Igazából csak olyan indexet szeretnék mint ami rajta volt, az a gyári.. nekem úgy kerek a motor
Ahogy nézem, más yamahákon is volt ilyen.. majd lesz valami. Jövőhéten megy szervizbe..meg műanyagoshoz, addig elvagyok indexek nélkül is. Kiteszem a kezem ..
1.Arabat földnyelv közepe táján magányos eperfa
2.Amiért az indexekre szükségem van
3.Ennyire tudok a Divivel kanyarogni..
4. ..és ennyire ér le közben az idom (mióta meg lett csinálva az első futómű, sokkal később ér le; most hogy leszakadt, meg már semennyire )
Na, itthon vagyok.. a Divi terepképes, bármilyen hihetetlen is.
Keleti-Kárpátok, Moldova, Ukrajna, Krím félsziget végig, Arabat földnyelv, Duna-Delta, Déli-Kárpátok és az Al-Duna pipálva..
Eleresztek ide pár képet ha nem gond.
Máskülönben pedig szükségem lenne két első indexre.. inkább használtra mint újra, nincs valakinek elfekvőben? Tükör szintén..
A tükör a rázkódástól, az index meg az eséstől ment tönkre.
Na jöjjenek a képek (a teljesség igénye nélkül)
1. Kisinyov
2.Yevpatoria
3.Yevpatoria
4.Kerch
5.Azovi tenger partja...
6. Az út az azovi tenger partján..
Doboz tartó konzol 10E
Balos lábtartó, rugóval és csappal 2E
95-ös évjáratra való füst színű plexi 4E
+posta (vagy előzetes egyeztetés után kivihetem az XJ talira is)
Ezúton szeretnék minden kedves fórumtagot, XJ tulajdonost, azok családtagjait, ismerőseit és barátait meghívni a 2012. 07. 21-22.-én, a velencei Club Camping-ben megrendezésre kerülő típustalálkozóra.
Szervező én vagyok (tg-xj600s), elérhetőségem az adatlapon, bárkinek bármi kérdése merülne fel, nyugodtan keressen.
Enni és innivalóról mindenki magának gondoskodjon, bográcsozást és esti szalonnasütést terveztünk.
A helyszín egy jól felszerelt kemping, lesz tűzifa, asztal, vizesblokk, és nem utolsó sorban a Velencei-tó partján fekszik, így a strandolás is helyben megoldott.
Éjszakai alvás sátorban, de természetesen egy napra is lehet jönni, ez esetben a motor vezetője vállalja, hogy nem fogyaszt semmilyen etil-alkohol tartalmú italt.
A költségek az alábbiak szerint alakulnak:
- egész napos belépő éjszakai sátrazással 1600 Ft/fő
- napi belépő 700 Ft/fő
Légszűrőcsere nem tudom mikor volt, idén szerintem még nem, úgyhogy feltehetőleg tavaly (mondjuk 7-8ekm). Megy hamarosan műszakizni, megnézetem ezt is. Köszönöm!
Ha netán valakit érdekel én agyalok az xj600 S eladásán igaz szezon végére vagy jövő szezon elejére gondoltam főleg, de nem tudom.... Most hogy munkám is van én egy számomra fiatalosabb gépre vágyom. 1998.01 havi nagyon szép állapot.
Ha valakit netán érdekel akkor ne ide írjon hanem a dfc18@freemail.hu-ra részletekért.
ja, az xj 600 jo gép csak sikerult egy nagyot bukni vele és már nem az igazi.még festeni kellene muszakiztatni olaj és szuro csere és még pár dolog.jelenlegi állapotában lenne vevo 1400euroért kb 400000ft.adjamvagy ne adjam?
Nekem van egy 600-as Fazerem .Ausztriából hoztam,eleje enyhén sérült.A sérült dolgokat gyárira cseréled bőven 600 alatt maradsz névre irva!Ezüst 2000évjárat új Michelin gumikkal ,újszerű láncszettel.
Amúgy csajé volt,nem volt hajtva,béna volt a kicsike és esett vele!
Igazából csak olyan indexet szeretnék mint ami rajta volt, az a gyári.. nekem úgy kerek a motor
Ahogy nézem, más yamahákon is volt ilyen.. majd lesz valami. Jövőhéten megy szervizbe..meg műanyagoshoz, addig elvagyok indexek nélkül is. Kiteszem a kezem ..
Jó kis túra lehetett (az esést kivéve).
Vannak vmi villogóim.
Na még pár kép
1.Arabat földnyelv közepe táján magányos eperfa
2.Amiért az indexekre szükségem van
3.Ennyire tudok a Divivel kanyarogni..
4. ..és ennyire ér le közben az idom (mióta meg lett csinálva az első futómű, sokkal később ér le; most hogy leszakadt, meg már semennyire )
Keleti-Kárpátok, Moldova, Ukrajna, Krím félsziget végig, Arabat földnyelv, Duna-Delta, Déli-Kárpátok és az Al-Duna pipálva..
Eleresztek ide pár képet ha nem gond.
Máskülönben pedig szükségem lenne két első indexre.. inkább használtra mint újra, nincs valakinek elfekvőben? Tükör szintén..
A tükör a rázkódástól, az index meg az eséstől ment tönkre.
Na jöjjenek a képek (a teljesség igénye nélkül)
1. Kisinyov
2.Yevpatoria
3.Yevpatoria
4.Kerch
5.Azovi tenger partja...
6. Az út az azovi tenger partján..
Van 1-2 cuccom Divire, ha érdekel valakit:
Doboz tartó konzol 10E
Balos lábtartó, rugóval és csappal 2E
95-ös évjáratra való füst színű plexi 4E
+posta (vagy előzetes egyeztetés után kivihetem az XJ talira is)
XJ talira is el tudom vinni ezeket a holmikat
7. XJ találkozó
Kedves Motorostársaim!
Ezúton szeretnék minden kedves fórumtagot, XJ tulajdonost, azok családtagjait, ismerőseit és barátait meghívni a 2012. 07. 21-22.-én, a velencei Club Camping-ben megrendezésre kerülő típustalálkozóra.
Szervező én vagyok (tg-xj600s), elérhetőségem az adatlapon, bárkinek bármi kérdése merülne fel, nyugodtan keressen.
Enni és innivalóról mindenki magának gondoskodjon, bográcsozást és esti szalonnasütést terveztünk.
A helyszín egy jól felszerelt kemping, lesz tűzifa, asztal, vizesblokk, és nem utolsó sorban a Velencei-tó partján fekszik, így a strandolás is helyben megoldott.
Éjszakai alvás sátorban, de természetesen egy napra is lehet jönni, ez esetben a motor vezetője vállalja, hogy nem fogyaszt semmilyen etil-alkohol tartalmú italt.
A költségek az alábbiak szerint alakulnak:
- egész napos belépő éjszakai sátrazással 1600 Ft/fő
- napi belépő 700 Ft/fő
A találkozó megtalálható a motorozz.hu-n is.
http://kemping.mindenkilapja.h...
Ha valaki fölfelé akarna váltani, sajnos fájó szivvel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj_900_s_div
ersion-5956284
Írtál nekem anno emilt, de nem találom a címedet, írnál valamit, lenne egy pár kérdésem egy erdélyi túrával kapcsolatban!
Ha valakit netán érdekel akkor ne ide írjon hanem a dfc18@freemail.hu-ra részletekért.
Akkor szerintem még olcsóbbra is kijön!
Amúgy csajé volt,nem volt hajtva,béna volt a kicsike és esett vele!