Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már benéztem a fórumra, akkor egy kis reklám:

Eladó a Divim

Átnyergeltem SV 1000 S-re
Lehet. Az enyémen 140-es van. Annál szélesebbet viszont nem ajánlanék a gyári felnire, mert tojás alakú lesz a profilja. A 140-es viszont nekem nagyon bevált.
hali még nyűglődöm de csak augusztusban kezdődik az igazi vadászat
Sziasztok!
Nem tudom, hogy itt hányan vagyunk Miskolc és környékéről, de azért szólok, hátha érdekel valakit a dolog.
Május 19-én, sok év kihagyás óta újból lesz Hollóstetőn motoros találkozó!
Szia!
Van már konkrét kiszemelt gép?
Helló fiúk volna egy kérdésem az XJ 600 ra lehet hátulra szélesebb gumit tenni mind a 130-as? csak kíváncsi vagyok.
Szia! Ezzel a szállással csak az a baj , hogy eléggé a város szélén van, annak is a lepukkantabb részének a határán. Közelben kocsmák, de olyan késdobáló félék. Én a központban néznék valamit, mert akkor este még egy két sör is lemehetne. Majd körbe nézek árak szempontjából, van most elég sok szálláshely Makón vendég meg szinte alig.
Kérdem,hogy kint a szállás sátoros legyen, vagy már öregek vagyunk és szálló? Mivel akkor jövő héten de legkésőbb utána intéznem kell a szálláshelyet.
Szia! Nem tudom beállítani!
Ha a személyes adatokra megyek, akkor ott látom, de nem találok olyan fület, vagy akármit hogy hol tehetném publikussá! Ezért:goodjoiner@gmail.com
Ha pedig összeállt a gép gurulhatunk 1et
Szia!
Nekem van.
Ha az adatlapodra teszel e-mail címet, akkor át köldöm.
Köszi a segítséget előre is!
Ha akad valami írj nyugodtan
Szia !

Most vagyok vásárlás előtt, Kb. két hét múlva lesz meg a gép!
Konkrét dolog még nincs, de amit tudok, magam csinálnám! (remélem nem sok lesz). Amúgy Pécsett élek !
Ne aggódj, nem rezeltem be, most innen jöttem haza Ausztriából:
Fecó a szállás szuper lesz!
Péntekre ezt néztem ki!
http://www.makoiszallas.hu/b/b...
Nézd én ezt kalandnak fogom fel, ami vagy bejön vagy nem.
Kissebb akadályok nem tántorítanak el. A videón látszó út még bőven belefér a lehetőségekbe.
Nyugi, a jó időt megrendeltem, de azért hozok egy szánkót is :-)
Heló!nekem van de hogy miként jut el hozzád az infó nem tudom mert scannerem nincs eladni meg nem akarom de ha tudok segiteni valamiben kérdezz bátran.
Csak ne fagyjon,vagy essen a hó mert akkor annyi lesz!
Sziasztok !

Egy másik topikba kérdeztem, hogy XJ 650-hez kézikönyv van-e valakinek, és ide irányítottak !
Szóval megköszönném....
gezasz ez tényleg kemény lesz ,főleg hasonló körülmények közt kell menni motorral
Na, ezekről hablatyoltam a minap. Szóval keresek kupakot a lengővilla forgópontjának takarására, és egy lemezt, a kuplungbowdenhez..

900 Divi tulajok, valaki megtenné a kedvemért, és lefotózná a kuplungbowden pozicionáló fülecskéjét (1. kép)?
Hogy mennyire nem tréfa lesz az út , azt alábbi tavaly május 26. videó mutatja:

http://youtu.be/yPPEhLGsEU8
Szia Gstibb!
Van konkrét leírás a tegnap esti kommentem előzménye, vagy megkeresedd április 15. hozzászólásomat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy van egy b tervem is mert ha nem tudunk átmenni a hágón akkor szinte dugába dől az egész. Ezért, olyan tervem is van, hogy első nap Vaskapu, Kazánszoros, és onnan át a Transzalpinán. Mivel ha nem tudunk átkelni, akkor sincs veszve semmi mert láttuk a gyönyörű Duna völgyét, illetve az aljon haza surranunk.
A "B" terv térképei, ami lehet, hogy inkább "A" lesz