Azért kérdeztem, mert az enyimben 74 ezer van, ebből az utolsó 61 ezret én tettem bele. Most julius végén szétszedtem olajcserekor a kuplungot, és elég rossz képet vártam. Helyette a kuplungházon beverődéseknek nyoma sincs, a lamellák minimum 50 százalékosak. A zaj miatt szedtem szét különben , de okát most sem találtam igazán. Amúgy nem csúszik, és soha nem cseréltem benne lamellákat. Igazából kiváncsi is vagyok mit bírnak ezek a gépek, mert sokszor hallom, hogy 50-60 ezer km már sok egy motorban, viszont nem értem, hogy miért? Nem Mz-ék ezek!
Olajat sem eszi, most a hegyekben amikor jártam viszont egy kicsi lement, talán 0,5 deci, de az extrém körülmény volt. Pörgetni kellett 2000 m felett ha haladni akart az ember, meg a motor is kívánta. Amúgy nem járatom 6000-s fordulat fölé.
1,futong 250 csere? nonono
2,Küldjek képeket a motorról. elküldtem
3, küldjek tel számot felhívna. elküldöm. jön egy hívás: +353877929506-ról. nem veszem fel, írok neki, hogy Ő volt-e. Igen Ő. Bocs, de külföldi telefont nem veszek fel, de e-mailben szívesen válaszolok. Erősködik, hogy vegyem fel! NEm, csak e-mail! Akkor nem is akar kérdezni, már nem érdekli a motor
Sziasztok, elso sarvedot sikerult oszetorni.Mivel alkatreszeket nemnagyon kapni ehez a motorohoz valami otlet hogy milyen motoreval lehetne helyetesiteni?Koszonom valaszokat.
Én az autómat külföldre adtam el a múltkor.
Én azt hittem eze a gyári dobok, de robogós világban elég jó mára a Sito.
Olajat sem eszi, most a hegyekben amikor jártam viszont egy kicsi lement, talán 0,5 deci, de az extrém körülmény volt. Pörgetni kellett 2000 m felett ha haladni akart az ember, meg a motor is kívánta. Amúgy nem járatom 6000-s fordulat fölé.
MA 3 érdeklődő (igaz leáraztam a motort)
1,futong 250 csere? nonono
2,Küldjek képeket a motorról. elküldtem
3, küldjek tel számot felhívna. elküldöm. jön egy hívás: +353877929506-ról. nem veszem fel, írok neki, hogy Ő volt-e. Igen Ő. Bocs, de külföldi telefont nem veszek fel, de e-mailben szívesen válaszolok. Erősködik, hogy vegyem fel! NEm, csak e-mail! Akkor nem is akar kérdezni, már nem érdekli a motor
amitől nem kell megijedni:
Szokott kis kuplung hangjuk lenni, illetve a vízhűtésesekhez képest kicsit zajosabb blokk