Ami hiányzik, de elvileg megvan: Spoiler, lámpa, sárhányó, villogók, rugó a progressív. Ami bizonytalan, mert ugyan megvolt, de elcseszték a műszerfal. Amit meg tudnék javítani, a lámpa és az idom. A többi szar. Ez jön több mint 1 hónap. Ha ittvan, festés és a többi. Utána müszaki, átírás eredetiség, stb... Kell még bukók, hasidom, kormányteló(?), matricaszet, mittom én..... sokminden. JA! PÉNZ! Lessz ez tavasz amire megleszek...
Kicsi a világ! Azért kérdeztem rá, hogy ismered-e a busás cimbimet.Igen.Most hatodik éve, hogy kiköltöztünk Veszprémből. Ez most jól jön, mert ha Veszprémben laknánk most is, akkor nem tudnék ennyit motorozni hét közben.Mert a melóhely az ott maradt
A ghost-ként közlekedés megoldás lehet?Nincs rá megoldás.Olyan mint az életünk.Egy részét tudjuk befolyásolni, de kell egy nagy adag szerencse is Na ennyi a tudományoskodásból!
Milyen részeket vársz még? Neked még műszakiztatnod is kell?
Ne aggódj! Én október 7-én rendeltem meg a fékkaromat és a fékbetéteket.Szerinted megjöttek?
Még az a jó, hogy nem életbevágó egyik sem így tegnap és ma is berepűltem veszprém-öskü terepet.Remélem hamarosan gurulhatunk egy közöset! Minden télnek vége volt eddig
Látod, kínomban ezeket a vacakságokat nézegetem. Nincs mit simizni a gépen. A hiányzó darabkák nem jönnek, nincs mit tenni. Annyira lassan telik ez a tél.... Meg ahogy elnézem a motoros 30-40 %-ban hibás. Tény hogy jobban kéne magára vigyáznia, mert Ő húzza a rövidebbet, de hogy az autósok szívbaj nélül áthajtanak adott esetben egy motoroson az, állat... Az meg hogy percekig meg se állnak egy balesetnél (hál isten nem Magyar, de vajon milett volna ha Magyar?)
Nyugi nézem a találkozós, gurulós, happy day filmeket is!
Az szerintem nagyban rajtad is múlik Ne a pereceket jegyeztesd meg az agyaddal, hanem a tanúlságot vond le! Ha arra gondolsz, hogy le fog esni a kezedből egy pohár, akkor nagy valószínüséggel meg is fog történni.Ezt agyturkászok ki is tudták mutatni.Az a pár köbcenti agynak nevezett valami irányítja a kissebb- nagyobb testet és cselekedetünket.Szerinted a kanyarban miért a kivezetőt kell nézni (költői) Ha ilyen felvételeket nézegetsz utána mindig nézz meg valami jó kis túra felvételt, vagy találkozóst.
Arra trenírozzál, hogy tavasszal milyen fainat fogunk gurulni, mert különben begörcsölsz
Ha kell valami szer akkor írhatok fel!
Kezdek félni! Mindenkinek el kell esnie? Nem akarok balesetes lenni! Nézem ezt a sok pereces videót, meg fotót, egyszerűen rémületes! Ennyire nem figyelnek az autósok? Esküszöm SMK-n nem volt ennyire veszedelmes, pedig nem voltam vele egyszerű eset.... Volt egykét flikk-flakk, de soha nem volt balhé. Ezeken a képeken meg annyi a motoros baleset, csak itthon hogy rémület!
Én még nem raktam el télire a vasat Igaz, hogy a láthatóságit felvettem a cuccra a köd miatt, de az
engem nem zavar.Inkább nézzek ki hülyén élve, mint "jól" fetrengve!
Van még aki aktív?( Motorozás ügyileg)
Hátul is kényelmes,tényleg lassú tempónál kevésbé.Az a baj nálunk hogy mi június körül estünk egyet,és utána kicsit nehéz volt visszaülni.3 hónapig csak kinlódtam,de aztán sikerült visszazökkennem.Pedig rögtön visszaültem rá.
