Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló holnap megyek én is . Csak az a probléma hogy nincs sátram ha rosszra fordul az idő akkor mi lesz nem tudom.
A kempingtől 2.4 km-re Agárd irányában a főúton található egy SPAR, valamint 4.4 km-re egy Lidl. Természetesen kisebb ABC-k is vannak a környéken.

Tamás valóban visszalépett egy neki fel nem róható ok miatt, azonban a kemping tulajdonosával egyeztetett, így ott helyben biztosítanak nekünk bográcsot és állványt. Biti többek javaslatára egyben beszerezte a szükséges alapanyagot, így a főzés nem marad el!
Italárusító hely van a közelben? Ne kelljen már otthonról hozni a hideg sört, ami megmelegszik mire odaérek.
Valamint úgy látom a bogrács szállító ember visszalépett. Akkor nem lesz főzés?
7. Yamaha XJ találkozó (Velence, Club Camping) – Forgatókönyv rossz idő esetére

A nem túl megbízható meteorológiai oldalak szerint a hétvégi találkozó ideje alatt számítanunk kell esőre. Amikor az időpontot kijelöltük még kánikulát írtak arra a két napra… Halasztani nem szeretnék, volt már rá példa, hogy csak rosszabb napra sikerült. Mindenki döntse el magában induláskor, hogy a meteorológia körülmények alkalmasak-e a biztonságos motorozáshoz. Ha csak estére lesz jó idő, akkor is lehet csatlakozni hoznánk.

Beszéltem a kemping tulajdonosával, rossz idő esetén sem kell elmenekülnünk, tud biztosítani klubszobát, ahol esőtől védve jó hangulatban el tudjuk fogyasztani, amit magunkkal vittünk. Továbbá rendelkezésünkre áll egy négy ágyas faház, ami idáig úgy tűnik, hogy üres, tehát ha valaki nem akar sátorozni, annak jó választás lehet. A faház bérleti költsége 11.000 Ft, négy főre vetítve nem sokkal drágább a sátornál.

Amennyiben az időjárás annyira elromlik, hogy értelmetlen a találkozót megtartani (reményeim szerint ilyen nem lesz), akkor mindenkit megpróbálok értesíteni, hogy ne induljon el, ezért kérek mindenkit, hogy vagy itt a fórumon, vagy a motorozz.hu-n adjon meg telefonos elérhetőséget is.

Addig is bízzunk a jó időben!
Nekem pedig első lábtartót nem tud valaki adni párban esetleg bontottan amin jó a gumi?
köszi, ezt most megtaláltam, végülis tényleg ebbe ütközik bele a kormány, az indextartóhoz éppcsak hozzáér. viszont annyira vissza kellett húznom a bal tükröt, hogy nem ne érjen bele a plexibe, hogy a kuplungkar gyakorlatilag vizszintes lett, behúzáskor beleér a fénykürt gombjai, ráadásul a tükörben így nem sokat látok... na majd állítgatom!
Üdvözlök mindenkit. Xj 900 divihez van egy eladó plexim téves vásárlás miatt.Postán is tudom küldeni. üdv: "bartha32"
SZIA!

jobb képet nem találtam
bekarikáztam.
a fekete rész a villakiflin van
a piros meg a váznyakon.

ha ezek neked hiányoznak akkor elég kalandos a motorod
és feleslegesen állítgatod a tükröt

szívesen
Szia!

Plexit odaígértem már, jönnek is érte majd Velencére.

Lábtartó pedig első.

üdv
Beleszőttem a vasárnapot, tehát a 7végén .
Szia!

Meglesem az irányjelzőket, amim van elviszem vasárnap, hátha Dipsit is jön, azt megosztoztok .

Nekem meg szükségem lenne egy 1-4-es trafóra. XJ 600 divihez.
Sziasztok ! Én is érdeklődök alkatrész ügyben ! Van-e valakinek eladó XJ 600-ra hátsó sárvédő és első irányjelző csak gumitartója 1 db ami kicsit rövidebb a hátsónál. Tehát olyan megfelelne amelyikről letörött az irányjelző búra és az izzó tartó egység. Szorítsunk hogy vasárnap még estig ne essen az eső !
Nagyon sajnálom.
Ne károgj, ha bejön megkövezünk .
Hali!

Ahogy Tomkraft is mondja, van a kürt hátulján egy kicsi csillag csavar alatta egy hatlapfejűvel, azt meglazítod, majd a csillagfejűvel hangolod és visszahúzod.
Ennyi .
Köszi az infót, nem gondoltam volna, hogy javítható, pláne, hogy állítható!
Megpróbálom !
A Divin is két kürt van.. és hangos is
Sza Botanikus!
2db kürt van a régi 900-on is? Az enyémen csak 1db, az se valami túl hangos...
A 600-asomon anno nekem se szólt az egyik, szétszedtem, kipucoltam, van rajta ledugózott állítócsavar ha jól rémlik, állítottam rajta, olyan lett mint a hajókürt, próbáld meg, hátha segít.
Szia Vitarij!
Sajnálom, de nem tudunk együtt menni a hétvégén a találkozóra, az előbb szóltak, hogy mennem kell hétvégén melózni, már megint...
Pedig épp ma beszéltem le egy kölcsön sátrat, úgyhogy most egyáltalán nincs jó kedvem...
Minden résztvevőnek szép időt és kellemes időtöltést kívánok, jó lett volna találkozni veletek!
Én se adnám el....de hát igy történt.
Hátulrol belémjöttek s elöttem is álltak....Eleje,hátulja tört.Ez még nem lenne baj de az ajto is befeszült....elment az alváz is.Astra egyebként. Jah,és hiteles is....:)
A biztosito......jah, majd jönnek. Meg kell várni hogy a rendörség lezárja az ügyet. De addig is kell valami.A kölcsön kocsit nem szeretem.....
Elsö körben ez tünik gyorsabbnak....talán.

Motor....majd lesz másik...egyszer.
a plexi érdekel a lábtartó első vagy hátsó?
Sziasztok Nincs valakinek eladó pár kürtje xj 900-hoz, az enyémen lévő berekedt
Jah és közben arra is rájöttem, hogy hülyeséget írtam a lábtartóval kapcsolatban ... balosom van, gyári, teljesen jó állapotú gumibetéttel.
Róla lenne szó:
Sziasztok!

Most lesz hétvégén a típustalálkozó, van XJhez pár eladó dolgom.
-95-ös plexi: 4000
-jobb lábtartó: 2000