Csakis DID ! Nagyon sokáig bírja, 30000 km-nél dobtam le , baja csak annyi volt, hogy szakaszosan megyúlt, szerintem még sokan tovább használták volna gond nélkül
Nem vagyok egy nagy szakértő, de úgy tudom, hogy az X gyűrős tömítés a korszerűbb! Tartósabb és állítólag kisebb a súrlódási erő.
Lehet, hogy az egész hókosz-pokusz csak paraszt vakítás!
Sziasztok.Sajnos rossz plexit vettem a motoromra (fj) mert nem voltam eléggé körültekintő.Most szeretném eladni.XJ-900 divire való,kicsit karcos de használható.Érdeklődés esetén tudok fényképet küldeni.Lehetőleg privátban mert nem minden nap vagyok itt fenn.
Nem esett le, korán volt még
Hát igen, megúsztam, de nem tettem volna fel rá más rendszámot.
Amúgy hazafele 2 rendőrautó előzött meg, és egyik sem állított meg! Nem is értem, lehet azt hitték, nem állnék meg úgyse, pedig de.
De a szabálysértés ugye kisebb súlyú, mint a bcs.
Mire gondolsz pontosan?
Ha nem raksz fel rendszámot, és megállítanak, szabálysértési feljelentést tesznek ellened. De ha megállítanak, és kiderül, hogy másik hatósági jelzés van a mocin, akkor bűntető eljárást indítanak ellened.
Nem tudjátok hol lehet Pest megyében első sárvédőt szerezni XJ 600-ashoz ? Bontó,ilyesmi....Hiányzik egy darab belőle,és nemsokára műszakira kell vinnem.
Ha jól tudom, nem közokirat hamisítás, hanem hatósági jelzéssel való visszaélés, vagy egyedi azonosító jel megváltoztatása, kapitányságfüggő, hogy miben indítják az eljárást.
Szerintem ne rakj át semmit, mert ha hatósági jelzés nélkül veszel részt a közúti forgalomban, az csak szabálysértés.
De ha átraksz egy másik hatósági jelzést, az már bűncselekmény.
És az ördög sosem alszik, azért karikás a szeme!
Miért kellene a motorod eredetiség vizsgára vinni?
Ha van külföldi adásvételid, nem kell eredetvizsga.
Nem a vizsga miatt fognak kötekedni, hanem a rendszám miatt!
Rendszám nélküli jármű olyan a rendőr szemében mint a vörös posztó!
Nem akarok tippeket adni, de én átraktam az MZ rendszámát a Yamahára amíg nem volt meg a sajátja.
Hivatalosan érvényes vizsga és hatósági jelzés nélkül nem közlekedhetsz közúton így maradna az utánfutó.
Képekből ítélve egész jól néz ki a vas, gratulálok!
Lehet, hogy az egész hókosz-pokusz csak paraszt vakítás!
http://motoralkatresz.eu/ar_motor.htm
Holnap beszélek is velük!
Hát igen, megúsztam, de nem tettem volna fel rá más rendszámot.
Amúgy hazafele 2 rendőrautó előzött meg, és egyik sem állított meg! Nem is értem, lehet azt hitték, nem állnék meg úgyse, pedig de.
De a szabálysértés ugye kisebb súlyú, mint a bcs.
Egyszer vett tőlem valaki mocit,és ő hogy is vitte el?
(múlt héten Linzből hoztam autót,persze ugyanígy)
Ha nem raksz fel rendszámot, és megállítanak, szabálysértési feljelentést tesznek ellened. De ha megállítanak, és kiderül, hogy másik hatósági jelzés van a mocin, akkor bűntető eljárást indítanak ellened.
vagy
műanyagos lehet, hogy ki tudja pótolni. (én tuti ezzel próbálkoznék)
vagy
jofogás
vagy:
egy csomó más lehetőség, hiszem BP és környéke a világ közepe
Rendszámot ne rakj rá, az közokirat-hamisításnak minősül !
De ha átraksz egy másik hatósági jelzést, az már bűncselekmény.
És az ördög sosem alszik, azért karikás a szeme!
Miért kellene a motorod eredetiség vizsgára vinni?
Ha van külföldi adásvételid, nem kell eredetvizsga.
Sajna nincs miről átraknom, így marad az idegen életforma :-)
Rendszám nélküli jármű olyan a rendőr szemében mint a vörös posztó!
Nem akarok tippeket adni, de én átraktam az MZ rendszámát a Yamahára amíg nem volt meg a sajátja.
Hivatalosan érvényes vizsga és hatósági jelzés nélkül nem közlekedhetsz közúton így maradna az utánfutó.
Képekből ítélve egész jól néz ki a vas, gratulálok!