Kollégám!
Ez az oldalkocsi most tavasszal lett lett mellé kandácsolva, sikerült levizsgáztatnia három személyesre, de nem is szeretném tudni, hogy hogyan.
Gondos motoros apa így gondol a kicsi fiára. Azért elég jól megfér együtt a Japán és Csehszlovák technika!
Ezzel csak az a probléma, hogy hiába vigyáz az ember, ha a másik fél figyelmetlen. Az ilyet nem lehet kivédeni, legfeljebb, ha otthon maradsz! Ilyen esetben a rutin, a tapasztalat egy fabatkát sem ér! Úgy, mint a lengyel balesetnél. Őt legalább nem 100-al vágták s.ggbe, és olcsón megúszta, ha lehet ezt mondani.
Urak. Mindenki nagyon vigyázzon magára. Most boritottak fel egy motorost Zuglóban az Erzsébet királyné X Amerikai keresztben. A motoros srác megállt a zebránál hogy átengedje a gyalogost, hátulról meg felboritotta egy birka, aki nem vette észre hogy a zebránál áll. Úgy néz ki bokatörés.
Valaki ha tudna segíteni megköszönném . Most üzleteltem egy Yamaha XT 600-ast. Nem tudom mi lehet a gond füstöl mint állat.
Erő van benne megy mint állat ,csak keményen füstöl.
Ez az oldalkocsi most tavasszal lett lett mellé kandácsolva, sikerült levizsgáztatnia három személyesre, de nem is szeretném tudni, hogy hogyan.
Gondos motoros apa így gondol a kicsi fiára. Azért elég jól megfér együtt a Japán és Csehszlovák technika!
Ismered a tulajt?
Én láttam ezt a motort két éve, nyáron, Boldogkőváralján!
Fényképes, videós élménybeszámolót kérünk .
Vigyázzatok egymásra.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mint a malac...........
Mi a neve?
Valaki ha tudna segíteni megköszönném . Most üzleteltem egy Yamaha XT 600-ast. Nem tudom mi lehet a gond füstöl mint állat.
Erő van benne megy mint állat ,csak keményen füstöl.
Ha valakinek van valami ötlete meghallgatom !
Akkor átb@sztak ez egy malac
KY16719