Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miféle karmantyú?Lehet csináltatni is Bár az KB 4-6-rugó.
Most a yamaha worldtől kértem egy árajánlatot, és küldték is

Ők majd 14-ért adnának nekem karmantyút a hátsófékhez, porvédővel együtt, valamin 11-ért kuplungbowdent. Ez így nem olcsó..

Milyen ez a TSK cucc? Csak mert még a GS-sel szívtam az olcsó bowdenekkel, aztán vettem egy gyárit drágán.. végül az lett a legolcsóbb.
Újra működik a Biker-World!
Drágának nem mondanám!
http://www.biker-world.hu/kate...
No..esemény van.

Úgy tűnik, a kuplung bowdenem elérte azt a megnyúlási szintet, hogy még éppen be lehet állítani a kuplungot. Ha tovább nyúlik, gáz lesz
A "kilógó" végei jónak tűnnek. Érdemes a bowdenből vágni, hogy kicsit rövidebb legyen, vagy hagyjam a fenébe, és rendeljek egy gyári újat?

Mennyi lehet egy új? A GS-hez 8ezer forint volt, gondolom ennél a Yamaha sem olcsóbb..
Szia Vitarij!
Nagy öröm számomra,hogy jelentkeztél és újra együtt gurulhatunk !

Két napos Kazánszoros, Vaskapu /Duna/, Dél-Kárpátok /Transzalpina/ túra kb 1000km. Benzin költség 20000 Ft Szállás Targu Jiu.-ban kb 3500 Ft plusz kaja
Létszám :
Gezasz: 1 fő
Kriszxj : 1 fő
Mafeco : 1 fő
Vitarij : 1 fő

Lehet még jelentkezni!

Indulás junius 2. reggel Makóról.
Gumi ügyben kérnék tanácsot.
Tavaly megléptem hátra újonnan a 140 70 18-as tehát 10-essel szélesebb BT45-ös gumit. Előre szintén vettem szezon elején egy szélesebb 120 70 17-es BT talán 05-ös gumit tehát az kissé sportosabb volt és használt. Nos 6 ezer km alatt kissé meg is kopott ezért cserélném ezúttal már újra.

Kiszemelt előre is egy BT45. Mérettel kapcsolatban kellene segítség a hátsót is figyelembe véve. Én szívem szerint maradnék a 120 70 17-nél, de nem tudom hozhat e nekem valami előnyt ha esetleg a 120 és gyárilag 80 17-es méretet választom. Jobb a nagyobb falmagasság? (Így pontos a km órám is.)

Attól tartok hogy ugye a szélesség növelésével a falmagasság is nő mivel a kettő arányos, és nem tudom elférne e a 80-as magasság a 120-as szélesség mellett mert most sincs már sok hely ránézésre...

Viszont akcióban 16-ért találtam most BT45-öt 110 70 17 méretben, nem nagyon akarok megint ilyen vékonyat előre de ha meglépem okozhat bajságot hogy hátul már szélesebb van a gyárinál? (A 120 70 17 25 ezer máshol ez meg 9-el olcsóbb ez gondolkoztat el...)

Kicsit hosszú lett de remélem valaki tud tanácsot adni, köszönöm!
Sziasztok ! Jelentkeznék a Túrára ! 1 fő 1 motorral. Valószínű a Hódmezővásárhelyről csatlakoznák hozzátok.
üdv.
Szerintem add el, nem való Neked egy ilyen jó és megbízható motor.
Inkább válogass innen: motorok
Köszi a segítséget mindenkinek!
Ok, írtam e-mailt.
megprobáljuk
kellene akkor e mailba tudunk pontositani
Igen állványon.
Akkor arra ott a tégla, vagy a szomszéd
És mielőtt elfelejtődne:
Kibaxott mérés

Párbeszéd a kínai gyorsbüfében
- Az ott milyen hús?
- Cíííke.
- És az ott?
- Maaaha.
- Na és az?
- Kaca.
- És az?
- Kuta.
- Miiii?
- Akkó' cíííke.
Én ezzel vettem a gépet, így sajnos nem tudom, mit érint a felszerelése. A fórumot megtúrva ilyen találtam:

"gstibb[13000] 2011. március 26. 08:37
Bármilyen 22mm-es kormányhoz való magasító jó hozzá. Én raktam be egy 30mm-es magasítót ősszel, viszont az alsó villanyakról le kell szerelni hozzá a fékcsőtartót, mert így nem elég hosszú a fékcső.
"
...bár nekem rajta van ez a tartó is, de persze nem biztos, hogy ez a gyári cső. Esetleg emeld meg csak csak kézzel, hogy feszül-e valami
lehet érdekel kell hozzá variálni a bovdeneket vagy annyit nem magasit?
Nem vagyok Biti, de középállványra téve.
Akkor megkéred a szomszédot, hogy tartsa a gépet, vagy kitámasztod a vasat, mint a krossz mocikat szokták.
Ès ha már gyárilag sincs rajta középállvány?
Helló!

Leszedtem a kormánymagasító betéteket a gépről (30 mm-esek), nekem nélkülük jobban tetszik az üléspozíció. Ha kell valakinek, 3000 HUF (+posta), és az övé. Természetesen csavarokkal együtt.

JackSparrow: bár nem sokat értek (még ) a mocikhoz, de úgy tudom, középállványon kell olajszint nézni...rutinvizsgán is úgy volt annak idején.
Tegnap leszereltem Puig márkájú pleximet az Xj600N-ről. Jó állapotú, érdekel valakit? Mennyit lehet kérni egy ilyenért?(Szürkés kékes színű)
Köszi Biti!
Még egy kérdésem lenne.
Hogy kell az olajszintet nézni? Középállványra téve, vagy ha a kerekein áll? Ez utóbbi egy kicsit nehézkes dolog egyedül...
Hmmm................szerzel egy 1200-as baditot abba gixxer cucc....................vagy brembós inazumát. Bár állítólag cseppet se jobb mint az európai bandit.
BMW 1200 GS Adventure