Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baaaazmeg hogy eltolta azt a kisautót ! Romániában történhetett mert látok egy román lobogót ott lógni meg megy el egy fekete Dacia is...
Hát újjászületett az ember. És isteni szerencséje hogy a hátán volt a hátizsák. Amikor a falnak csapódott, az sokat felfogott az ütésből.

De hogy a nyilegyenes úton mitől ment neki a parkoló autónak, azt csak ő tudja.
Köszi:)))))
Ezzel lehet mocit is behozni
B+ eztetet hogy a rákba hozta össze
Ez nagyon céép
Rövidujjúban motorozós szép repülése

http://youtu.be/wcgQhblDd8A
Biti!Ezt vettük:
Az kicsit drága..
Yamahánál a kupak 3800 körül van.
Hali!
Jártam ma a Yamaha World-nél tudnak segíteni 5500 pénz darabja.
A Boats-on is néztem, 17 USD körül van + posta, nem biztos, h megéri.
A hugom haza tudná hozni, akkor is rámegy vmi posta, de csak aug. környékén.
A honlap működésére gondoltam, én nem vásároltam még náluk soha!
Valahol azt olvastam, hogy az üzletüket bezárták, de a webáruház üzemel.
Mafeco!
Ebben biztos vagy? Próbáltam rendelni tőlük, de nem jártam sikerrel..
Szerintem Simson!
A motort ki kell kapni szerintem belőle, az alkatrész nem lehet jelentős, inkább a sok munka, de legalább megpucolod a motort vázat... Egy rossz téli 7végén meg lehetne oldani.
Csak nem egy Pannónia első kereket látok a Divi mellett előbukkanni?
Gratula. Jól néztek ki a havon.
Szerencsésen megérkeztem én is 20.45-re Mohácsra. Az utolsó 200 km-en már a hátsóm is elég jól bírta. Nagyon jó volt minden !
Huuh mondjuk ha 140 e van benne, akkor egy kicsit más a dolog, de énelőször akkor is a szilentek cseréjével kezdeném.
az enyém is borzasztónak rezonál ebben a tartományban, de már kezdtem belenyugodni, olvastam, hogy itt is sokan küzdenek ilyen problémával...

ez a beavatkozás mennyit javítana a dolgon? érdemes nekifogni? nagy meló?
Kezdik felfesteni a transalpinára a záróvonalat...
Köszönöm a válaszod erre nem gondoltam!
Sajnos elég sok km van benne kb 140 ezer km, a hatodik sebesség fokozat is szól elég rendesen! A télen gondoltam egy nagyobb felújítást akkor lenne széthúzva a blokkja.
Egyik cimbinek van egy Yamaha Viragoja és kellene hozzá a következő: 90387172E5. Ez egy ilyen csillapító gyűrű, olyan mint egy csapágy csak nem golyók, vagy görgők vannak hanem gumigyűrű a két fémgyűrű között. Az indítómotor körüli mechanizmusnál van belőlle két darab és az egyiknek a belső gyűrűje kráteresre kopott, így a mechanizmus melegen megszorul. Szerintem Elmegy a foghézag. Tudsz ebbe segíteni, hogy hogyan, és mennyiért lehetne megrendelni ezt?
Kint a falon olvastam, mire lenne szükséged cmsnl-ről?
Mi inkább a boats.net-ről szoktunk rendelni.
Nem, motor tartó gumikat cserélj. Ne egyből szívműtéttel kezdj egy horzsolásnál:D:D
Sziasztok!

Van egy 97-es xj 600-am, aminek 4-5 ezres fordulat között elég durván berezonál a motorja, szerintetek érdemes lenne főtengelycsapágyat cserélni benne?