Láncos gyerekek! Kérdezzetek rá Kutyára a Hegylakók környékén. Magyar neve Pulai Laci Dujv. Tapasztalatom szerint az országban ő a legolcsóbb. Ha nem így lenne bocsika, de egy kérdést megérhet.
Sziasztok
Valaki hallot már olyanról, hogy: begyújtom, behúzom a kuplungot, beteszem sebességbe és megáll a motor.
Útána újragyújtom behúzott kuplunggal sebességben s akkor tudok elindulni csak.
Tegnap ezt az ajánlatot kaptam!
Yamaha XJ600S (1995)
Ár Termék
4400 Első lánckerék 16
6300 Hátsó lánckerék 48
16500 DID 520VX2 110 X gyűrűs lánc (80LE)
A motoralkatrész.eu-tól rendelted?
Ezek szerint nettó árak vannak a listában, lánckerekeket nem rendeltél?
Nekem még ráér a lánccsere, de a haver KLE 500-asán már a földet súrolja. Nem tudom enduró sajátosság e, de a gyári lánc 17 ezret bírt?
Gondoltuk, ha két szettet rendelünk talán lehet alkudni kicsit!
Szia Bozontos!
Én anno X gyűrűs nittelőszemes D.I.D-et vettem nagyvas.hu-ról, lehet nem épp ott a legolcsóbb, cserébe ki is alkudtam egy jó kis forcefieldes fejmaszkot (meg utána még 1 maszkot, igaz ehhez majdnem egy havi fizuért kell vásárolni náluk, szóval nem csak a lánc volt...)
Egyszer csak összefutunk végre nem?
De Fehérváron dolgozom.
Hisz itt lakik...
Üdv mindenkinek!
Csatlakozom a forumhoz mint XJ tulaj.Egyenlöre olvasgatok csak...
Helyileg Szfvár mellett lakom....van valaki a közelben?
Valaki hallot már olyanról, hogy: begyújtom, behúzom a kuplungot, beteszem sebességbe és megáll a motor.
Útána újragyújtom behúzott kuplunggal sebességben s akkor tudok elindulni csak.
Tettem fel képeket, de ezt átélni kell, aki tud az menjen és tapasztalja meg!
Üdv
Yamaha XJ600S (1995)
Ár Termék
4400 Első lánckerék 16
6300 Hátsó lánckerék 48
16500 DID 520VX2 110 X gyűrűs lánc (80LE)
Tudtok valami helyet ahol normális áron lehetne tömítésszettet komplettet meg vezműláncot mondjuk DID-et venni?
Amit én találtam az 41 ezer Ft tömítésszett ez szerintem horror ár pár darab papírfrancért olcsóbban ez nem beszerezhető? Köszönöm!
Ezek szerint nettó árak vannak a listában, lánckerekeket nem rendeltél?
Nekem még ráér a lánccsere, de a haver KLE 500-asán már a földet súrolja. Nem tudom enduró sajátosság e, de a gyári lánc 17 ezret bírt?
Gondoltuk, ha két szettet rendelünk talán lehet alkudni kicsit!
Én anno X gyűrűs nittelőszemes D.I.D-et vettem nagyvas.hu-ról, lehet nem épp ott a legolcsóbb, cserébe ki is alkudtam egy jó kis forcefieldes fejmaszkot (meg utána még 1 maszkot, igaz ehhez majdnem egy havi fizuért kell vásárolni náluk, szóval nem csak a lánc volt...)
Írj nekem a dfc18@freemail.hu-ra és megbeszéljük én eladnám az enyémet.
üdv