Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép motor!
Biztos boldog lesz az új gazdája.
Pont ilyen tölcsér alakú dobokat szeretnék az XJ-re.
Szia!Régen láttalak!
Eladtad ezt a szép gépet!
Sziasztok! Kis túra összefoglaló: Képtár
Szombaton vagy vasárnap motoroznék egyet a Transfogarasba(Bâlea tó). Ha bárkinek lenne kedve csatlakozni szóljon és talalkozunk valahol!
Valaki nem keszul Erdelybe/Erdelyben hetvegen motorozni?
a Bátonyterenyei motoros találkozora készul valaki?
richard80@azet.sk
Sziasztok. Hát elvitték a Maximot, fájó szivvel integettem utána.
Azt hiszem jó gazdája lesz, nagyon szimpatikus srác volt.
Légyszi adj email címet!adatlapodon nincs elérhetőség!
Ment mail!
Steve dobj egy emailt nekem a dfc18@freemail.hu-ra ha gondolod.
Én meg lakást vennék és így lehet meg kell válnom az enyémtől de nem biztos. Hasonló árban ha úgy adódik - bár nem hirdetem sehol és nem is terveztem - lehet megválnék az enyémtől is.

1998-as még majdnem 1 év műszaki és ez teljesen sérülésmentes gyári fényezésű nagyon szép állapotú motor, a képen is látszik, dobozos ez is. Gumik újak (Bridgestone) 11 ezer km óta van nálam ezalatt rendszeresen szervízelt, "vezetett szervízkönyv". Bővebben ha érdekel email-ben és dobok képeket.
Támogatom az ötletet. Egyébként én is gondolkodtam valami hasonló dologban. Meg ugye a kiszemelt motoron nincs műszaki vannak hibái is, hátha majd lecsíphetek az árából egy kicsit.
Először legyen meg a motor, utána majd lehet építgetni :)
sziasztok. Szerintem nézz használtan valami dobot, sok eladó van, az enyémen pl. két martin dob volt és jól nézett ki rajta ( a motort sajna eladtam tavaly) . Én nem ragaszkodnék a gyári dobhoz, hasonlót lehet találni vagy gyártatni. Nekem is annak idején egy dobal vettem a motort, aztán megvettem hozzá a két dobot és egy srác ha jól emlékszem 5-6 ezerért felrakta, és legyártotta hozzá a leömlőt saválló acélból. Utólag kiderült ő gyárt is dobot, ha hamarabb tudom vele csináltatok kettőt. Én egy ilyen emberrel alkudnék ki egy jó árat a helyedben. Szép napot
Ja és kb 1100km,tölem 110km-re vettem.Bejártam a dunántúlt.
Sajna nem szabad sajnálni a költséget ha meg akarod találni a számodra legmegfelelőbbet!
A mostani autóm kb a 6-odik volt amit próbaútra vittem!
2007-töl van nálam,70000km,benzin,gumi,olaj.
Semmi szerelgetés,poros blokk(Japán!275 000km-es)
szerintem ebből nem lehet következtetést levonni.

amikor az autót árultuk jött pár telefon(egy se jött megnézni) és a végén egy e-mail-ben lebeszélt/megtárgyalt találkából vitték el

amikor autót kerestem minden lehetséges jelöltet e-mailben kerestem meg és ami ígéretes volt továbbra is, azt hívtam csak fel
(így is kb 8 e ft-al lett több a tel számlám és elautóztunk kb 800-900 km-t)
Én pont az email ellen vagyok ha eladásról van szó!
mert csóró az illető aki sajnálja a pénzt a telefonra,
régebbi hirdetésemre írtak páran,egy se hívott!
Aki hívott ,vitte!
Az alpokban szinte minden motorom csipegette az olajat!
Legkevésbé az XJ 900S!
de miért nem lehet e-mailben kérdezni?
Ott elég sok Magyar dolgozik,él!
Ha ez miatt nem adom el, akkor úgy kell nekem...
Ha ezért nem érdekli a motor úgy kell neki...

Valami nem frankó itt nekem
én is Írországra tippelek.
A, már átfordult az órám

B, tettek az olajhoz valami csoda-adalékot

C, valami botrányos vezetési technikája volt az előző tulajnak