Bátor vagy ha visszatekert óraállással belenyúlsz. Én ahogy tájékozódom mennyibe kerülnek hozzá a motorikus alkatrészek nagyon belelehet ebbe nyúlni. És isten tudja egy ilyen korú motorba hány km lehet akár.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 92-es xj 600 karbi rugónak mekkora a hossza? Mert ez elvileg fojtott verzió és arra jutottam, talán ez hosszabb a fojtatlannál és ez miatt reagál lassabban. Az enyémben kb. 115-120mm-es van.
Persze viszek magammal egy hozzáértőt is, nekem még most jött meg a jogsim . Egy hiba van hogy nincsen rajta rendszám, mert azt nem adták ki rendőrségi múltjára hivatkozva, ellenben van rajta 2 év műszaki, még most sem tudom összeadni, hogy ezt hogy csinálták meg.
Nem kérnek érte sokat. Ha az általános állapota jó, és egy motorokhoz értő ember is meghallgatja, és ő se talál benne kivetni valót akkor akár jó vétel is lehet.
Ha vannak aprónak tűnő hibák, érdemes őket figyelembe venni, és a végén összeadni mennyibe kerülne a kijavításuk (főleg ha nem csak esztétikai jellegűek), mert sok kicsi sokra megy. Igaz ha elkészül utána minden klappolni fog sokáig.
A kilométerállással meg ne foglalkozz... öreg motor biztos van benne vagy 100 000 kilométer.. de hát melyikbe nincs? (amelyikbe nincs azt úgyse nagyon adják el)
250-be van feltéve, nem néz ki rosszul, barna színű. 1 sport kipufogós, doboztartó konzollal +3 dobozzal. Elmondása szerint jó állapotú, lánc-lánckerék is, új akksi van benne.
Én ennél a felhasználónál jártam, amikor tárcsát vettem. Adatlapján van elérhetőség.
Van egy rakás tárcsája, amit vettem azzal elégedett vagyok.. pedig voltak sokkal jobb állapotúak is (csak azoknak a mintája nem passzolt a Divihez)
Szerintem valami köze van az előbb árral kecsegtető suzu777-hez, mert a videói között látható gyönyörű rd 350 ott állt az udvarban.
Amúgy csepelen vannak.
Sziasztok!
Megéri volt rendőrmotort venni? Órában "csak" 6000-van kereskedő után most magánembernél van. A futásteljesítmény biztosan nem annyi mint amennyit beletekertek. Ez egy 94-es n-es változat.
Szia Biti! Alkalomadtán szeretnék néhány tanácsot kérni tőled az xj 900-al kapcsolatban. Nem sürgős, 3000 kilómétert mentem a kicsikével mióta megvettem,de a fontosabb dolgokat szeretném tudni. Üdv. istván.
Szerintem rendben lesz ez a motor. Köszi a segítséget!
Ha vannak aprónak tűnő hibák, érdemes őket figyelembe venni, és a végén összeadni mennyibe kerülne a kijavításuk (főleg ha nem csak esztétikai jellegűek), mert sok kicsi sokra megy. Igaz ha elkészül utána minden klappolni fog sokáig.
A kilométerállással meg ne foglalkozz... öreg motor biztos van benne vagy 100 000 kilométer.. de hát melyikbe nincs? (amelyikbe nincs azt úgyse nagyon adják el)
Van egy rakás tárcsája, amit vettem azzal elégedett vagyok.. pedig voltak sokkal jobb állapotúak is (csak azoknak a mintája nem passzolt a Divihez)
Szerintem valami köze van az előbb árral kecsegtető suzu777-hez, mert a videói között látható gyönyörű rd 350 ott állt az udvarban.
Amúgy csepelen vannak.
Megéri volt rendőrmotort venni? Órában "csak" 6000-van kereskedő után most magánembernél van. A futásteljesítmény biztosan nem annyi mint amennyit beletekertek. Ez egy 94-es n-es változat.
Mindenféle elérhetőségek az adatlapon, segítek ha tudok .
Érdekelhet, a hátsóm nekem is kezd odalenni.
A 900.on 1forma mind
A türelem méretet terem