Mafeco!Látom te is pesti vagy.Ha odáig fajul a helyzet,hogy ténylegesen érdekel a motor(ezt megelőzendően megnézem én is amit tudok rajta)esetleg megkérhetlek rá,hogy elgyere velem megnézni.A típust marhára nem ismerem....Természetesen nem ingyen kérem!És hozlak viszlek!
Szia!Gondolom minél fiatalabb érdekel....de ezen elgondolkodnék,hátha.
Ha lenne felesleges 380e-m,megvenném a mostani mellé
Nyugodt 900cm3,kardán.Örökélet+2 nap
Nem azt mondtuk, hogy felejtős, csak alaposan meg kell nézni!
Nem olcsó az a kipufogó rendszer amit rátettek, tehát nem gagyi módon volt javítva.
A futómű ellenőrzésére helyezném a hangsúlyt!
Köszönöm!Tehát necces a gép.Igazából nem tudom,hogy sok-e cca:6400 km/év.Robogóval is megyek ennyit egy szezonban...
Nem akar senki se megválni a motorjától itt a fórumon?Bejön nekem ez a forma!Csak szeretnék egy megbízható motort amire nem kell az életemet rákölteni.
Sziasztok!
Ha érdekelne most szombaton valakit a környékről egy a Mecsekinél kicsit nagyobb kör, akkor jelezze (ha már múltkor nem jött össze az eső miatt)
Eddig ketten vagyunk 1 motorral , megyünk egy jó kis kört a Balaton környékén, megkerülve azt.
Itt az útvonal: Térkép
Ha nem működne a link: Pécs, Budai Vám Tesco Parkoló reggel 8:00 - Veszprémi állatkert, Sümegi Vár, Balatonfenyvesen a parton egy robinson pizza (remélem nyitva lesz már), végül érkezés vissza Pécsre Fél 8 körül.
Ami kell: Enni-innivaló, benzinpénz 400km-re 1800+1500+1000Ft /fő a két belépőre+1 pizza, nagyjából ennyi
üdv ismét
én volnék az egyik barát
a karbiban tényleg nincs benne a mechanikai fojtás, viszont a manuálban is egyértelműen meg vannak különböztetve az évjáratok és a használati piac is ( UK, US, Canada stb )
ez egyértelműen a UK ill német piacos, a karbi típusa és a 100-as főfúvókák is ezt támasztják alá
én mentem vele 155-öt is ( a hazaúton )és még ment volna, ráadásul 110-ről szépen húzott 6. ban, csak hát akkor a végét nem igazán akartam tesztelni, de megnyugtatásképpen, ma este a karbiszinkron után erre a kérdésre is tudok majd válaszolni
Érdekes, akkor van egy újabb teljesítmény szint is, mert az enyémben 40 Kw van. Ezek szerint itt is érvényes a szabály, hogy ahány ház annyi szokás! :)
Gyári mindene .