Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ez igaz az összes eladó használt motorra, ebben a korban
Bátor vagy ha visszatekert óraállással belenyúlsz. Én ahogy tájékozódom mennyibe kerülnek hozzá a motorikus alkatrészek nagyon belelehet ebbe nyúlni. És isten tudja egy ilyen korú motorba hány km lehet akár.
Érdekeln még, ha tudjátok, hogy a benzin-levegő csavarnak mennyi a gyári állása? Itt is 2 egészet kell kitekerni mint nagy átlagban?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy 92-es xj 600 karbi rugónak mekkora a hossza? Mert ez elvileg fojtott verzió és arra jutottam, talán ez hosszabb a fojtatlannál és ez miatt reagál lassabban. Az enyémben kb. 115-120mm-es van.
Ha valakit érdekel XJ 900 S-hez oldalidom.
Most már tiszta ez a téma is.
Szerintem rendben lesz ez a motor. Köszi a segítséget!
A vizsgán "csak adatlapot" kap.Átíráskor,forgalomba helyezéskor majd kap táblát.
Rendszám nélkül is le lehet műszakiztatni egy gépjárművet, adott esetben a motort?
A rendőr motoroknak általában RK-számszám-számszám rendszámuk van, azt pedig nem fogják kiadni civil kezébe
Persze viszek magammal egy hozzáértőt is, nekem még most jött meg a jogsim . Egy hiba van hogy nincsen rajta rendszám, mert azt nem adták ki rendőrségi múltjára hivatkozva, ellenben van rajta 2 év műszaki, még most sem tudom összeadni, hogy ezt hogy csinálták meg.
Nem kérnek érte sokat. Ha az általános állapota jó, és egy motorokhoz értő ember is meghallgatja, és ő se talál benne kivetni valót akkor akár jó vétel is lehet.

Ha vannak aprónak tűnő hibák, érdemes őket figyelembe venni, és a végén összeadni mennyibe kerülne a kijavításuk (főleg ha nem csak esztétikai jellegűek), mert sok kicsi sokra megy. Igaz ha elkészül utána minden klappolni fog sokáig.

A kilométerállással meg ne foglalkozz... öreg motor biztos van benne vagy 100 000 kilométer.. de hát melyikbe nincs? (amelyikbe nincs azt úgyse nagyon adják el)
250-be van feltéve, nem néz ki rosszul, barna színű. 1 sport kipufogós, doboztartó konzollal +3 dobozzal. Elmondása szerint jó állapotú, lánc-lánckerék is, új akksi van benne.
Én ennél a felhasználónál jártam, amikor tárcsát vettem. Adatlapján van elérhetőség.
Van egy rakás tárcsája, amit vettem azzal elégedett vagyok.. pedig voltak sokkal jobb állapotúak is (csak azoknak a mintája nem passzolt a Divihez)
Szerintem valami köze van az előbb árral kecsegtető suzu777-hez, mert a videói között látható gyönyörű rd 350 ott állt az udvarban.
Amúgy csepelen vannak.
Mindent az ára dönt el..
Sziasztok!
Megéri volt rendőrmotort venni? Órában "csak" 6000-van kereskedő után most magánembernél van. A futásteljesítmény biztosan nem annyi mint amennyit beletekertek. Ez egy 94-es n-es változat.
Szia!

Mindenféle elérhetőségek az adatlapon, segítek ha tudok .
Szia Biti! Alkalomadtán szeretnék néhány tanácsot kérni tőled az xj 900-al kapcsolatban. Nem sürgős, 3000 kilómétert mentem a kicsikével mióta megvettem,de a fontosabb dolgokat szeretném tudni. Üdv. istván.
Hol merre 5forint?

Érdekelhet, a hátsóm nekem is kezd odalenni.

A 900.on 1forma mind
Ezt tudtam eddig is.
Az Xj-n is belső hűtésű.
a hátsó tárcsa egyforma fzr , fz , rd , xj ára 5000.- az fj -n belső hűtésű a TÁRCSA
Köhi Bitííííí !
DID 530 VM-et használtam a GS-en, 100 vagy 130 le-ig ajánlott, már nem emlékszem pontosan.. erősen túl volt méretezve az biztos..
Vilííííí!

A türelem méretet terem