Bocs most nem a paripa van műsoron. Occsón szerettem volna valami gagyi bukóhoz jutni...
Ez van. Oszt a magyar cigánnyal nem vakernak ám az Ángliusok!
Most érzem először a rasztok hátrányos helyzetit!
Raven is meg van Hát azért csak kész leszel augusztusig!Ne bosszancsá főőőő! Jó lenne ha a vallásoddá nőtt 90%-os eredmény orientált módszerrel ténykednél!Vagy azt csak másnak ajánlod, hogy a Te paripád legyen csak a csilli? Aki veled van az nincs ellened, hogy fordítottan idézzek.
Jó bütykölést!
Én már nagyon várom!Nem tudom ki lesz a harmadik a csapatban,de az jó buli lenne, ha lenne
egy old meg egy jung xj-divi brigád.Most csak a munkaidőmben tudok egyszer-egyszer rákukkantani a
netre de igérem én is tudakozódom, és valami szponzort is próbálok keresgélni.Még a szelepállítás és
kormány csapágy cserém van hátra és tőlem jöhet a tavasz ,de ezekhez még nem jöttek meg a cuccosok.Öcsémet pedig ráizzítottam a Nonfango oldaldobozaimra.Talán tud Olaszba kukázni ocsóért?!
Viccelsz? Most fogom elővenni, ha valaha elkészülök vele! Pár napja még azon agyaltam, hogy tavasszal vizsgáztatom le, de szerintem ennek rendesen lőttek!
Sziasztok! persze Jose megyünk, beterveztem én is! Az egyik amit Te írtál a Honda, a másikat a BMW túra egyesület (nem ez a pontos neve) szervezi. Nekem is a Honda a szimpatikusabb, több jót olvastam a fórumokon az ő szervezésükről. Helyesebben a szervezés mindenütt profi, talán a BMW-s jobban ki van hegyezve a sebességre, de ezen módosítottak már idén is. Érdemes olvasgatni a fórumokat ezzel kapcsolatban is, legalább gyorsabban múlik a tél
hali! A Bundi Nagymester fejéből kipattanó ötletet vetettem csak fel.Xj csapatban lehetne egy fiatal és egy öreg xj csapat is akár.Nem néztem utána hogy idén mikor lesz de valszeg augusztus környékén pesti induló és érkező ponttal.Még nem voltam ilyen bulin, így én sok mindent nem tudok sajna róla, de jövő évi programok között szereplős helyen van nálam( Ha Bundi is úgy gondolja+egy öreg vas tulaj még vállalkozna)
Ha erre jársz, szeretnélek megkérni egy Angliai e-bayos dologra, mert velem nem áll szóba a tag. Ha tudsz létszi segíts! 3-4 nap van. Kéne e-mail, leírnám.
Kössz az indián nevet ! Imádok motorozni és (ezek szerint) van bennem annyi "perverzió", hogy ilyen időben is motorra üljek és totálisan lealázzam az autósokat az útról.
Mikor és hol lesz a 24 órás, csak nem Dabason?
Na srácok! Ma meghajtottam a Divimet. Nagyon jó volt. Kicsit kissebbre vettem a guminyomást és máris jobban tapadt a kicsike. Mi lesz itt tavasszal, az autósok teljesen el fognak felejteni minket. Ma még azért voltak olyanok, akik észrevették, hogy van valaki mögöttük, de senki sem húzódott volna le egy kicsit sem. Hát ez van.
Azért ez se csúnya nem? Hátha még látnád az ujat! A ferdeszemü nem mondaná meg, hogy sérült volt! Ráadásul pont a kiugró csücsök kopott le mint vöcsök, és a fény kemény, megmutatna minden bibit, ha lenne.. de nem van.
Azon agyaltan, hogy nem rongálom a felületet szórógittel, hanem tisztítás után, egyenesbe fellül fújom az új színnel.
Aki tud valaki valami okot, hogy ne tegyem, az most szóljon, vagy hallgasson örökre!
Sajnos azt az emlegetett ülést én happintottam el, de nekem nem volt ezért én jobban megérdemeltem! Ezuton mondom, figyelj, mert az ülések sem keverhetők!
Ez van. Oszt a magyar cigánnyal nem vakernak ám az Ángliusok!
Most érzem először a rasztok hátrányos helyzetit!
Jó bütykölést!
valamelyiket csak megkapom
Alt este 6 utan vagyok, es orankent nezem a forumot :)
Hali.
egy old meg egy jung xj-divi brigád.Most csak a munkaidőmben tudok egyszer-egyszer rákukkantani a
netre de igérem én is tudakozódom, és valami szponzort is próbálok keresgélni.Még a szelepállítás és
kormány csapágy cserém van hátra és tőlem jöhet a tavasz ,de ezekhez még nem jöttek meg a cuccosok.Öcsémet pedig ráizzítottam a Nonfango oldaldobozaimra.Talán tud Olaszba kukázni ocsóért?!
J.
Ha erre jársz, szeretnélek megkérni egy Angliai e-bayos dologra, mert velem nem áll szóba a tag. Ha tudsz létszi segíts! 3-4 nap van. Kéne e-mail, leírnám.
Előre is kösz!
Mikor és hol lesz a 24 órás, csak nem Dabason?
Azon agyaltan, hogy nem rongálom a felületet szórógittel, hanem tisztítás után, egyenesbe fellül fújom az új színnel.
Aki tud valaki valami okot, hogy ne tegyem, az most szóljon, vagy hallgasson örökre!