Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha pesti lennék indulnék is. De baromi messze van mire postáztatom össze vissza az idő is pénz is plusz a javítás.

Neten találtam 4 ezerért de szerintem utángyártott. Ezekről mit tudtok, van valakinek tapasztalat megvehető vagy tényleg a javítás vagy az eredeti új marad választéknak?

Köszönöm a válaszokat!
A 900-hoz 11ezer a gyári.. Gondolom a 600-hoz is ilyesmi áron mehet
Miért is vennél újat?
Csináltasd meg, mondjuk itt! Jókat halottam róluk.
http://www.bowdenszerviz.hu/bo...
Szia!
Itthon minden rohadt drága.
Példának okádék: egyik barátom a Suzuki LS 650-es gépéhez akart önindító relét venni. Megkérdezte a márkakereskedőt, hogy mennyi az annyi. A választól dobott egy hátast...
Inkább megrendelte az E-bay-en, az USA-ból. Így, még postával együtt is olcsóbb volt, mint az itteni kereskedőnél...
Szerinted?...
Megtudná valaki írni mennyibe kerül egy gyári kuplung bowden? Vagy tud valaki adni egy linket akármit ahol lehet venni jó minőségűt?

Ma egyszercsak azt vettem észre hogy félig átszakadt a bowdenem szerencsére hazaértem persze a világ másik felén voltam. Kikellene cserélni de valaki azt mondta utángyártottat tilos venni. A Yamaha kereskedéseket ismerve az eredeti árától meg tartok kissé...

Mit ajánlotok? Köszönöm!
Hali !

Köszönöm, ha ez Neked nem nagy gond, a méretet gondolom tudod
Itt a kép

Ja, még annyi, hogy a kialakítása kicsit megnehezíti az olajszint ellenőrzést (a kis ablakot részben takarja az idom) valamint tölcsér nélkül lehetetlenné teszi az olaj utántöltést.
Olajcserekor nyilván nem zavaró.. mert akkor le van szedve.

Amúgy két olajcsere között (most ez éppen olyan 7000 kilométerre sikerült) megevett 1 liter olajat a gép.. mondjuk ezt is két olyan szakasz után ahol finoman szólva se kíméltem, mert 7 ezer fölött is forgott rendre a szerpentinen
Nekem nem ez a fajta oldalidom van. Viszont kiderült miért ért le..és miért csak a jobboldali. A Baloldali csak nagyon jelentéktelenül ér le, de csakis akkor ha a lábtartó is leért..

Most hogy kicsit lezúztam a motor jobb oldalát, kiderült, hogy javítva volt az idom. A törött eredeti idomra húztak még egy réteget az üvegszálas cuccból, és és annyival vastagabb lett, hogy pont leért.

Amúgy nagyon jó, mert amikor a motoron van, nem kell esőcsizmát húznom és esőgatyát sem, mert nem ázik el így a lábam. Miután hazaértünk még használtam egy hetet kicsit összetörve hasidom nélkül.. és meg is áztam. Csurom vizes is lettem térd alatt..

A Krími galériában van egy kép (a transalpinás szakasz után) hogy mennyire dörzsölődött le akkor amikor a lábtartó is leért... Na annyi volt rajta a felesleg

Ja, és pozitív hogy csúszás ellenére karcementes maradt a blokk. Mondjuk nem tudom hogy egy új dekli, vagy az idom javítás fényezés e az olcsóbb..

Amúgy mennyit lehet elkérni ezért a hasidomért.. fényezés előtti állapotban? Erősen fontolgatom a Divi piacradobását.. bár még a végső elhatározás nem született meg. Pucéran adnám el, az extra tartozékokat meg külön-külön
Szerintem ez nem gyári cucc! Dipshit motorján is ilyen van, állítása szerint egy dologra jó nem döntöd túl meredeken a gépet, mert ez ami először le ér.
Biti! István küldött egy képet, hogy milyen oldalidomról is beszéltünk, ebből a motorból nem sok készült ebben a változatban.
Köszi köszi! Minden oké!
Szia Oldklu!

