
Az mindenesetre bizti, hogy kegyetlen messze lakunk Európától, hiába pár óra az út. Minden postaköltség csillagászati. Nem is értem.

Olvasom a falu-eposzt és kezdem érteni ezt a Győzikés mizériát ! Hogy emberek ennyire kíváncsiak legyenek! Bezzeg minket nem les senkisem!
Huuuuúúúú, de állat kemények vagytok!
Már azt hittem elveszel örökre, de látom azért visszahúz a
Majd ha öreg, és vén leszek nekem is lessz szép gőzösöm mint neked , de amíg ilyen suhanc vagyok elég nekem a szöcske is!
Szevasztok!

Lokok egy par kepet az uj vasrol, hal istennek itt nem nagyon van tel

Szoval minden hetvege a gurulas jegyeben telik

jok legyetek
Én akkor akadtam ki,mikor kimentünk a medencébe nyáron.Ha épp úgy adódott,akár egy szál bugyiban.Na akkor aztán kiült a fél szomszédsereg.És mi voltunk a hülyék mert azt csinálunk az udvarunkban amit akarunk.Csakazért se hagytam magam.Meg mindig az volt a bajuk,hogy hozzánk mindig hangos motorral jön mindenki.De hozzá kell tenni,hogy a szomszéd bácsi tök süket!
Mi a falu központban vettük meg a házat és olyan volt az építkezésünk mint a Győzike show.Amikor a vizet vezettük be az aszfalt átvágással, akkor aztán megismertük az emberek javát. Volt olyan ember aki belefutott a kevésbé jó napomba.Nem kell, hogy mindenki szeressen,elég ha normálisak elviselnek
Nekünk meg "gyárilag" kőkerítésünk van,de szerintem ezért vagyunk érdekesek, mert nem látnak be.Ha látnák a ténykedéseinket akkor nem lennénk ilyen figyelendők, mert nyugodtak lennének nem csinálunk semmi rosszat..
Ő ott tanul,meg a barátja győri.Öskün is meg szoktam látogatni,évente párszor.Mi is igy állunk a szomszédokkal.Vannak,aztán ennyi.Csak ők sasolnak minket hogy mikor ki jön hozzánk.De megoldottuk!A betonfalon nem látnak át
Mivel ilyen "gyütt-mentek"vagyunk , így csak a szomszédokat ismerjük.A falu közösségi életében nem nagyon tudunk részt venni.Örülünk ha haza érünk és egy kicsit szusszanhatunk, vagy túrázhatunk.Mivel 15 éve már nős vagyok, így a másik nem képviselői iránt sem érdeklődöm pluszban A családi ház és élettér hiányzott Veszprémben.Gondolom a meló miatt költözött a barátosnőd is Győrbe.
Ez a legbosszantóbb amikor nem tudsz mit tenni, mert nem rajtad múlik.Nyugi mert ha kész lesz akkor meg az útalapot fogod gyarapítani! Kintről hoztad?
A barátnőmet Molnár Aliznak hivják.Igaz,most Győrben lakik.