Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnálom hogy rövid ideig lehettem,de jó volt!Idén esetleg ismétlés?
Stabil napsütés Fehérvár felett!
Jobb mint itthon!
A tó vize 22.5 °C-os.
Lesz ami lesz én indulok!
Nem akarok jósolgatni, de ahogy nézem a középeu felöl jövő felhőzetet amire ideér, ki is fárad.

http://terkep.idokep.hu/kep.ph...
Itt már jó, lassan indulunk!
Helyzet változatlan. Néha süt a nap....
Itt Almásfüzitön még esik, remélem nem sokáig és indulhatok .
Veszprémben fúj a szél, eső nem volt, ahogy nézem nem is lesz mostanában. Mi biztosan jövünk.
Sziasztok! Itt Mohácson csak a szél fúj rettenetesen. Talán fél óra múlva elindulok, ha szerencsém lesz akkor a most Keszthely felett lévő felhők már átvonulnak Velence felett amire odaérek!
Úszni biztos fogsz, vagy a tóban, vagy az esőben. Valószínűleg neki indulok az útnak, bár még vannak fenntartásaim az idővel kapcsolatban. Délig eldöntöm. Az biztos ,hogy itt Makón hétágra süt a nap , felhő egy szál se!
Hát menjünk,én mindenesetre felveszem a fürdőgatyómat.
Sziasztok. Fehérváron felhős az ég, sok kicsi kékkel (átlátni a felhőkön) eső nincs és nem is volt. Északnyugaton frontfelhőt látni. Azért esőruha és MELG gönc!

MOST ÉRKEZETT A HÍR: SÜT A NAP!
Nálunk az a helyzet, hogy kb. egy óra múlva lesz még egy zuhé, de utána már tiszta, megyünk mi is, csak az indulás időpontja kérdéses!
Budapest déli részén felhős-borult, jelenleg nem esik. Mi elindulunk lesz ami lesz.
Jó reggelt mindenkinek,itt Pesten most vonult el egy vihar és most is esik,ahogy a radarképet nézem inkább jetski találkozó lesz ebből.
Ez a radarkép:
Az ország északi részén éjjel folyamatosan esett és most is esik, jelenleg elindulni nem tudunk innen. Még bízok a jobb időben, bár a radarkép szerint erre nincs sok esélyünk. Mi legyen?
Jobb reggelt mindenkinek. Almásfüzitőn kitartóan esik, nem tudom, hogy mi lesz. Kinél mi a helyzet?!
Nekünk is Tesco-s van és évek óta jól teszi a dolgát :)
Már pont akartam írni hogy bármelyik komolyabb hiperbótban kapsz sátrat 3-4000 Ft.-ért.
Heló úgynézki a tescóba van sátor majd veszek egyet.
Hali !
Valóban a kürt (ök) az egyik magas, a másik mély hátsó részén van egy-egy csavar, egy kontraanyával!
Ha fellazítom, és állítok a csavaron,hagyom hogy a benne lévő membrán jobban rezegjen, ergó hangosabb legyen !
Köszi Tom és Biti !
Még mindig kiadó a négyfős faház, tehát ha összebeszélsz valakikkel, akkor meg is van oldva a dolog.