Köszönöm az infót! Azért kérdeztem, mert a múlt hétvégi csapatás után, miután leállítottam, megjelent három csepp valami az egyik csövön, és szerintem ez nem benzin, hanem olaj vot
Lehetséges ez...?
Az a benzin túlfolyó. Speciálisan a német tipusoknál volt egy plusz cucc a benzin útjában, környezetvédelmi okokból. Annak a csöve a második. Tehát mind a kettő benzin túlfolyó, de jó eséllyel csak az egyik van bekötve.
A 900-ast nem igen ismerem, de általános, hogy a légszűrőházból. karburátor túlfolyó és esetleg a régebbi típusokon az akkumulátorról vagy annak tartójáról is volt kivezetés.
Valaki meg tudja mondani, hogy XJ900-nál mi a funkciója annak a jobb oldalon levezetett 2 db gumicsőnek a blokk mögött, és mikor kell folyni ott valaminek?:-)
Nem tudom melyik évjárathoz, de valamelyik régebbihez. Szerintem a képről ti már meg tudjátok állapítani. Ha valakit érdekel dobjon egy mailt. A cucc vadonat új, bontatlan :) !
Hát a hátsó még nem aggaszt megvan még 2 mili.
Brembo jó.Nem égett meg a ferudo a glocnerről lefelé igen.Bár én lenni nagyon hülye.Lefelé eléggé szorongatom a féket.
Lehetséges ez...?
Gezasz: 1 fő
Kriszxj : 1 fő
Mafeco : 1 fő
Lehet még jelentkezni!
Dél-Kárpát túra /Transzalpina/ létszám :
Mafeco: 1 fő (mamát egyenlőre nem tudtam rábeszélni)
Valaki meg tudja mondani, hogy XJ900-nál mi a funkciója annak a jobb oldalon levezetett 2 db gumicsőnek a blokk mögött, és mikor kell folyni ott valaminek?:-)
Akkor felveszlek a létszámba. Én is junius 2-3. szeretném , mert az hétvége. De az időjárás is beleszólhat, de remélem nem lesz gond.
Dél-Kárpát túra /Transzalpina/ létszám :
Lehet még jelentkezni!
Raktársöprésből maradt egy bukócső ! Amihez jó
XJ600S Diversion
Nem tudom melyik évjárathoz, de valamelyik régebbihez. Szerintem a képről ti már meg tudjátok állapítani. Ha valakit érdekel dobjon egy mailt. A cucc vadonat új, bontatlan :) !
ára 12000 FT
jedis@freemail.hu
Széles utat
Jedi
Amennyiben júni legelejére (1.-3.) között tervezed, akkor én veled tartanék.
Egy hónapja felvázoltam egy Dél-kárpátoki túrát junius elejére, egy hétvégére./ Transzalpina/ Kérdem van a jelentkező ?
Brembo jó.Nem égett meg a ferudo a glocnerről lefelé igen.Bár én lenni nagyon hülye.Lefelé eléggé szorongatom a féket.