Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja egy kép, különben a forrásom nekem is ez.
Egyébként rendőrmotorokra szerelte a Yamaha
Ez tényleg egy gyári idom, nagy szerencsén volt vele, örököltem egyik kollégámtól, most még be kell állítani de ennek az oldala nem nagyon ér le, ja neked mivel van ez az idom rögzítve?
Honnan az idom?

Jó nagy lyuk van az oldalán
Ma volt időm kicsit foglalkoztam a motorral az oldalidomot tettük fel. Ilyen lett.
Köszi a választ, akkor majd később egy szeptemberi hétvégén megyek el, amikor jó az idő. Motorozni akarok nem tötymörögni a tömegben.
Szió,

Igen, a tömeg rettenetesen nagy, bár én csak a legelső ilyen túrán voltam. 60-80-as tempót mentünk keresztül Gyöngyösön átlag "3-as oszlopban". Így is kb. fél órás volt az áthaladási ideje a tömegnek. Addig le voltak zárva az utcák. Az élmény felejthetetlen volt ugyan, de nem hiszem, hogy a Biti által emlegetett mátraházai lángosos-tól még egyszer kívánnám azt az araszolást a Kékesig.
Biti megoldása is kivitelezhető, bár akkor meg a felvonulásból maradsz ki.
Én lehet, hogy felvonulnék a lángososig, aztán gurulnék egyet az "üres"Mátrában, majd délután felmennék az emlékműhöz

Széles utat
Gyere a Szelidi tóhoz 24.-én délelőtt már lent leszünk.
Szia!
Tavaly voltunk rajta, már a tecsó parkolóban rengetegen voltak, ezért fél órával előbb megindultunk felfelé, majd Mátraházán a lángososnál végignéztük az elrobogó tömeget .
Szia!
A jövő hét végén lesz a Mátrában a Kék túra , ami Gyöngyösről indul tulajdonképpen. Mivel te odavalósi vagy így valószínüleg tudsz válasz adni arra , hogy valóban kb. ezer motoros röffen össze és megy fel a hegyre? Most olvastam valahol ezt a számadatot. Ha ez igaz akkor én lehet,hogy kihagyom ezt a dolgot mert elég nagy lesz a népsűrűség fenn ami nem biztos,hogy nekem annyira tetszeni fog.
Sziasztok,

Ha valaki 400-as divit keresne, eladó sorba lépett a kislány.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj_diversion-
6084629
A Bihari hegységet mindenkinek ajánlom Pádis gyönyörű csak a feljutás kegyetlen de a Biharfüredi szerpentin aszfaltos
Koszonom!
Hogyne. Vagy veszel egy dobozt platnival, és a platnit odaerősíted ehhez a konzolhoz, vagy ha olyan a doboz, akkor elég lehet csak füleket mókolni a meglévő cuccra. Doboza válogatja
Valakit érdekel ez a túra? Nagy Bihar hegység Erdély. Az út hossza kb 600 km egy nap alatt teljesíthetőnek tartom. Igaz a Pádison fenn murvás szakasz is van.
Itt csak egy baj van, hogy neked nem csak a platni hiányzik, hanem a tartóvas végén levő platni tartó is. Szerintem azt külön beszerezni nem igen lehet. Mutatom is mi a hiányzó elem.
Sziasztok! Nem tud valaki véletlenül egy 1985 os Yamaha xj 600 blokkot jó áron ami tutira jó!? Vagy akinek kellene egy fz 400 xj 600 blokkal! Papiros! 2 blokkal egyiknek leszakadt a szelep a másiknak fellett ujitva a hengerfej,de nincs elég kompresszio benne!
En igy vettem a motort...A kijelolt reszre lehet normalis modon topcase-t kapcsolni?Es ha igen milyet?Honnan lehet olcson beszerezni?
Igy vettem, hogy ezek voltak csak rajta, köszi a képet, most már tudom, hogy mit keressek.
Az apróban is van egy pár...
Jó ez a konzol csak hiányos, pont a lényeg hiányzik! De ha ügyes vagy..............!
Az IMET-nél biztos lehet kapni kb. 15-18e
Szép-szép! A sárga irígyság fúrja a májam!
Sziasztok!
Van egy ilyen konzol a motoromon. Az lenne a kérdésem hogy milyen doboz tartó platnit lehetne rárakni,vagy esetleg van e valakinek eladó?
Szia.

Igen el. És megy a másik is. Befejezem a motorozást.