Steve dobj egy emailt nekem a dfc18@freemail.hu-ra ha gondolod.
Én meg lakást vennék és így lehet meg kell válnom az enyémtől de nem biztos. Hasonló árban ha úgy adódik - bár nem hirdetem sehol és nem is terveztem - lehet megválnék az enyémtől is.
1998-as még majdnem 1 év műszaki és ez teljesen sérülésmentes gyári fényezésű nagyon szép állapotú motor, a képen is látszik, dobozos ez is. Gumik újak (Bridgestone) 11 ezer km óta van nálam ezalatt rendszeresen szervízelt, "vezetett szervízkönyv". Bővebben ha érdekel email-ben és dobok képeket.
Támogatom az ötletet. Egyébként én is gondolkodtam valami hasonló dologban. Meg ugye a kiszemelt motoron nincs műszaki vannak hibái is, hátha majd lecsíphetek az árából egy kicsit.
sziasztok. Szerintem nézz használtan valami dobot, sok eladó van, az enyémen pl. két martin dob volt és jól nézett ki rajta ( a motort sajna eladtam tavaly) . Én nem ragaszkodnék a gyári dobhoz, hasonlót lehet találni vagy gyártatni. Nekem is annak idején egy dobal vettem a motort, aztán megvettem hozzá a két dobot és egy srác ha jól emlékszem 5-6 ezerért felrakta, és legyártotta hozzá a leömlőt saválló acélból. Utólag kiderült ő gyárt is dobot, ha hamarabb tudom vele csináltatok kettőt. Én egy ilyen emberrel alkudnék ki egy jó árat a helyedben. Szép napot
Sajna nem szabad sajnálni a költséget ha meg akarod találni a számodra legmegfelelőbbet!
A mostani autóm kb a 6-odik volt amit próbaútra vittem!
2007-töl van nálam,70000km,benzin,gumi,olaj.
Semmi szerelgetés,poros blokk(Japán!275 000km-es)
amikor az autót árultuk jött pár telefon(egy se jött megnézni) és a végén egy e-mail-ben lebeszélt/megtárgyalt találkából vitték el
amikor autót kerestem minden lehetséges jelöltet e-mailben kerestem meg és ami ígéretes volt továbbra is, azt hívtam csak fel
(így is kb 8 e ft-al lett több a tel számlám és elautóztunk kb 800-900 km-t)
Én pont az email ellen vagyok ha eladásról van szó!
mert csóró az illető aki sajnálja a pénzt a telefonra,
régebbi hirdetésemre írtak páran,egy se hívott!
Aki hívott ,vitte!
Biztos boldog lesz az új gazdája.
Pont ilyen tölcsér alakú dobokat szeretnék az XJ-re.