Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, Ma végre elkészültem asportdobokkal felis raktam,
Nagyon szép mély hangja lett,és nemtúl hangos,Íme pár kép.
Kérek képeket, ha az "ügy" lezajlott
Én meg Miskolcon lagziba ...
Hát igen, sebes szegény de már rajta vagyok az ügyön. Az új féket most sikeresen bekoptattam, simán fejre tudok állni vele
Életem első pályamotorozása volt Kakucs, hát nagyon sokat tanultam, nagyon megérte - menjetek el egyszer.
Brezova hozzátok közelebb van!
06.09-én 6 órás veterán lesz, ott leszek!
Nézzenek oda
Jó látni a kicsikét, bár ahogy nézem, még sebes az orra
A féket kicserélted már? Milyenek a tapasztalatok?
Egyszer ki kellene próbálni nekünk is Kakucsot
Cimbora tegnap hozta haza az "új" Bandiját, lehet, hogy még mi is ott kötünk ki a nyáron ...
Köszi Fecó,

Mire mennék Nélküled
Egy szinkron és egy üveggyertyás hangolás a karbipucc után csodákra képes. Nekem is el vol hanyagolva a gép és elég jól sikerült a művelet, azóta fincsi lett, bár a fúvókázás nekem nagyon bejött, ezáltal némileg a stílusomra hangoltam a gépet.
Köszönöm mindenkinek a tanácsát ,élni fogok vele.
Nézd meg a levegő szűrőt, hogy tiszta-e? Nekem 20000 km után is olyan mint az új. Szerintem túl sok kaját kap a gép, ezért kormol. A karbit be kell állítatni. Nem szabad 5 liternél többet ennie akárhogyis hajtod.
Heló leszedtem a kipufogó dobokat,csupa korom minden.
Szia! Mondjuk a szine jobban érdekelne ebben a dologban a gyertyának mint akm futása. De ha így olvasom annyira nem rossz, viszont a füst engem is zavarna nem kicsit.
És tényleg értenek is hozzá, az enyémet tökéletesen beállították!
Nekem tetszik ha a fogysztás 4.5-el kezdődik, de semmiképp se menjen 5.5 fölé. Az 1.2-es gondolom azért jó 6 litert tuti bekajál...
És nekem elég amit egy 600-as tud. Ha meg nagyon szépen megyek, hogy ne egyen sokat egy nagy köbcentis, akkor minek?
Lehet, hogy a legközelebbi nagyobb lesz, de most elég ez bőven.
A 900-as diviben a kardán vonzott, olyat még vettem volna.
Sziasztok,

Nincs meg valakinek véletlenül a 2001 Suzuki Bandit 1200 Service Manual-ja?

Köszike
Rike
Szia! Én javasolnék neked egy komplett szakszerű karbi pucolást kis o gyűrűk cseréjével, beállítás, szinkron, ill. gyertyák ellenőrzését szükség szerint cseréjét. Ha érdekel, akkor írj emailt: mpluszd.szerviz@gmail.com Fejér megye Dunaújvárosban vagyunk.
Én csodálkozom, hogy nem léptél feljebb (köbcentiben). Szép a motor, de akkor már igazán vehettél volna egy 1.2-est
Én nem gondoltam, hogy ilyen lesz, Fazert szerettem volna, de beleszeretettem ebbe.
Hát, ezeken is gondolkozom, jóféle, gratula mégegyszer!
Köszi
2001-es, 47.000 km, osztrákból van, én helyeztem forgalomba.
Xjzé-nevű fórumtárstól vettem, előtte 900-as divije volt.
A Vas gyönyörű, irigyellek is ám, mikori?