Nekem IRC gumi van elöl és meg vagyok vele elégedve. Árban is nagyon jó, talán a legjobb. Például itt: IRC 110/80-17, vagy itt:IRC gumiköpeny
Először érdemes érdeklődni, hogy van e nekik raktáron! Tavaly én is úgy jártam, hogy több helyen is csak hirdették, de raktáron nem volt nekik, és beszerezni sem tudták, de végül is sikerült találni olyat aki le tudta szállítani. Gondot csak a szállítás és a fizetés jelenthet, de ez biztosan megoldható.
Az R17-nél nagy a választék és az áraik is jók: R17
www.r17.hu pár hete rendeltem hátsó gumit (olcsóbban máshol se most, se tavaly nem találtam, mikor az elsőt cseréltem) csütörtök délután megrendeltem, péntek reggel 10-kor már nálam volt.
Látom Erdélyi vagy, írj nekik, hogy mennyiért küldenék ki neked.
Már csak 1 valami miatt kellhet akkor aggódnom, mikor elhagytam a kocsit abban a pillanatban még bőven lehettem 130 körül minimum reakció gyors volt pár méterre rá már 120 illetve 110 alatt valahol egy kicsivel. (50 méteren belül talán sikerül annyit lassulnom hogy 105 alá menjek aztán 100tól már nem zavartattam magam...) Csak nem voltak annyira gyorsak hogy azonnal rám fókuszálnak (bízva abban hogy előttem ment a másik kolega aki jobban is tolta neki.)
Mindenesetre 2 héten belül kiderül, ha netán lesz valami drága egy fénykép lesz de feltöltöm ide :)
Ne szarj be! Én már kaptam csekket egy párat az életben, igaz autóval. A fényképek elemzésből, meg amúgy is mire képes egy optika egy fényképezőben az jött ki, hogy értkelhető képet max 200m de inkább 150 méterről tudnak készíteni. Ja és tutira nem fognak forgolódni utánada kocsiban ülve, mert elég macerás lenne, és mire rád élesítene te már rég túl vagy a 200 méteren. Bemérni valóban be tud viszont 1 km-ről is, de az lényegtelen. Szemből mérve meg főleg nem gáz mivel nincs rendszámod elől.
Hali én még valamit hozzá tennék lehet a rendőröknek akármilyen lézeres cuccuk amivel bemérnek több kilométerről is akár! De olyan optika tuti nincs a trafiban mint egy csillagász távcsőben! ( Ezt onnan tudom mert amatőr szinten foglalkozom vele, esetemben egy 130/650-es nem is nagy NEWTON távcsőről beszélek.) Egy kb jobb minőségű talán közepes kategóriájú videokamera képének felelhet meg amivel rád tudnak fókuszálni, mármint az optikája... Na csak azt akarom ebből kihozni hogy bár sosem néztem traffipaxba, hogy mekkorát közelít és milyen a minősége, de mivel nincs megfelelő lencseméret benne így nem lehet több szerintem max. 600-esetleg 700m ahonnan letudja fényképezni a rendszámodat és most sokra is becsültem úgy érzem! Én anno mikor kivittem a csillagásztávcsövemet az út mellé kíváncsiságól, meddig látni el vele pl: autórendszámokat nézegetve (nálunk a faluból indul egy kb 5km-es egyenes szakasz. na én azzal ott láttam kb 800-1000m-ről a kocsik rendszámát jól olvashatóan... Szóval egyszerűsítve ha kb 600m-en kívül estél miután utánad fordíthatták esetleg, akkor már a rendszám csak egy homályos valami lehetne! vagy annyi sem... Bocs a zavarkeltés miatt.
Eddig nem csalódtam benne. Amire nekem kell, arra tökéletesen megfelel, a fogyija 5 alatt van. Még utassal is jól motorozható, pedig nagyobb lánckereket (az ezresét) tettem előre, hogy ne pörögjön annyit
Az a baj az egyenes kb 4-5 km hosszú idejük adott esetben lett volna rá, de épp ezért valószínűbb hogy azt az irány mérték és azt is szokták amúgy átlagban.
