Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott maradt
"a többi kényelmesen gurulgatós város."

No de Neked van ..................valami..................valami görcsféleség a mancsodban .
Sima motoros kesztyű, aminek a szára olyan...normális motoroskesztyű szár... mint a legtöbb, csuklónál behúzod a többi fel a kabátra...

majd mindnek elég hosszú a szára...
Hmmm...szép...egy légpuska?
Sziasztok!
Remélem még megtűrtök itt magatok között, csak gondoltam megmutatom mi lett az új szerzemény.
Nekem városban többet eszik mint vidéken kanyargászva. 6,5 vs 5,9
Sok?Az enyémet most mértem.......6,8L Ebből kb 20-30 km volt húzós,a többi kényelmesen gurulgatós város.
Heló Balaton kerülőn voltunk május elsején nagyvolt a forgalom sok előzés,sok gyorsítás. sebesség max 130 gyertyák újak. A fogyasztást ekkor mértem.
Kicsit sok a fogyi, bár a kigyorsítások nagy mértékben befolyásolják ezt, na meg az, hogy 100 felett van a 160-200 is a tempó tekintetében. Nekem amióta sikerült összefaragnom, osztrák hegyes-dombos 1 személyes hajszánál is csak 5 környékén marad 100 környéki tempóban. Gyertyakép mit mutat? Mert az sokat elárúl még az égés minőségéről!
mondtam hogy hülyeséget kérdezek
plexi és plexi bekavart.

amúgy az előző infód, "az idomos hangosabb" az kezdi helyretenni a dolgokat. füldugót is vettem, sokat segít. mondjuk sajnálom, hogy 100-nál már nem hallom a motort...
Hát azt, hogy a sisakon a plexi nyitva van.

Amúgy a szélvédő plexi (ami a motoron van) nekem spec egy állítható MRA Vario..
Csupasz motor a legcsendesebb, az idomos, plexis stb mind hangosabb, sokkal! Füldugóval viszont nem gáz..
mit értesz a felhajtott plexi alatt? lehet nagyon hülye a kérdés, de az S-nél ezek szerint állítható a plexi?

bocs ha hülyeséget kérdezek, nem kötekedés, csak még nem értem a "szakkifejezéseket"
Tegnap állítgattam, és most jobb. Nagyjából a fejem felett húz el az örvény, csak ami visszakavar az zajos. Ellenben szélcsendes időben nem is nagyon tudtam kipróbálni. Valószínűleg ez a viharos szél ami van az elmúlt két napban sokat ront a helyzeten. Majd holnap kísérletezgetek...

naked/idomos - lehet igazad van, de nekem a kerek lámpára áll fel

a kabát ujjára húzható kesztyű az külön kategória, vagy "sima" kesztyű csak bővebb a szára?
Attól függ. Ha olyan kedvem van, simán felhajtott plexivel motorozgatok 120-as tempónál is. Ha kicsit görnyedek, akkor ennél nagyobb tempó sem akadály
Szia . Kösz aválaszt .Amugy folyamatos gáznél füstöl nem rángatásnál menetközben azt mondják hogy nem füstöl 100 fölötti hajtásnál kb 5,5-5.6 litert eszik.
Szerinted az idomos nem a sisakra nyomja?
Szia!
Dölésszöggel játsz, eldöntheted, hogy hova kapod, mellkasra, pofába, homlokra, vagy ha olyan alacsony vagy, mint én, akkor esetleg el tudsz mögé bújni, de fájni fog a hátad.
Sajnálom, ha rossz a hír, de ha nem egy négyzetméteres plexit raksz fel, akkor bizony kapod a szelet, ez a naked varázsa :D
(kurva életbe nem veszek többet naked-et, pont ezért.)
Vegyél olyan kesztyűt, amit ráhúzol a kabátra, akkor nem fúj fel a szél, nálam ez oldja meg.
Szia!
A füst egy kicsit érdekes, bár én álló helyben nem pörgetem, jobban szeretem ha megy a gép és akkor van esetleg fordulaton. Ha fekete a füst, sok az anyag, benzin, bár ha helyben csak rángatod akkor ez áll fent, hisz bedúsul és mire jól érezné magát már alapjáraton is van. Nekem az üveggyertya + szinkron megoldotta ezt, bár elváltásnál volt pamacsom csak az ismerősök szerint.
Ajánlanám Őket, nekünk az összes vas ott van.
http://nosztalgiaklub.com/
Üdv.
Sziasztok. Egykis segitségkéne.92-esxj 600 Álló helybenkb 6-7 ezresfordulaton nagyon feketén füstöl és a jobb oldali,mégjobban mint a bal.Valamint 2500-3000 körül menet közben van egy torpanás.Ha valakinek van tapasztalat ,vagy tud adni tanácsot megköszönném.
Köszi, megnéztem ez a tarifa baráti !
Veterán klubokon keresztül tudod tudod megkötni!
http://www.kedvezmenyesbiztosi...
Tudtommal ilyen esetben nem emelkedik a bónusz besorolás.
Sziasztok !

A motor amit meg akarok venni, XJ 650, 84'-es kiadású! Ha jól tudom, lehet rá kötni veterán biztosítást igen kedvezően !?
Tud erről valaki bővebbet ?