Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyiért? Elbontani felőlem lehetne rózsaszín is .
Gyári mindene .
Jujj. Ez kiégette a szememet.
Bocs, azt nem raktam össze, hogy N-t keresel kimondottan. Szerintem nem ez a jellemző, nem is nagyon van belőle. :)
Lehetőleg minél fiatalabb,de csak naked.Ez a forma tetszik.
És nem naked hanem túra:( Vizuálisan nem azt az élményt nyújtja:)
Mafeco!Látom te is pesti vagy.Ha odáig fajul a helyzet,hogy ténylegesen érdekel a motor(ezt megelőzendően megnézem én is amit tudok rajta)esetleg megkérhetlek rá,hogy elgyere velem megnézni.A típust marhára nem ismerem....Természetesen nem ingyen kérem!És hozlak viszlek!
Igaz, hogy valamivel drágább, és fiatalabb: XJ600S
Szóval ez..:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj_900_s-572964
0
Mi ez? Egy guruló szivárvány?
Tuti, hogy buzi volt, aki ezt kitalálta....
Szia!Gondolom minél fiatalabb érdekel....de ezen elgondolkodnék,hátha.
Ha lenne felesleges 380e-m,megvenném a mostani mellé
Nyugodt 900cm3,kardán.Örökélet+2 nap
Az izlésficamos német k..va anyját az ilyennek......

http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Nem azt mondtuk, hogy felejtős, csak alaposan meg kell nézni!
Nem olcsó az a kipufogó rendszer amit rátettek, tehát nem gagyi módon volt javítva.
A futómű ellenőrzésére helyezném a hangsúlyt!
Köszönöm!Tehát necces a gép.Igazából nem tudom,hogy sok-e cca:6400 km/év.Robogóval is megyek ennyit egy szezonban...
Nem akar senki se megválni a motorjától itt a fórumon?Bejön nekem ez a forma!Csak szeretnék egy megbízható motort amire nem kell az életemet rákölteni.
Nem véletlen, hogy lecserélték a kipufogó rendszert, és a tükröket!
Csak így messziről. Igen tüzetesen megnézném.
Majdnem fél milka egy több mint 80e-t futott 600-asért?Az én szememben soknak tűnik.De ez csak az én véleményem,ráadásul nincs divim...
A tulajra.
Srácok segítsetek már egy kicsit!Kell nekem ez a motor.Mire figyeljek vásárláskor?
Szombaton vagy Vasárnap mi is ezen a környéken leszünk!
Még egy mini tali is összejöhet.
Sziasztok!
Ha érdekelne most szombaton valakit a környékről egy a Mecsekinél kicsit nagyobb kör, akkor jelezze (ha már múltkor nem jött össze az eső miatt)
Eddig ketten vagyunk 1 motorral , megyünk egy jó kis kört a Balaton környékén, megkerülve azt.
Itt az útvonal: Térkép
Ha nem működne a link: Pécs, Budai Vám Tesco Parkoló reggel 8:00 - Veszprémi állatkert, Sümegi Vár, Balatonfenyvesen a parton egy robinson pizza (remélem nyitva lesz már), végül érkezés vissza Pécsre Fél 8 körül.
Ami kell: Enni-innivaló, benzinpénz 400km-re 1800+1500+1000Ft /fő a két belépőre+1 pizza, nagyjából ennyi
hát vagy nem
...akkor este kiugrok a műhelybe, és megnyugodhatok végre!
üdv ismét
én volnék az egyik barát
a karbiban tényleg nincs benne a mechanikai fojtás, viszont a manuálban is egyértelműen meg vannak különböztetve az évjáratok és a használati piac is ( UK, US, Canada stb )
ez egyértelműen a UK ill német piacos, a karbi típusa és a 100-as főfúvókák is ezt támasztják alá
én mentem vele 155-öt is ( a hazaúton )és még ment volna, ráadásul 110-ről szépen húzott 6. ban, csak hát akkor a végét nem igazán akartam tesztelni, de megnyugtatásképpen, ma este a karbiszinkron után erre a kérdésre is tudok majd válaszolni
A 37KW az 50 LE . Németországban a biztosítások miatt általában 50 LE a Divik. Fojtás az a karbiban lehet, nem hinném, hogy kipufogóval variálnának.
Érdekes, akkor van egy újabb teljesítmény szint is, mert az enyémben 40 Kw van. Ezek szerint itt is érvényes a szabály, hogy ahány ház annyi szokás! :)
Nem mentem vele 130-nál jobban (még az elején vagyok a motorozásnak); de a forgalmiba nem 25, hanem 37 kW van írva.