Sziasztok!
Egy ötlet kellene. A plexim az fekete színű, én pedig szeretném, ha átlátszó lenne. Megkapargattam a plexit, és pattogzódik le ez a valami, ami rajta van, de nem valami könnyen. Szerintem fólia. Hogyan tudnám leszedni, hogy ne karcoljam össze a plexit?
Engem is meglepne ha valamelyikőtök tudná a választ, de hátha :)
A feliratból vagy bármiből ítélve nem tudja valaki milyen márkájú fékbetét lehet ez? Gyászosan fog és cserélném de lehet én várok túl sokat és az újjal is ilyen lenne akkor meg kidobok 8 ezret....
Egy boltban Lucas-t ajánlottak helyette szinteresben azt mondják nagyon jó. Vagy tudnék elméletileg eredeti gyárit de a Lucas 8 ezer a gyári meg 9500. Szerintetek?
Illetve 98 1. havi a gépem de elől egy tárcsás. A féknyereg az nektek 2 tárcsafékeseknek is így néz ki?
Helo . Mintavételhez kell idom. Valamivel bekeni az idomot vagyis formaleválasztóval. Erre keni a negativ anyagát. Ha az megszilárdul leveszi. A formaleválasztót le lehet húzni róla,és semminek semi baja.
Innéttől kezdve indulhat a gyártás.
Lassú manővereknél nagyon kell vigyázni a súlya miatt. Nekem 5-600-as fordulaton gyönyörűen ketyeg. Hát nyomaték az van,most le is műszakiztattam,mert 7.-én járt volna le.
Egy ötlet kellene. A plexim az fekete színű, én pedig szeretném, ha átlátszó lenne. Megkapargattam a plexit, és pattogzódik le ez a valami, ami rajta van, de nem valami könnyen. Szerintem fólia. Hogyan tudnám leszedni, hogy ne karcoljam össze a plexit?