Lehet félre érthető voltam, másfél éve télen a 600-as 93-as divimet ami közel se nézett ki úgy mint kissb-é adtam el 370-ért!
A 900-ast nem adnám oda 500 alatt (inkább megtartanám), annyiért is csak full lekoptatott kopóalkatrészekkel, de ez a veszély mostanában nem fenyeget, egy jó darabig biztos nem adom el, nagyon szeretem
És mi lenne a konstrukció?
Írtok adásvételit, a papírokat, kulcsot odaadod és csak akkor viheti a gépet, ha teljesen kifizette?
Ő miért bízik meg ennyire benned? És miért venne "nyári áron" motort, ha pont decemberre lesz meg a pénze?
És mi lesz, ha októberben meggondolja magát, vagy egyéb más okból nem tudja kifizetni a hátralévő részt?
Nekem ez fura. Én megmondanám neki, hogy gyüjtögessen, ha összejött a pénzecske és nem adtad még el, akkor viheti.
Kockázat nélkül nincs nyereség.
Én egyből beletettem előlegbe azt a pénzt a Divibe... Pont kockázatkerülés miatt nem foglalónak lett adva..mert ha mégis lett volna valami a garázsban álló motorral. Meg hát a Divivel is történhetett volna akármi a lakótelepi garázsban..
Az a szomorú, hogy lehet hogy amúgy meg nem is lenne vevőd, nemhogy decemberig, lehet tavaszig se, bár ezt előre megmondani lehetetlen..
Meg ki lopna 900 Divit? Alkatrésznek árulni se nagyon éri meg.. mert ezen aztán nem romlik el semmi
Nyilván ezt úgy célszerű kezelni, hogy amíg nálad van, és teszem azt a motort "megsemmisül" akkor az a te károd, és visszaadod a lóvét.. Legalábbis én ezt tettem volna ha így járok
Hát nekem most van egy "vevőm." Már párszor hivott a motor miatt, de nincs egyben pénze.
Most azért füzőcskéz, hogy havi százezer forintos részletben megvenné a motort. Erősködik, hogy amig ki nem fizeti maradna nálam a motor. De én nagyon fázok az ilyen megoldástól, mert mi van ha már majdnem teljesen kifizette és mondjuk ellopják tőlem vagy kigyullad a garázs ahol tárolom, stb. Ha meg odaadom neki előre, mi garantálja hogy fogja fizetni a részleteket? Huszonkettes csapdája.
370-ért már képen mutatós.. mondjuk a szalon állapottól azért messze lévő 900-as Divi is van a piacon, magyar papírokkal. Ez azért már eléggé a béka segge alatti ár
Akkor nekem nagy mákom lehetett mikor eladtam, 1hétig volt fenn a hirdetőn, aztán pestre ment oktató motornak asszem 370-ért, pedig a tiéd sokkal szebb (igaz ez már rég volt...)
Szerintem mindenki gondolja meg hogy mennyire akarja eladni az XJ-jét. Mostanában az a divat hogy a tisztelt vásárlónak szalon állapotú motor kell, de őneki pénze nincs és a legjobb lenne ha ingyen elvihetné. Anno vagy 10 ilyet madár is felkeresett az XJ 900 miatt...
Az enyém április eleje óta kereskedésben van, és egy alkalommal hívtak, hogy mondjak egy legalsó árat az érdeklődőnek.
Előtte én árultam, de csak egy érdeklődő volt, az is videot, meg hangot kért, mielőtt elindult volna megnézni. Aztán megijedt a borzalmas hangtól, amit a fényképezőm tudott produkálni.
Szevasztok!
Eladásra kerül a motorom! A használtautó.hun megnézheti akit érdekel! Remélem segítetek eladni!
Sajnos a gazdasági válság engem is utolért!
Épp egy hete vettem baján: http://www.sugomotor.hu/ -bontóban gyári bowdeneket tartalékba túrákhoz (gáz párban-5E, kuplung-4E, km-spirál-3E HUF) meg km-óra csigát, mert az enyémben a 600-é volt és untam már a csalását, meg egy tök jó ülést is, mindezt egy 2000-es évjáratú 15.000-et futott gépről
Nagyon rendesek, el is postáznak bármit 2napon belűl, az ülést is így vettem utólag. A honlapon van elérhetőség, írj, vagy hívd fel őket, biztos van 600-as Divihez is bowden náluk.
Én az utángáyrtottat nem ajánlom semmiből (max tartaléknak), próbálkoztam egy km spirállal 3E-ért, 300km után szakadt el... Megnéztem utána és látszott a nyírt felületekből, hogy egy semmitérő biliacélból készült, akárcsak az utángyártott simson és mz alkatrészek...
Egyébiránt gyártott ilyet a Yamaha XJ 900 GT-nek hívták a motort, az oldalidom kiegészítés ennél gyári, nekem is ilyen van. Nem tudom, hogy 900-nál volt-e utángyártott, én a 600 S-t ismerem utángyártottba, ezt a rendőrmotorokon láttam.
A 900-ast nem adnám oda 500 alatt (inkább megtartanám), annyiért is csak full lekoptatott kopóalkatrészekkel, de ez a veszély mostanában nem fenyeget, egy jó darabig biztos nem adom el, nagyon szeretem