Gondolkoztam azon jó ötlet volt e lassítani, de ha nem fékezek bele akkor se lett volna esélyem meglógni több km-es egyenesben szóval legalább ez nyugtat, a következő 2 hétben nem várom a postást :)
Tudtok valami jó kommunikációt ajánlani, ami használható 90-100 km/h-nál, és nem kerül egy motor árába?
Jó lenne, ha utassal is lehetne beszélni, a GPS-t is rá lehetne kötni, és esetleg bluetooth-on keresztül a mobilt is csatlakoztatni lehetne hozzá, és szivargyujtóra is lehetne kötni...
Albrecht AE 600 BT-t néztem ki, van valakinek személyes tapasztalata vele? Ez a két sisakbeszélővel 35e ft-ból kijönne..
98%-os valószínűséggel előre fele mértek mert az én irányomat nem sok értelme lett volna - a hely adottságai miatt.
Reflexszerűen amint megláttam mellettem az autót azonnal lefékeztem, valószínűleg - remélem - jócskán előrébb pásztáznak a trafival ilyenkor... Azt sajnos nem tudom mennyire sikerült lelassítanom és 100 alá le se mentem már mert feleslegesnek éreztem. Ha jól tudom 105-től van csekk hát nagyon reménykedem.
Attól félek inkább hogy utánam fordulhatnak e ha mégis tévednék mert akkor lenne gázosabb a szitu, illetve az se túl jó ha 105 fölött voltam még esetleg amire ha gyorsan reagáltak akkor megvan az esély, nem tudom mennyire könnyű egy ilyen szerkezetet állítgatni, forgatni.
Jéé, milyen jó a memóriád
Igen, kb.14.000km.-ig csak túrázgatva mintha új lett volna, idén viszont pár Kakucs-ring látogatás, és egy kis Ausztriai kanyarvadászat után hirtelen teljesen elfogyott a bal oldala
Látszik, hogy a szélein puhább gumikeverékből van, de legalább tapad is...
Kár, hogy nem a mostani "merészségemmel" voltam veletek tavaly Bulgáriában.
Van esély arra hogy nem rád volt irányítva a műszer.
Autóval egyszer forgalomban cikázva futottam trafiba (forgalom 50 én 80..) nem jött papír, valószínűleg nem tudták rám fogni a műszert. Pedig ott elkönyveltem, hogy jön a 45ezres csekk..
Akkor féljél csak, hogyha a trafi hátulról tudott volna lekapni. Szemből, ha nem állítanak ki egyből, mehetsz bármennyivel, nem fog papír jönni
Ma sajnos egy bandához verődve elég szép sebességgel trafiba botlottam, civilből mértek. Úgy hiszem nem az én irányomat hanem pont a másikat, mikor észrevettem azonnal próbáltam korrigálni - nem tudom jól tettem e így utólag - és mikor elhaladtam mellettük rá pár méterre már 100-115 között voltam valahol.
Ha szemből lett volna netán mégis a trafi utánam tudnak autóból fordulni ilyen gyorsan tudja valaki? Abban bízok hogy általában előre fele mérnek több száz méterre és jöttek szemből is autósok hátha nem voltam még képben, illetve a többiek nem vették észre szerintem féklámpát se láttam hátha velük törődtek inkább....
http://www.kepesmotor.hu/matri...
A divi felírat két oldalra és a YAMAHA matrica a lámpa fölé 4000 Ft. volt
Festés előtt áll a gép és kellene rá matrica.
Ezt a kettőt találtam eddig:
http://onlinedekor.hu/motor-ma...
http://decalshop.hu/info.php?I...
Az első elég drága a másodiknál meg nem vagyok biztos benne, hogy ugyanolyan a matrica. (bár az elsőnél sem írnak pontos méretet)
Nincs valami bevált hely ahonnan már vettetek matricát?
Először érdemes érdeklődni, hogy van e nekik raktáron! Tavaly én is úgy jártam, hogy több helyen is csak hirdették, de raktáron nem volt nekik, és beszerezni sem tudták, de végül is sikerült találni olyat aki le tudta szállítani. Gondot csak a szállítás és a fizetés jelenthet, de ez biztosan megoldható.
Az R17-nél nagy a választék és az áraik is jók: R17
Láttam az erről szóló galériádat! Baró lehetett!
www.r17.hu pár hete rendeltem hátsó gumit (olcsóbban máshol se most, se tavaly nem találtam, mikor az elsőt cseréltem) csütörtök délután megrendeltem, péntek reggel 10-kor már nálam volt.
