Veszélyes dolog ez a kilométer óra nélküli lét... kifogytam a sebességből meg a fordulatszám tartományból akaratlanul is... éjjel, egyenes háttal, felhajlott sisak plexivel.
Kilométer kihajtás csigája nincs valakinek elfekvőben?
Sziasztok. Olyan gondom van,2500-3000-esfordulatnál ha gázt adok lehörög nem akar menni ha hirtelen athúzom agázt akkor megy mint állat.Megnőtt afogyasztásom,kb 6 liter kormos agyertya hosszú út után is olajat nem eszi, Ha valaki tud segíteni kösz.
kozep tartomannyal van a baj. Ha jol latom GS 1000-esed van ugye? Ha a kesobbi modell 80-82 akkor eloszor a suber levegozo furatat emeld meg hogy a suber jobban, gyorsabban reagaljon. 2,8 mm furoval furd at. A masik a tu emelese de gondolom gyari igy csak alatetet tudsz tenni. Egy vekony alatettel megemelet a tut aztan probakor. Egyebkent a legjobb megoldas a Dynojet keszlet lenne neked mert abban minden benne van ami kell.
Megjegyzem hogy fofuvokahoz es az alapjarati fuvokahoz ne nyulj mert fent es lent megy a motorod jol.
Esetleg valaki tudja hogy vannak ezek lefojtva. az enyém 50 lovas. elég ez is csak érdekel. igazából az a bajom, hogy 6000-ig szépen elforog, ott alig gyorsul és ha eléri a 8000-et megy mint a golyó. ez a lyuk normális, vagy beállítási probléma?
Hali! Kéne segítség! A karbi alján lévő benzin-levegő keverék csavaron mennyit kell kitekerni gyárilag, hogy frankó legyen. ( A mociknál általában 2 egész kört szoktak ugye?)
Nem tudtok nekem valami helyet vagy linket ahol 40 ezer Ft-nál kedvezőbben vehetnék komplett tömítésszettet a motoromhoz?
Nem tudok megbarátkozni a gondolattal pár db tömítésért ennyi pénzt....
Én is ContiGo-val vettem elől, bár olyan slick volt, hogy nem tudok róla érdemben nyilatkozni első dolgom volt kidobni Most 2. éve Conti Road attack van elől-hátul, az első kb. 10e km után is tökéletes, a hátsót idén cseréltem (nem tudom mennyit bírhatott az előző hátsó road attack, azzal vettem), meg vagyok elégedve velük esőben is jók.
http://youtu.be/3Qhebk1wDbw
Van egy bontó Baján. Én már rendeltem tőlük ezt-azt a gépemhez.
Szerintem ilyen is lesz nekik.
Kilométer kihajtás csigája nincs valakinek elfekvőben?
Szerelőm szerint azt is cserélni kellene.
Tudtommal ugyanis más a 98 előttiek tömítésszettje is, árban is jóval olcsóbb még itthon is.
Ahogy látom sajnos nekem ez pont nem jó árban viszont sokkal szimpatikusabb lenne.
Mit vettél?
Hol?
Mennyiért?
Megjegyzem hogy fofuvokahoz es az alapjarati fuvokahoz ne nyulj mert fent es lent megy a motorod jol.
G.
Gábor
Nem tudok megbarátkozni a gondolattal pár db tömítésért ennyi pénzt....
Nyugi, a motort saját szórakoztatásomra fektetem meg, nem az idom bemutatásának kedvéért
Remélem egyszer élőben is láthatom