Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

velem is levelezett egy hétig..
aztán eljött, megnézte, próba
"nem fogott meg, alszok rá egyet"

de őszintén kíváncsi vagyok mit vett
és mire jutott vele....
És a vége az lett, hogy megegyeztünk az árban és többet nem válaszolt a leveleimre.
Nem próbálta ki, csak kb egy hétig leveleztem vele.
Egyenlore ne vegyel masikat. Vedd le a vegerol a kicsi csavart es huzd ki a ruggokat. Dugj be egy csavarhuzot majd finoman told elore. Hallani fogsz egy kattanast. Tedd vissza a ruggokat es a vegcsavart. Azthiszem 12-es villaskulcs megy ra. Most ellenorizd a feszesseget. Ha meg ujat akarsz venni akkor ajanlom az "ape cam chain tensioner"-t. Keress ra.
Szia Bea!
Egyedül szerelsz? Ez igen!
Nem sok ilyen lány van!
Tohonya és esetlen?
Erre azért még gyúrjál rá picit.....
SZiasztok!

köszi az infót! Sajnos így is úgy is szét kell szedni .... reménykedtem, hogy van vmi megoldás a feszítésre, de sajnos mindegy hogy megakadt vagy működik és nem feszít tovább. :(

Üdv.
Kedves istván!

köszönöm válaszod!

Üdv. Bea
Sziasztok!
Eladó lett 2005-ös FZ6-S Fazer-em, ha esetleg valakit érdekel, vagy tudtok rá érdeklődőt, ide raktam fel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-s_fazer-612826
7
Remélem kihasználtátok a szép időt egy kis motorozásra
Üdv!
néha elakad és nem ugrik tovább...

úgy emlékszem páran jártak már így itt
A vez. lánc feszítése automatikus. Egy rugó által nyomott pálca ugrik mindig előrébb, és egy kilincsmechanika akadályozza meg a visszafele mozgását. A ha a lánc túl kopott, akkor feszítő már nem tud többet feszíteni rajta végállásba kerül. Ezt hogy már végálláson van-e a veszítő eltávolításakor lehet róla meggyőződni. Ha középső nagyobb rugótartó csavart tekered ki előbb, és utána a két M6 os bkny csavart akkor láthatod kivételkor hogy hol áll a feszítő.
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek. Nem rég vettem egy XJ-t, és most jutottam odáig, hogy levettem a szelepfedelet, a hézagok jók, de a vezérmű lánc nagyon laza. A könyvjében sajnos nincs semmi infó.
Meg tudnátok mondani, hogy kell vezérmű lánc feszességet állítani?

Előre is köszönöm!
üdv. Bea :)
reho!

Gábor megnézte/kipróbálta a motorod vagy csak érdeklődött?
ebayen neztem, ott semm olcsobb mint magyarba a gyujtas elektronika, kell akkor kell, majd meglatom most harakszom ra na mindegy.
Akkor nem sok lehetőség maradt! Jeladó, trafó müködik csak az ECU és a kábel maradt!
nem, mert a 1 4eshez dugom akkor szikrazik jeladora tippelek de nem biztos
Nem lehet, hogy a pipa, vagy kábel a ludas?
Eljut a pipáig az "istennyila"?
hello markatestverek, lenne egy problemam szeretnem ha segitenetek.Az a gondom hogy a 2 3 gyertyam nem ad szikrat a trafot kicsereltem az biztos jo, vezeteket at neztem ott sem talaltam latvanyos problemat, aki jart mar igy segithetne otletet adni tudom igy tavolbol nem lehet javitani semmit, hatha tud valaki valami otletet elorre is koszonom szep napot.
Csiga van a péknél is.
nem a spirál része gáz, hanem a csiga
Míg meglesz a vágyott olcsó spirál.

Félmegoldásokba nem megyek bele, mert könnyen véglegessé válnak

Most írom a tankolásokat.. 20 tankolás után olajcsere
Tegyél fel egy 3-4e-res biciklisebességmérőt.
De.. de mire idekerül majdnem fele árban lesz mint egy vatta új. Fele ár meg sok egy használtért. Úgyhogy most kivárok.. mert vagy lesz itthon egyszer bontott 3-5 ezer forintért, vagy megveszem kicsit később az újat..