Király lett a Kakucs weboldal!

Remélem minden rendben Veled
Sziasztok!

Bitti! Akkor 900 -- 600 dobozcsere? Mit kérsz még? Visítót kérdezzem meg? A forrásától? :-)
Küldök én Neked .

Kicsivel olcsóbb lesz mint az általában motoros boltban kapható Athena, meg valszínű jobb is .
Sziasztok !

Nagy a csend !?..
Szeretnék rendelni teleszkóp szimeringeket! Az lenne a kérdésem, hogy van-e gyártó, vagy forgalmazó akitől, ahonnan érdemes, és olyan amit kerülni kell ?
Mik a tapasztalatok ?
A cigány jelentkezik a Tescoba raktárosnak. Kicsit félve ugyan, de kénytelenek felvenni. Az első héten rögtön eltűnik 100 kg kristálycukor. Persze előveszik, ő így magyarázkodik:
- Hát kérem alássan rengeteg itt az egér széjjelhordták!
Másodjára 100 kiló zsemlemorzsa hiányzik de erre is van magyarázata:
- Kérem mondtam, itt annyi egér van, hogy lépni sem lehet tőlük!
Hiszik is meg nem is. A követk...ező héten egy zsák őrölt bors a hiány. Az igazgató elunja, személyesen hallgatja ki a cigányt:
- No, hol a bors? Csak azt ne mondd, hogy megették az egerek! Nem eszik meg, mert a bors erős és csípi a szemüket!
Mire a cigány:
- Sírtak bazdmeg, de ették!
Azt észrevettem, gondoltam még érden megállunk köszönni, hát nem jött be .
Már én is lecuccoltam és tisztába tettem magam!
Biti!
Kis furfangos voltam Érdnél elmentem az M6-ra.
Mi is itthon .

Köszi a víz-party jó hangulatot.

Szia Fecó már megint nem sikerült elköszönni
Mi is épségben hazaértünk! Köszönöm mindenkinek a részvételt!
Rendben hazaértünk, köszönjük a szervezést TG és Biti !

Örültünk az újabb találkozásnak !
Szevasztok, na hogy sikerült a buli? Gondolkodtam, hogy leszaladok este egy kis pofavizitre, de sajnos tegnap és ma is dolgozom.
Sziasztok,
totális kihasználatlanság miatt eladom a sisakbeszélő szettet, amit kb. 2 éve vettem a lidlben és soha nem használtam (de kipróbáltam, működik). Vezetékes, egy központi egységbe csatlakozik a két headset, külön állítható a vezető és az utas hangereje. Különböző adapterekkel pedig telefonokat, mp3-at és hasonlókat lehet rákötni.
Dobozában, leírással együtt. Ha megtalálom a blokkját, talán még garis is, mert 3 év van ráírva.
Bocsánat! Elfelejtettem mondani:
Csillagtúra: Türnitz - Mariazell és környéke!
Aug.18 -- 24,
Szállás zuhanyozós Wc-s szobákban BŐSÉGES reggelivel és vacsorával, - tehát napközben nem kell kajálni, amit megspórolsz, 30 €. Benzin 1.200 km * 6 l/100 km * 1,4 € = 100 €
5 éj * 30 € = 150 €, az összesen 250 € alapköltség, és amit elfagyizol, stb. nappal.
A panzióban becsületkassza alapon 1 € a sör és a pálinka Erdélyből. Oda valósaik a tulajok. Nézzétek meg: http:/www.turnitz.at

Lehet kevesebb időre is jönni, van, aki csak 18 - - 20-ig jön.

Útvonal: Bp. Győr, Sopron, Wienerneustadt, onnan a 21-es út Türnitzig. 350 km. Helyi motorostól van 7 db, térképem, ezeken igazi panoráma utakkal, azokat járjuk be.
Akit érdekel, hívjon.
Köszönöm, hogy találkozhattam VELETEK!
Bitti!
Külön köszönöm a dobozhoz a kulcsot!

Érezzétek jól magatokat és tegyetek róla, hogy NE fagyjatok meg!