150/70/17 Bridgestone BT 45 gumi kinek kell?
(2011-ben újonnan került fel a motorra)
Hátsó gumi középen 4 mm, oldalt 5mm
Ha jó árat ad valaki, akkor az elsőtől(120/70/17) is hajlandó vagyok megszabadulni. Azon arányaiban több minta van.
Vagy PR2 vagy Pilot Activ megy a motorra.
Csere oka, hogy a nyári túrát valószínűleg a hátsó nem bírná ki (az én vezetési stílusommal), mindenféleképpen új gumival kell mennem, hogy ne járjak pórul
Helló srácok, érdekelne hogy egy karbi szinkron és egy szelephézag állogatás mit kóstál kb?pusztán kíváncsiságból ja és milyen intervallumban elvégzendő?
...továbbá: nézzétek már meg légyszi, hogy a képen bekarikázott menetes furathoz nektek van valami rögzítve? ...ha igen, akkor azt én bizony elhagytam valahol...
(2011-ben újonnan került fel a motorra)
Hátsó gumi középen 4 mm, oldalt 5mm
Ha jó árat ad valaki, akkor az elsőtől(120/70/17) is hajlandó vagyok megszabadulni. Azon arányaiban több minta van.
Vagy PR2 vagy Pilot Activ megy a motorra.
Csere oka, hogy a nyári túrát valószínűleg a hátsó nem bírná ki (az én vezetési stílusommal), mindenféleképpen új gumival kell mennem, hogy ne járjak pórul
Egy ideig nem voltam erre felé, de sikerült megoldani a kuplung zörgés problémát?
Így értelmezik a statikát a hollóstetői kempingben.
...továbbá: nézzétek már meg légyszi, hogy a képen bekarikázott menetes furathoz nektek van valami rögzítve? ...ha igen, akkor azt én bizony elhagytam valahol...