Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most hátrahúztam a tükröket, ameddig lehet, igy a fordítást végülis az akadályozza, hogy a villaszár beleütközik a indextartó lemezbe az idom alatt. A villanyakon én nem látok semmit, ami megakadályozná a kormány fordítását....

A tükörszár egyébként a kuplung és fékkarral együtt dönthető hátrafelé, de így a karok kerülnek magasabbra, ami kicsit kényelmetlen lett így...
Hosszú, átszerelmeskedett éjszaka után a fiatalember aléltan dől le a csaj mellé, akit az este csípett fel.
Körülnéz a szobában, és az íróasztalon meglátja egy férfi fényképét.
- A férjed? - kérdezi idegesen
- Nem, te kis buta, tudod, hogy nem vagyok férjnél.
- Akkor a volt pasid?
- Egyáltalán nem - válaszolja a csaj a fülét harapdálva.
- Akkor meg ki az?
- Én, a műtét előtt.
Szia!Bitivel azt beszéltünk hogy megvesz mindent és utána szétdobjuk az összeget.Végülis igy korrekt .Piát mindenki amit bír
7. Yamaha XJ találkozó (Velence, Club Camping) - Bográcsozás

Többen érdeklődtek már nálam, hogy a bográcsozás mint és hogyan lesz megoldva, erről szeretnék most némi tájékoztatást adni.

Biti bográcsát, és a hozzá tartozó állványt (köszönjük, Biti!) XJ900 nicknevű fórumtársunk autóval elhozza a helyszínre (köszönjük, Tamás!).

A feltételezett meleg időben a nyers hús szállítása veszélyes lehet, így a paprikás krumpli mellett döntöttünk. Az lenne a kérésünk, hogy mindenki hozzon magával a szükséges komponensekből legalább annyit, amit elfogyasztana, azaz
- burgonyát (alias krumpli )
- kolbászt (házi előnyben!)
valamint vöröshagyma, fokhagyma, paradicsom és paprika közül azt, amit tud. Az otthon termesztett továbbra is előnyt élvez!

Természetesen lehet mást is főzni, akkor beszéljük meg, hogy ki mit kér és mit hoz bele.

A találkozóval kapcsolatban még mindig nyugodtan érdeklődjetek nálam, igyekszem minden kérdésre válaszolni, és persze mindenkit nagy szeretettel várunk, aki tud, jöjjön!
Szia Tomi ! Az időpont egyáltalán nem korai, annyi viszont változott, hogy valószínű Mohácsról indulok és Szekszárdnál csatlakoznék hozzád. Csütörtökön már tudok biztosat.
bozontos!

most olvastam csak vissza

Jobbulást Nektek!
Köszi, nem.

erősen eladó a motorom, kereskedésben van.
csak annyit mentem vele idén, amíg bevittem oda.
Szia vitarij!
Feljelentkeztem a motorozz.hu-n, nézd meg az időpontot, ha túl korai amit feltettem akkor szólj, mehetünk később is...
Valaki jönne még Pécsről/környékéről? kissb?
Botanikussal beszéltem, Ő nem tud jönni.
A krími túra képes beszámolójának első része már elérhető itt, a többi kép pedig a galéria alatt található linken..
Jó a CR8E, az európai modelleket ezzel szerelték!
25 ezer után cseréltem a gyertyát, de szerintem feleslegesen, szinte olyan volt még mint az új. csere után semmilyen javulást nem vettem észre.
a TDM 900 as tükre azért is jó mert nem akad el a plexibe
Sziasztok!

Gyárilag milyen gyertya van az XJ 600-asokban (98-as).
Nekem most NGK CR8E van bent.

Másik kérdés: milyen időközönként kell cserélni őket? Elvileg új volt benen amikor megvettem a motort azóta 9 ezer ment bele.
SZIA!

1, állítsd hátrébb a tükröt

vagy

2, ne fordíts akkorát, hogy elérje a plexit
(a váznyakon van két végállást határoló ütköző, lehet, hogy azok deformálódtak egy esés miatt, ezért nagyobbat tud fordulni a kormány...)

szívesen
Nekem csak akkor ért bele, ha a tükröt úgy állítottam.
Azt a tartó pálcát, ami beleér, a csavarok fellazítása után told tőled távolabb, hogy pont ne érjen bele, és a tükröket meg utána állítsd be, h jó legyen.
Nekem igy jó volt.
köszi, akkor beleöntöm
Nem tudom ez másnál is probléma-e, de nagyobb kormánymozdulatnál nekem a tükrök beleütköznek a plexi szélébe (95-ös S), ezt néhányszor sikerült eljátszani, így gyakorlatilag a plexi túlfeszülése miatt a rögzítő csavar letépte a fejidom belsejéből a rögzítő fülecskéket. (nem is tudom, hogy műanyagos tudja-e javítani?)

mit lehet ez ellen tenni? van olyan alkatrész, ami megakadályozza, hogy bizonyos ponton túl fordítsam a kormányt? vagy ez veszélyes ?(inkább szakadjon ki a plexi a helyéről, minthogy vészhelyzetben ne tudjam jobban fordítani a kormányt?)
Mi is haza értünk, csavarogtunk még egy kicsit a Balcsi parton!
Nagyon elfáradtunk ebben a melegben!
Szia ! Ma értem épp haza Orfűről Mafecó és barátaival péntek dél óta voltunk ott.
Szia Tom ! Én valószínűleg megyek,örülnék ha csatlakozhatnék hozzátok.
Légyszi srxzoltan@gmail.com ra irj!
Ne offoljuk szét a fórumot.
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat/szükségem is lesz rájuk/ az idei szezon számomra véget ért. VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!
hello!még annyit szeretnék kérdezni mik a sérult alk.amit cserélnikell?300_400kijon?
Sziasztok. Holnap lesz közületek valaki Orfűn?