Oké kifogom tölteni,majd estére mert most megyek du ra dolgozni.
92 évjáratu, németországbol lett behozva,340.000 ft névre irva,törzskönyv, müszakival eggyütt.
sziasztok!
ujvagyok itt a forumon,vettem egy xj 600 ast.
azt kérdezném töletek,honnanlehet letölteni a mocirol,
szerelési és karbantartási utasitásokat.
ha valakitudja kérem külje elnekem a linket hogy letudjam tölteni.
elöre is köszönöm,továbbiszépnapot mindenkinek.
Nekem 50-es táblánál volt 74. Szintén harminc. Ez van. Én már a hideg vizet is megfújom, ha valaki csak véletlenül villant szemből, vagy bármi gyanús autót látok akkor szinte állóra fékezek.
Azt a cikket aki írta látszik sose volt ilyen mocija! Én 7 ezer km óta hajtom minden alkalommal számoltam fogyasztást. Pozitív rekord 4,0 liter 100-on, negatív 4,8. Ha két személlyel ha egyedül mindig e kettő között ingadozik.
Viszont kérdésem is lenne: egy szelephézag állítás szükségessége egyik pillanatról a másikra jön elő?
Kérdés oka: az elmúlt pár hétben rengeteg használtam a gépet, mentem vele 4 ezer km-t szinte csak autópályán 130-140-es utazóval. És mostanság mintha erőtelenebbé vált volna egy kicsit a motor illetve mintha a hangja is megváltozott volna sajnos nem tudom körbe írni hogyan...
Induláskor meg olyan hangot is hallok esetenként mintha kavicsokat ráznék egy dobozban, gőzöm nincs honnan jön de csak elindulás után hallom az is lehet hogy valami alátét nem tudom kerestem de nem találom és nem mindig... Alapjáratom is esik lefele most már elég sok km kell neki hogy felvegye a 1500 körüli értéket addig csak 900-1100 körül van és akkor megvan az a sajátos hangja alapjáraton is amire többen panaszkodtak.
Nem tudom leírás alapján valami tipp? Láncom elvileg jó, olajat nem csipegeti, vezérműlánc feszítőre kb 3 ezer km-rel ezelőtt nézett rá szerelő akkor azt mondta a felénél jár kb.
Régebben még erről volt szó!
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4573&session_id=fM
Ke7.4a0/Q6928
Esetleg másik lehetőség a Szelidi tó, Augusztus 24.-én lent leszek a haver koncertjén.
Ha van róla képed, vagy rajzod, akkor esetleg le is lehetne gyártatni.
Mondjuk, rozsdamentes anyagból. Nem?
Sok balesetmentes km-t hozzá!
innen töltöttem le
92 évjáratu, németországbol lett behozva,340.000 ft névre irva,törzskönyv, müszakival eggyütt.
Gratulálok a motorhoz!
Mi votl az ára, ha nem titok?
Angol nyelvűt tudok küldeni.
Töltsd ki légy szíves az adatlapodat.
ujvagyok itt a forumon,vettem egy xj 600 ast.
azt kérdezném töletek,honnanlehet letölteni a mocirol,
szerelési és karbantartási utasitásokat.
ha valakitudja kérem külje elnekem a linket hogy letudjam tölteni.
elöre is köszönöm,továbbiszépnapot mindenkinek.
30e megy a kasszába.Faxom,ez az első gyorshajtásom majd 20 év alatt.....
Viszont kérdésem is lenne: egy szelephézag állítás szükségessége egyik pillanatról a másikra jön elő?
Kérdés oka: az elmúlt pár hétben rengeteg használtam a gépet, mentem vele 4 ezer km-t szinte csak autópályán 130-140-es utazóval. És mostanság mintha erőtelenebbé vált volna egy kicsit a motor illetve mintha a hangja is megváltozott volna sajnos nem tudom körbe írni hogyan...
Induláskor meg olyan hangot is hallok esetenként mintha kavicsokat ráznék egy dobozban, gőzöm nincs honnan jön de csak elindulás után hallom az is lehet hogy valami alátét nem tudom kerestem de nem találom és nem mindig... Alapjáratom is esik lefele most már elég sok km kell neki hogy felvegye a 1500 körüli értéket addig csak 900-1100 körül van és akkor megvan az a sajátos hangja alapjáraton is amire többen panaszkodtak.
Nem tudom leírás alapján valami tipp? Láncom elvileg jó, olajat nem csipegeti, vezérműlánc feszítőre kb 3 ezer km-rel ezelőtt nézett rá szerelő akkor azt mondta a felénél jár kb.
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4573&session_id=fM
Ke7.4a0/Q6928
Esetleg másik lehetőség a Szelidi tó, Augusztus 24.-én lent leszek a haver koncertjén.
HÉ ! VAN VALAKINEK MÁS ÖTLETE ?
Idén lesz valahol xj találkozó?