Látom Erdélyi vagy, írj nekik, hogy mennyiért küldenék ki neked.
http://oazispanzio.hu/
Már csak 1 valami miatt kellhet akkor aggódnom, mikor elhagytam a kocsit abban a pillanatban még bőven lehettem 130 körül minimum reakció gyors volt pár méterre rá már 120 illetve 110 alatt valahol egy kicsivel. (50 méteren belül talán sikerül annyit lassulnom hogy 105 alá menjek aztán 100tól már nem zavartattam magam...) Csak nem voltak annyira gyorsak hogy azonnal rám fókuszálnak (bízva abban hogy előttem ment a másik kolega aki jobban is tolta neki.)
Mindenesetre 2 héten belül kiderül, ha netán lesz valami drága egy fénykép lesz de feltöltöm ide :)
Az a baj az egyenes kb 4-5 km hosszú idejük adott esetben lett volna rá, de épp ezért valószínűbb hogy azt az irány mérték és azt is szokták amúgy átlagban.
Gondolkoztam azon jó ötlet volt e lassítani, de ha nem fékezek bele akkor se lett volna esélyem meglógni több km-es egyenesben szóval legalább ez nyugtat, a következő 2 hétben nem várom a postást :)
Jó lenne, ha utassal is lehetne beszélni, a GPS-t is rá lehetne kötni, és esetleg bluetooth-on keresztül a mobilt is csatlakoztatni lehetne hozzá, és szivargyujtóra is lehetne kötni...
Albrecht AE 600 BT-t néztem ki, van valakinek személyes tapasztalata vele? Ez a két sisakbeszélővel 35e ft-ból kijönne..
Mindenesetre ha mégis készült volna fotó, majd tedd ki ide
Reflexszerűen amint megláttam mellettem az autót azonnal lefékeztem, valószínűleg - remélem - jócskán előrébb pásztáznak a trafival ilyenkor... Azt sajnos nem tudom mennyire sikerült lelassítanom és 100 alá le se mentem már mert feleslegesnek éreztem. Ha jól tudom 105-től van csekk hát nagyon reménykedem.
Attól félek inkább hogy utánam fordulhatnak e ha mégis tévednék mert akkor lenne gázosabb a szitu, illetve az se túl jó ha 105 fölött voltam még esetleg amire ha gyorsan reagáltak akkor megvan az esély, nem tudom mennyire könnyű egy ilyen szerkezetet állítgatni, forgatni.
Már ott is sokat fejlődtél pedig (hazaúton)
De ezek szerint tetszik a gép, gondolom akkor hosszútávon meg is tartod.
Igen, kb.14.000km.-ig csak túrázgatva mintha új lett volna, idén viszont pár Kakucs-ring látogatás, és egy kis Ausztriai kanyarvadászat után hirtelen teljesen elfogyott a bal oldala
Látszik, hogy a szélein puhább gumikeverékből van, de legalább tapad is...
Kár, hogy nem a mostani "merészségemmel" voltam veletek tavaly Bulgáriában.
Autóval egyszer forgalomban cikázva futottam trafiba (forgalom 50 én 80..) nem jött papír, valószínűleg nem tudták rám fogni a műszert. Pedig ott elkönyveltem, hogy jön a 45ezres csekk..
Akkor féljél csak, hogyha a trafi hátulról tudott volna lekapni. Szemből, ha nem állítanak ki egyből, mehetsz bármennyivel, nem fog papír jönni
Ma sajnos egy bandához verődve elég szép sebességgel trafiba botlottam, civilből mértek. Úgy hiszem nem az én irányomat hanem pont a másikat, mikor észrevettem azonnal próbáltam korrigálni - nem tudom jól tettem e így utólag - és mikor elhaladtam mellettük rá pár méterre már 100-115 között voltam valahol.
Ha szemből lett volna netán mégis a trafi utánam tudnak autóból fordulni ilyen gyorsan tudja valaki? Abban bízok hogy általában előre fele mérnek több száz méterre és jöttek szemből is autósok hátha nem voltam még képben, illetve a többiek nem vették észre szerintem féklámpát se láttam hátha velük törődtek inkább....