Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kéken füstöl !
kéken füstöl !
Én utoljára még így láttam a gépet:
Kollégám!
Ez az oldalkocsi most tavasszal lett lett mellé kandácsolva, sikerült levizsgáztatnia három személyesre, de nem is szeretném tudni, hogy hogyan.
Gondos motoros apa így gondol a kicsi fiára. Azért elég jól megfér együtt a Japán és Csehszlovák technika!
Isteni masina!
Ismered a tulajt?
Én láttam ezt a motort két éve, nyáron, Boldogkőváralján!
Kettőkor indulunk!
Sajnos vagy nekem szerencsére munka miatt nem jött össze.
Fényképes, videós élménybeszámolót kérünk .
Vigyázzatok egymásra.
Akkor holnap találkozunk! Majd telefonáljatok, hogyha megérkeztetek .
Sebességhatárok:
Haver kicsit átépítette a gépét!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ezzel csak az a probléma, hogy hiába vigyáz az ember, ha a másik fél figyelmetlen. Az ilyet nem lehet kivédeni, legfeljebb, ha otthon maradsz! Ilyen esetben a rutin, a tapasztalat egy fabatkát sem ér! Úgy, mint a lengyel balesetnél. Őt legalább nem 100-al vágták s.ggbe, és olcsón megúszta, ha lehet ezt mondani.
Urak. Mindenki nagyon vigyázzon magára. Most boritottak fel egy motorost Zuglóban az Erzsébet királyné X Amerikai keresztben. A motoros srác megállt a zebránál hogy átengedje a gyalogost, hátulról meg felboritotta egy birka, aki nem vette észre hogy a zebránál áll. Úgy néz ki bokatörés.
igen a yamahanál egyezik az alváz és motorszám , ha nem akkor már valoszinüleg blokk cserés volt a moci
Akkó ez télleg egy röfi, már csak az a kérdés meiknek vetted
Kéken vagy feketén?
Babe
Mint a malac...........
Nagyon aranyos!
Mi a neve?
Sziasztok !

Valaki ha tudna segíteni megköszönném . Most üzleteltem egy Yamaha XT 600-ast. Nem tudom mi lehet a gond füstöl mint állat.
Erő van benne megy mint állat ,csak keményen füstöl.

Ha valakinek van valami ötlete meghallgatom !
Nem röfög ?
Amúgy tényleg malacnak hívom
A farka is olyan kunkori mint a füle?

Akkor átb@sztak ez egy malac
Grat.
Valami jó is történt ma....Őt vettük:)))
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4666&session_id=/ANkJWWj9
KY16719
Az mi az a tépőtőár ?