Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy még esetleg a 353 játszhat.. akkor pedig írországi volt a szám
Csak éppen a +35-ös előhívóhoz nem tartozik ország. Érdekes
Bocsi,de buta voltál hogy nem vetted fel!
Én az autómat külföldre adtam el a múltkor.
Óra szerint 130 , GPs szerint ez csak 120.
Nekem Sito dobok vannak rajta de tökéletesek, nagon szép hangja van.

Én azt hittem eze a gyári dobok, de robogós világban elég jó mára a Sito.
A 600 mennyit megy 6000-s fordulaton? Csak mert én a 900-zal rendszeresen járok 5.-ben ennél lényegesen nagyobb fordulaton is, huzamosan.
Azért kérdeztem, mert az enyimben 74 ezer van, ebből az utolsó 61 ezret én tettem bele. Most julius végén szétszedtem olajcserekor a kuplungot, és elég rossz képet vártam. Helyette a kuplungházon beverődéseknek nyoma sincs, a lamellák minimum 50 százalékosak. A zaj miatt szedtem szét különben , de okát most sem találtam igazán. Amúgy nem csúszik, és soha nem cseréltem benne lamellákat. Igazából kiváncsi is vagyok mit bírnak ezek a gépek, mert sokszor hallom, hogy 50-60 ezer km már sok egy motorban, viszont nem értem, hogy miért? Nem Mz-ék ezek!
Olajat sem eszi, most a hegyekben amikor jártam viszont egy kicsi lement, talán 0,5 deci, de az extrém körülmény volt. Pörgetni kellett 2000 m felett ha haladni akart az ember, meg a motor is kívánta. Amúgy nem járatom 6000-s fordulat fölé.
igen
Miért cseréltél kuplung lamellákat? Csúszott a kuplung?
nyafiztam, hogy nincs érdeklődő a motoromra.

MA 3 érdeklődő (igaz leáraztam a motort)

1,futong 250 csere? nonono
2,Küldjek képeket a motorról. elküldtem
3, küldjek tel számot felhívna. elküldöm. jön egy hívás: +353877929506-ról. nem veszem fel, írok neki, hogy Ő volt-e. Igen Ő. Bocs, de külföldi telefont nem veszek fel, de e-mailben szívesen válaszolok. Erősködik, hogy vegyem fel! NEm, csak e-mail! Akkor nem is akar kérdezni, már nem érdekli a motor
Ha megvan minden darabja, egy műanyagos simán megcsinálja
Sziasztok, elso sarvedot sikerult oszetorni.Mivel alkatreszeket nemnagyon kapni ehez a motorohoz valami otlet hogy milyen motoreval lehetne helyetesiteni?Koszonom valaszokat.
Szerintem biztos.
ÚJ SITO utángyártott dobokat már egy százasért utánad dobják!
Tk-ra veszik?
Netudd meg milyen árajánlatot kaptam rá új alkatrészekkel számolva.A biztosító dob egy hátast biztos.
bontanak egy divit Pesten Jelcsa néven van a srác ,tőle vettem a dobokat.NÉzem meg a tel számát?
én kicsivel többet kérek a komplett motorért, mint a két új dob ára
úgy emlékszem olyan 15 körül vetem az enyémbe 2009ben
Igen ez a kuplung hang típushiba ha jól sejtem. Egyébként alkatrészek milyen árban vannak hozzá? Pl egy lamella szett.
Húúúú, majdnem dobtam egy hátast amikor megláttam az új árát, de bontottba már barátibb, feltéve ha találok+leömlőt.
KÖszi az érdeklődést, sajna még lesz egy műtétem plasztikázni kell .
lábaitok gyógyulnak?
szrintem a szokásos dolgokat csak.

amitől nem kell megijedni:
Szokott kis kuplung hangjuk lenni, illetve a vízhűtésesekhez képest kicsit zajosabb blokk