Lehet. Az enyémen 140-es van. Annál szélesebbet viszont nem ajánlanék a gyári felnire, mert tojás alakú lesz a profilja. A 140-es viszont nekem nagyon bevált.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy itt hányan vagyunk Miskolc és környékéről, de azért szólok, hátha érdekel valakit a dolog.
Május 19-én, sok év kihagyás óta újból lesz Hollóstetőn motoros találkozó!
Szia! Ezzel a szállással csak az a baj , hogy eléggé a város szélén van, annak is a lepukkantabb részének a határán. Közelben kocsmák, de olyan késdobáló félék. Én a központban néznék valamit, mert akkor este még egy két sör is lemehetne. Majd körbe nézek árak szempontjából, van most elég sok szálláshely Makón vendég meg szinte alig.
Kérdem,hogy kint a szállás sátoros legyen, vagy már öregek vagyunk és szálló? Mivel akkor jövő héten de legkésőbb utána intéznem kell a szálláshelyet.
Szia! Nem tudom beállítani!
Ha a személyes adatokra megyek, akkor ott látom, de nem találok olyan fület, vagy akármit hogy hol tehetném publikussá! Ezért:goodjoiner@gmail.com
Most vagyok vásárlás előtt, Kb. két hét múlva lesz meg a gép!
Konkrét dolog még nincs, de amit tudok, magam csinálnám! (remélem nem sok lesz). Amúgy Pécsett élek !
Heló!nekem van de hogy miként jut el hozzád az infó nem tudom mert scannerem nincs eladni meg nem akarom de ha tudok segiteni valamiben kérdezz bátran.
Szia Gstibb!
Van konkrét leírás a tegnap esti kommentem előzménye, vagy megkeresedd április 15. hozzászólásomat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy van egy b tervem is mert ha nem tudunk átmenni a hágón akkor szinte dugába dől az egész. Ezért, olyan tervem is van, hogy első nap Vaskapu, Kazánszoros, és onnan át a Transzalpinán. Mivel ha nem tudunk átkelni, akkor sincs veszve semmi mert láttuk a gyönyörű Duna völgyét, illetve az aljon haza surranunk.
A "B" terv térképei, ami lehet, hogy inkább "A" lesz
Eladó a Divim
Átnyergeltem SV 1000 S-re