Szia tg-xj600s!
Elnézve a motorozz.hu-t, sajnos még nem tolonganak a találkozó miatt...
Mi nagyon szeretnénk jönni 2fő/1 XJ, de még nem tudok feliratkozni, mert lehet melózom jövő hétvégén is... Biztosat majd jövő csüt. körül tudok mondani.
Jönne még valaki velünk Pécsről / környékéről?
Botanikus, hogy áll a géped, megvannak a papírok, lenne kedved jönni?
Itt most szétvert hengerfejet henger dugót átszakította, szóval mindent. Csak egy új henger 100 mátyás, és a hengerfejről nem is beszéltünk, meg a dugóról.
Volt hogy 800 km-en belül nekem is kétszer kellett egy öreg 750-es gixert hengerfejezi. Èn csak bontottam, a "szakmunkát" Pesten csinálták. Eredetileg "megevett" egy tüt a karbiból. Ìgy az egyik szelep már nem zárt jól. Ezt csináltatuk, majd ca. 800 km múlva letört a szelep tányárból egy darab. Annyi mákunk volt hogy pár lépesröl csináltam képet, és emlékeim szerint jól kiveheö volt hogy visszarakták a meggyötört szelepet, és nem pedig újat raktak bele mint ahogy azt számlázták, meg elmondták. Persze kicsit tovább taratott az "egyezkedés", mert ugye csak egy hengerfej töm. majd 10 rongy. Még szerencse hogy én gombokért csináltam...pusztán azért mert az a gép egy csoda, csoda hogy még megy, pedig lóg mindene...
Ebbe megyezezik a két fuvóka, nekem is rögtön ez jutott eszembe. De mióta nálunk van. Állandó jelleggel melegedett, lassú tempónál. Olajzás megfelelő volt. Én arra gondoltam, hogy a felújítás során túl illesztették a dugót, és ha már ennyire amatőrök voltak, akkor a szelepet sem a megfelelőt, vagy nem újat tettek bele.
Ezúton szeretnék minden kedves fórumtagot, XJ tulajdonost, azok családtagjait, ismerőseit és barátait meghívni a 2012. 07. 21-22.-én, a velencei Club Camping-ben megrendezésre kerülő típustalálkozóra.
Szervező én vagyok (tg-xj600s), elérhetőségem az adatlapon, bárkinek bármi kérdése merülne fel, nyugodtan keressen.
Enni és innivalóról mindenki magának gondoskodjon, bográcsozást és esti szalonnasütést terveztünk.
A helyszín egy jól felszerelt kemping, lesz tűzifa, asztal, vizesblokk, és nem utolsó sorban a Velencei-tó partján fekszik, így a strandolás is helyben megoldott.
Éjszakai alvás sátorban, de természetesen egy napra is lehet jönni, ez esetben a motor vezetője vállalja, hogy nem fogyaszt semmilyen etil-alkohol tartalmú italt.
A költségek az alábbiak szerint alakulnak:
- egész napos belépő éjszakai sátrazással 1600 Ft/fő
- napi belépő 700 Ft/fő
Volt olyan megoldás hogy a hátsó henger karbija nagyobb fúvókát kapott, így a dúsabb keverék ís hütötte a hengert...lehet egyszer összecserélték a karbik fúvokáit.
A szeleptányér meg lehet a görbe szelepszár , vagy nem körkörös felfekvés miatt törött le...
Persze ezek csak találgatások....
Sziasztok!
Tudom, h nem motor téma, de a kocsitokba beletennétek bontatlan, de lejárt szavatosságú motorolajat ha ingyen kapnátok?
Nem új autó, 300.000 km-t futott Vento.
minden képpen javitani fogod,vagy csak ha nekem kell egyenlore?utanna nézek a papirok mennyibe fogna kerulni,mert szlovakiába is kb 1600eu ért már lehet kapni ilyen mocit.de ha 1600 belefér ez kell!
Elnézve a motorozz.hu-t, sajnos még nem tolonganak a találkozó miatt...
Mi nagyon szeretnénk jönni 2fő/1 XJ, de még nem tudok feliratkozni, mert lehet melózom jövő hétvégén is... Biztosat majd jövő csüt. körül tudok mondani.
Jönne még valaki velünk Pécsről / környékéről?
Botanikus, hogy áll a géped, megvannak a papírok, lenne kedved jönni?