Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Egy ötlet kellene. A plexim az fekete színű, én pedig szeretném, ha átlátszó lenne. Megkapargattam a plexit, és pattogzódik le ez a valami, ami rajta van, de nem valami könnyen. Szerintem fólia. Hogyan tudnám leszedni, hogy ne karcoljam össze a plexit?
Helyileg hova kéne menni?
A mintába kompozit megy, vagy vákuum technológia lesz ?
Nagyon szép a paripád, de áruld el,a benzintank alján azok a kampós fülek mi célt szolgálnak ?
Engem is meglepne ha valamelyikőtök tudná a választ, de hátha :)

A feliratból vagy bármiből ítélve nem tudja valaki milyen márkájú fékbetét lehet ez? Gyászosan fog és cserélném de lehet én várok túl sokat és az újjal is ilyen lenne akkor meg kidobok 8 ezret....

Egy boltban Lucas-t ajánlottak helyette szinteresben azt mondják nagyon jó. Vagy tudnék elméletileg eredeti gyárit de a Lucas 8 ezer a gyári meg 9500. Szerintetek?

Illetve 98 1. havi a gépem de elől egy tárcsás. A féknyereg az nektek 2 tárcsafékeseknek is így néz ki?

Köszönöm!
Helo . Mintavételhez kell idom. Valamivel bekeni az idomot vagyis formaleválasztóval. Erre keni a negativ anyagát. Ha az megszilárdul leveszi. A formaleválasztót le lehet húzni róla,és semminek semi baja.
Innéttől kezdve indulhat a gyártás.
Mi a gyári érték ?
Szia!
Az nagyon kevés alapjáratilag, kicsit emelni kéne rajta a gyári értékre, mert az nem véletlen van kitalálva!
Én megyek rá. Majd nézzél ki erősen a fejedből, hátha meglátsz.
Hasonló lehet mint a veszér müszij vagy a vono horok
A vizbunba micsoda ?
A műhelyünknél én is 5km-t tekertem bele,mire el tudtam vinni papirozni Nagyon szép a gép!
Ezt lessétek.Sajnos a hirdetés már nincs fent,előtte kinyomtattuk.
Lassú manővereknél nagyon kell vigyázni a súlya miatt. Nekem 5-600-as fordulaton gyönyörűen ketyeg. Hát nyomaték az van,most le is műszakiztattam,mert 7.-én járt volna le.
Mik a tapasztalataid ? Nyomatékos mint állat ?
Az normális, hogy az alapjárat melegen 1500 körül van ?
Én még nem helyeztem forgalomba, úgyhogy hozzád képest jelentős lemaradásban vagyok!
A melóhelyemen mentem vele pár kilométert, ismerkedünk !
16-án szombaton veteránbörze Székesfehérváron az Interspár parkolójában.
Megpróbálok ott lenni ha elég korán indulok talán odaérek
Szia Botanikus! Hogy működik a "Kicsike"? Én eddig 1600 km-t mentem vele,kezdünk összeszokni.
Sziasztok !
Akad valaki xj 900-as tulaj Pécs környékéről ?
Nekem az most kimarad de azért talizunk. Szerintem 9:00 körül már kint leszek.
Szia Biti! Köszönöm szépen! Üdv. István.
Szia!

Bukócső!

Üdv.
Itt is meg ott is előfordulok..
Hm, érdekesen néz ki :)
Irigylésre méltón sok helyen voltál :)
De Újbudát meg Budafokot mióta csatolták Szegedhez?