Szerintem pár nap miatt ne kockáztass! Én februárban vettem a gépet(akkor kezdtem az elméletet) és májusban ültem rá először. Kibírtam! Szép a moci, gratula, és sok balesetmentes km-t! Jogsi után.
Szia !
Totalbike: " Remélem mihamarabb kézbe kapja a jogosítványát, hisz a sajtpapírral külföldre sem mehet, sőt, tényleg nem motorozhat, hiszen az új kategóriára vonatkozó vezetői engedély onnantól érvényes, hogy a jogosítványt először kézbe vette - ezt kérdésünkre az ORFK is megerősítette."
Innen a fantáziádra vagy a gyorsaságodra van bízva
valamiért kép nem hajlandó felmenni, mindenesetre az adatlapomon vannak fotók, annak akit érdekel :-)
ellenben lenne is egy gyors kérdésem: ha vizsga után de jogsi kiállítása előtt elkapnak motorozni, az mivel jár? Csak büntetés, vagy büntetés + eltiltás? Ha nálam van a vizsgaigazolólap, az segít-e valamit?
Új vagyok két keréken, új vagyok erre is. Csatoltam egy képet a gépről, vele fogunk gurulni. Két hete vettem, tegnap vizsgáztam forgalomban, 2-3 héten belül legálisan is vezethetem. Eddig kb. 100km-t gurultunk, a falu környéki 3-4 számjegyű utakon.
Nagymotoros tapasztalatom 0, robogóztam 3-4 évig, cél a munkába járás, túrázás.
Lesz majd ezer kérdésem, ígérem kíméletesen és adagolva postolom őket
Nem vagyok egy nagy műszaki zseni (és nem is nagyon érdekel) ezért ha valaki tud ajánlani jó szervizt Fejér megyében, vagy Pesten, azt szívesen fogadom.
Tegnap kicseréltem a féktárcsát egy szerelő barátommal, de az egyik csavart csak melegítve és elég nehezen tudtuk kiszedni. Szerencsére a menetet nem cseszte szét, viszont a csavart vissza már nem tudtuk tenni, mert szemmel láthatóan deformálódott.
Nem tudjátok hol tudnék féktárcsához való csavart venni?
Ma bejártam egy pár boltot, de csak hasonlót kaptam, ami méretre, grammra megegyezik, viszont nem lapított a feje.
Akkor ezt megszívtam!ha a Yamaha szervizben ezt nem tudták akkor ... pedig még emlitettem is a rudacskát de nem is hallottak róla.Ha lesz időd azt hiszem össze kellene futnunk!
ÖÖÖ....mit kell kivenni?Mert a karbiszinkronhoz úgy tudom,pont be kell rakni a rudacskát. Nekem is így szokta Biti állitani.Csavar ki,rudacska be,karbiszinkron,rudacska ki.Ed öröm,ed bódottá
Heló!
Biti ma vittem a vasat karbi szinkronra és erre varjál gombot nem volt benne az a rúd ami YICS miatt kell és elvileg ki kell szedni szinkron előtt.Lehet eredetileg sem volt benne vagy csak az évek folyamán "elkopott"
Szia! Végignézve a lehetséges helyeket az biztos a legolcsóbbat válsztottad de a többi sem sokkal több. Pl: Fenyő panzió, Oázis panzió, Kerekes panzió ezek a központban vannak.
Költő pénz szerintem 30000 Ft kifutja. Ha hét óráig ideértek akkor Lei-t Makón is tudtok váltani, illetve sok kúton lehet kártyával fizetni Romániában.
A szállás Tirgu Jiu-ban lenne, vagy legalábbis ez jól néz ki. http://hu.carta.ro/szallas-tar...
Szia!
Tudsz valami tuti helyet Makón azt megköszönjük!
Öreg vagyok én már bohócnak! A lustaság is nagy úr!
Nem szívesen cipelnék sátrat, fedett szállásra szavazom.
Mennyi költőpénzt kéne szerinted váltani?
Gondolom tankolni normális kútnál fogunk ott meg lehet kártyával fizetni.
Totalbike: " Remélem mihamarabb kézbe kapja a jogosítványát, hisz a sajtpapírral külföldre sem mehet, sőt, tényleg nem motorozhat, hiszen az új kategóriára vonatkozó vezetői engedély onnantól érvényes, hogy a jogosítványt először kézbe vette - ezt kérdésünkre az ORFK is megerősítette."
Innen a fantáziádra vagy a gyorsaságodra van bízva
ellenben lenne is egy gyors kérdésem: ha vizsga után de jogsi kiállítása előtt elkapnak motorozni, az mivel jár? Csak büntetés, vagy büntetés + eltiltás? Ha nálam van a vizsgaigazolólap, az segít-e valamit?
kösz
Új vagyok két keréken, új vagyok erre is. Csatoltam egy képet a gépről, vele fogunk gurulni. Két hete vettem, tegnap vizsgáztam forgalomban, 2-3 héten belül legálisan is vezethetem. Eddig kb. 100km-t gurultunk, a falu környéki 3-4 számjegyű utakon.
Nagymotoros tapasztalatom 0, robogóztam 3-4 évig, cél a munkába járás, túrázás.
Lesz majd ezer kérdésem, ígérem kíméletesen és adagolva postolom őket
Nem vagyok egy nagy műszaki zseni (és nem is nagyon érdekel) ezért ha valaki tud ajánlani jó szervizt Fejér megyében, vagy Pesten, azt szívesen fogadom.
Take care,
Attila
Egy szlovákiában gondolkodtam 19.-ére.
Valamerre, pontosat még nem terveztem .
Volt egy a Gn 125-höz, érdekes hogy az is francia nyelvü
160as gumi még épp hogy befér, de ahoz már felnit is cserélni kell. :)
Küldtem két mail-t.
Valami óriás levelet emlegetett a gép nem tudom az mit jelent, de remélem, hogy átmegy így is.
Ha nem lett jó akkor szóljál!
Tegnap kicseréltem a féktárcsát egy szerelő barátommal, de az egyik csavart csak melegítve és elég nehezen tudtuk kiszedni. Szerencsére a menetet nem cseszte szét, viszont a csavart vissza már nem tudtuk tenni, mert szemmel láthatóan deformálódott.
Nem tudjátok hol tudnék féktárcsához való csavart venni?
Ma bejártam egy pár boltot, de csak hasonlót kaptam, ami méretre, grammra megegyezik, viszont nem lapított a feje.
Különben összedolgozik és minden érték jó lesz pedig nem is.
Biti ma vittem a vasat karbi szinkronra és erre varjál gombot nem volt benne az a rúd ami YICS miatt kell és elvileg ki kell szedni szinkron előtt.Lehet eredetileg sem volt benne vagy csak az évek folyamán "elkopott"
Fontos zöldkártyát intézni mert ott kinnt nézik. Baleset biztosítás se árt.
Költő pénz szerintem 30000 Ft kifutja. Ha hét óráig ideértek akkor Lei-t Makón is tudtok váltani, illetve sok kúton lehet kártyával fizetni Romániában.
A szállás Tirgu Jiu-ban lenne, vagy legalábbis ez jól néz ki.
http://hu.carta.ro/szallas-tar...
Tudsz valami tuti helyet Makón azt megköszönjük!
Öreg vagyok én már bohócnak! A lustaság is nagy úr!
Nem szívesen cipelnék sátrat, fedett szállásra szavazom.
Mennyi költőpénzt kéne szerinted váltani?
Gondolom tankolni normális kútnál fogunk ott meg lehet kártyával fizetni.