750-től nagyobbat nem akartam. az ugrott,ettől pedig újra megdobbant a szivem. nyírbogdány-parádfürdő 250 km, 8,5 litert kellett tankolnom,hogy újra tele legyen. /meglepődtem/
Amikor XJ900 900-át először láttam, és rá is ültem nekem a kicsi kompakt gyönyörű hármas jutott eszembe.. Amíg csak képeken láttam a típust sokkal nagyobbnak gondoltam.
Sziasztok !
A 650 es xj, aminek nem volt meg a törzskönyve, az kiesett, mert rátaláltam erre!
Azon mód örök hűséget esküdtünk egymásnak! Ásó, kapa,nagyharang.....
Sziasztok! Tegnap Tulajdonosa lettem egy 1998-as XJ600n -nek :))
Az után érdeklődnék, hogy honnan tudnék beszerezni egy fordulatszámmérőt burkolattal együtt?
Segítséget köszönöm!
A 900 Divi valamivel magasabb fordulaton megy mint a 900F, mások a fúvókák, más a karburálás stb.
A fogyasztás sem lehet pont annyi...
Én 6-6,5 néha7 literrel járok a 900-zal
Öröm lesz majd tankolnod, ez 50 kilométeren eszik annyit mint az 100-on se
Milyen a gép ?
Erről álmodtál ?
Amikor XJ900 900-át először láttam, és rá is ültem nekem a kicsi kompakt gyönyörű hármas jutott eszembe.. Amíg csak képeken láttam a típust sokkal nagyobbnak gondoltam.
Nagyon szépet sikerült kifognod. Gratula!
Az én 900-asom most már Bitié, mennyiért sikerült hozzájutni ha nem vagyok indiszkrét ? Nagyon jó állapotban van a képek alapján...
A 650 es xj, aminek nem volt meg a törzskönyve, az kiesett, mert rátaláltam erre!
Azon mód örök hűséget esküdtünk egymásnak! Ásó, kapa,nagyharang.....
Az után érdeklődnék, hogy honnan tudnék beszerezni egy fordulatszámmérőt burkolattal együtt?
Segítséget köszönöm!
Ti milyen teleszkóp olajat használtok az első villában?
Ha nagyon füstöl akkor egyenesen eszi is.