Ma még megnézem azt a rongykorongot valahol, jártamban keltemben.Nem bírtam már tovább így ma
a vasmadarat berepűltem, ha koszos lesz akkor meg kezdem elöről.
Hát pedig a Tiétekkel lehet.Arra találták ki.A Rafi felesége saját elmondása szerint hátul nem is kényelmes 120 alatt, mert úgy kell tartania magát, de felette a menetszél segít neki.Énsem vagyok egy száguldozós de néha kipörgetem (amennyire egy öreg vasat szabad) Ha meg a feleségemmel megyünk
akkor csak túrásan.Ma reggel is csak öregesen jöttem melóba vele, mert a gumi és útviszonyok azért nem a nyáriak.Sok jó motorozást Nektek!
Nem ismerős.Valahogy én nem vagyok az a száguldozós tipus,de van amikor elkap a mehetnék,akkor viszont igen.Tavaly viszont még én is szerettem száguldozni,de abban egyet értek hogy egy gyerek sokmindent megváltoztat.
Persze! Gyermelyi Rafael a böcsületes neve.Egyik szép napon addig cseszegetett, hogy nem merek felülni mögé, hogy engedtem a csábításnak.Amikor visszaértünk a fényutazásról csak annyit kérdezett, hogy milyen volt.Amikor azt látta rajtam, hogy nem lett tele a gatyám, akkor csak csodálkozást láttam az arcán.A 300 körüli sebesség (óra szerint 299) élvezhetetlen szerintem közlésemet enyhe vigyorral nyugtázta.Vas a lábába nem ,de a megszületett lánya egy kicsit finomított a stílusán.
Dont" make mee angree ! Megint leírom: a rongykorong a lényeg, és a fúrógép, azt nyomd neki! Valszeg ugyan arról beszélt. Az Ikarusban a buszok oldalára rakott aludíszt tömegével fényezték filckoronggal és a rúddal. Ott nem volt lényeg a tükrös hatás, de jó eredményt produkcióztak. Ezután jön a tükrösítés, ronggyal, fínom pasztával, esetleg csak olajosan... azért, hogy ne égesse meg. Én speciel waxot használtam. Áltanános kocsi waxot.
Van egy jóbarátom korábban Veszprémben lakott, most falusi lett Ő is ( Rafi a beceneve)mint én 6 éve.
Ismered esetleg? Busával nyomul, bár saját bevallása szerint is nem normális néha.Csak úgy tudtunk kirándulni menni, hogy nekünk kellett elöl menni, mert az asszonya nem ül fel mögé különben.
Milyen részeket vársz még? Neked még műszakiztatnod is kell?
Ne aggódj! Én október 7-én rendeltem meg a fékkaromat és a fékbetéteket.Szerinted megjöttek?
Még az a jó, hogy nem életbevágó egyik sem így tegnap és ma is berepűltem veszprém-öskü terepet.Remélem hamarosan gurulhatunk egy közöset! Minden télnek vége volt eddig
Nyugi nézem a találkozós, gurulós, happy day filmeket is!
Arra trenírozzál, hogy tavasszal milyen fainat fogunk gurulni, mert különben begörcsölsz
Ha kell valami szer akkor írhatok fel!
Siess.
Mindjárt megyek haza!
engem nem zavar.Inkább nézzek ki hülyén élve, mint "jól" fetrengve!
Van még aki aktív?( Motorozás ügyileg)
Segííííítsééééggg!
a vasmadarat berepűltem, ha koszos lesz akkor meg kezdem elöről.
akkor csak túrásan.Ma reggel is csak öregesen jöttem melóba vele, mert a gumi és útviszonyok azért nem a nyáriak.Sok jó motorozást Nektek!
Ismered esetleg? Busával nyomul, bár saját bevallása szerint is nem normális néha.Csak úgy tudtunk kirándulni menni, hogy nekünk kellett elöl menni, mert az asszonya nem ül fel mögé különben.