Azért nem írtam eddig, mert kétségek között vagyok. Ma estig tutira kiderül a dolog, és szólok. Hogy mekkora kört teszünk, azt majd megbeszéljük az induláskor.
Egy éve elmúlt, hogy együtt járjuk az utakat a kicsikémmel
Rakok fel pár képet , amin frissen van műszakizva és pucerájozva a szamár. Mafeco régi post-jára válaszoltam, hogy lássuk, mibe szerettem bele anno
Köszönöm.Ha aktuális lesz keresni foglak.Reméltem,hogy holnap meg tudom nézni de sok melóm van tehát esélytelen.
Kinek a pap kinek a paplan.Csupaszon szebb,mint egy bizonyos női testrész:)
Természetesen segítek, ha az időpontot össze tudjuk egyeztetni!
Nem vagyok egy nagy XJ-s csak négy éve és 30e. km óta ismerkedem vele. http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Talán ez is megérne egy szemmel verést!
Tudom, hogy N-est keresel, de túra motorból idom nélkülit, valahogy úgy érzem olyan mint a csónak evező nélkül!
jaja, bealudtam, semmi gond... délután megint megyünk egy kis karikát, mert XJ szeretne szerelmet vallani Bitinek, ezért mindig elbasz valamit a motorján, aztán ott hebeg-habog és udvarolgat
Látom megy a témázgatás bocs szilárd nemrég értem haza, sötét volt meg lehuzva a redöny nem mertem bekopogni a sisak miatt ,levigyem vagy elég holnap majd? amugy meg köszönöm :) ja és ma ment végig szépen a gép :)
Nemhiába, kinek Triumpffja vagyon .