Azt a tájékoztatást természetesen láttam és köszönöm is.
Majd lehet hogy felkeresem, bár előtte szeretnék egy ülést is szerezni hozzá, mert azért jó ha az eredeti is megmarad. Korábban láttam 3E pénzért a vaterán, most már az nincs fent, de majd ha találok egyet jó áron a vasamra, akkor megkeresem az ajánlott egyént. Bár most jut eszembe hogy van egy MZ TS 125öm, azon el van öregedve a huzat, azt lehet hogy meg kéne csináltatni
Csak nyugodtan. 2en okosabbak vagyunk :)
De most tényleg úgy tűnik hogy aza 92-es a nekem való darab, az ára is kira, a posta lesz a drága már megint. 24font + plexi (jelenleg 1 font)
(francért nincs font jel, vagyis van, csak arra tök hülye karakter jön elő)
Paragraf és Berber! Értetlenkedtek mert egy férfi agy egy valamire tud rendesen koncentrálni? Igaza van a pszichológia tanáromnak
Paragraf egy szakit keresett az ülése túrásabbra alakításához és arra fel adtam neki meg a nevet és telefonszámot Veszprémben, akihez tud fordúlni. Ennyi! .........de nem érdekes.
Te, ez a fejidom nagyon nem olyan... mintha megnyúlta volna egy amatőr...
Ez egy 95-ös Yamaha fejidom rajz. Jól látható a plexi rögzítés helye. Sűlyesztett, peremes beillesztésű! Ezen mintha nem lenne! Zavar a YAMAHA felirat teljes hiánya is... Tehát valaki lefestette, ergó megnyúlták. Viszont ha kivágtak belőle, a plexinek bele kéne esnie!
Egyébbként a plaexi egyszerűen nem illeszkedik az idomhoz. A fekete műanyag takaró elem a plexivel együtt járt, értelem szerűen az se stimmel. Nem értem, nem értem. Ha a típus stimmel, mégis hogy lehet ez?!
Na meglestem a idomot ami jött angliából. Rá is próbáltam a vasra. Faszányosan passzol. De sajnos gondom is akadt közben. Vettem egy plexit mielőtt megérkezett volna az idom. Ugyancsak 4BR jelzésű darabról vabn szó, 95ös évjáratú vasról való. Valahoy nem okés a doog. Nem megy fel. A furatok nem passzolnak és a műanyag takaró elem se megy a helyére, nem oda való. Korábban tett fel valaki egy listát az évjáratokról és a hozzájuk tartozó jelzésekről, az alapján ugyanazon típuisba tartoznak évjárat alapján az elemek. Most egy kicsit el vagyok keseredve, kiadtam 9000 pénzt a semmiért. Bár az idomnak örülök, valamivel előrébb vagyok, de ez a plexi dolog most nagyon bosszant.
Én 78 óta vezetek, és 03-ban estem árokba a tütüvel 100-200 méter korcsolya pája után függöleges tengely körül pörögve, hátrafele csúszva. Daru vett ki, de az is csak akkor miután felszórták az utat, mert kitalpalva is csúszott!
Ott láttam először kamionos arcán halálfélelmet! Még gyorsan sem mentem.
Mintha írtam volna lejjebb egy kis esszét az akkutöltőről. Ha Neked is "gelés" az akksid J-ügynök, akkor inkább tized amperekről gondolkodj, meg csepptöltésről.
Ha kell, adok töltőt kölcsön, de csak teljes-ár letéti összegért , hátha beleszeretsz , és nem adod vissza
Majd lehet hogy felkeresem, bár előtte szeretnék egy ülést is szerezni hozzá, mert azért jó ha az eredeti is megmarad. Korábban láttam 3E pénzért a vaterán, most már az nincs fent, de majd ha találok egyet jó áron a vasamra, akkor megkeresem az ajánlott egyént. Bár most jut eszembe hogy van egy MZ TS 125öm, azon el van öregedve a huzat, azt lehet hogy meg kéne csináltatni