Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az eltünt Lány .
Nemhiába, kinek Triumpffja vagyon .
Azért nem írtam eddig, mert kétségek között vagyok. Ma estig tutira kiderül a dolog, és szólok. Hogy mekkora kört teszünk, azt majd megbeszéljük az induláskor.
Jön valaki kedden a siófoki veteránbörzére ? Én ott leszek !

Szia Makimi!
Jó lenne ha ma estig megmondanád, hogy megyünk, vagy nem, mert akkor úgy intézem a dolgaim.
Sziasztok Srácok,

Egy éve elmúlt, hogy együtt járjuk az utakat a kicsikémmel
Rakok fel pár képet , amin frissen van műszakizva és pucerájozva a szamár. Mafeco régi post-jára válaszoltam, hogy lássuk, mibe szerettem bele anno

Ha nem mennék Devecserbe a lomisra még be is várnálak benneteket itt Veszprémben. Na de ki tudja, lehet hogy addigra hazaérek !

Szia Jenő! viszem a csavarhuzit!
Köszönöm.Ha aktuális lesz keresni foglak.Reméltem,hogy holnap meg tudom nézni de sok melóm van tehát esélytelen.
Kinek a pap kinek a paplan.Csupaszon szebb,mint egy bizonyos női testrész:)
Beszéltem azóta én is Bozontossal, akkor reggel 8-kor indulunk, Budai Vám Tesco parkoló!
Sziasztok! Ha valakit érdekel, akor van egy eladó XJ600 Diversion műszerfalam, részletek itt!
Bozontos a csavarhúzót légyszi majd hozd el ! Köszi !
Szia Tom !
Beszéltem Bozontossal Ő jön 2 fővel 1 motorral.
Én is csatlakozok hozzátok, Veszprémig biztos, 1 fő 1 motorral.
Üdv.
Természetesen segítek, ha az időpontot össze tudjuk egyeztetni!
Nem vagyok egy nagy XJ-s csak négy éve és 30e. km óta ismerkedem vele.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Talán ez is megérne egy szemmel verést!
Tudom, hogy N-est keresel, de túra motorból idom nélkülit, valahogy úgy érzem olyan mint a csónak evező nélkül!
jaja, bealudtam, semmi gond... délután megint megyünk egy kis karikát, mert XJ szeretne szerelmet vallani Bitinek, ezért mindig elbasz valamit a motorján, aztán ott hebeg-habog és udvarolgat

Remélem jó volt a sityak...
Látom megy a témázgatás bocs szilárd nemrég értem haza, sötét volt meg lehuzva a redöny nem mertem bekopogni a sisak miatt ,levigyem vagy elég holnap majd? amugy meg köszönöm :) ja és ma ment végig szépen a gép :)
(V)Egye fene, be is hűtöm .
A műsört Te veszed:)
Fotoshoppal szinezd kanárisárgára a tankot, hallod sokat dob rajta .
Csak összejön megint egy kis buli .
Lehet, egy lepény nem is lesz elég.
Idézem a csajom:
Nem tudom, mi lett ezzel az emberrel...megörült...és még az ülés is strnadkorlát kék... vedd meg, menő leszel
hmmm ...és csak 156 euro...
Hogy a retinád nem sült ki tőle....
Holnap megyÜNK krissallal.Lesz pizza
Én kérem az elnézést:)
És tényleg nem mondtam(írtam).
Igen N-t keresek és remélem találok is.