üdv xj900 volt ma egy kis idöm szerelgetni és az elsö rkarbin beállitottam a benzinszintet ahogy a szerlési utmutato irta plusz a találtam egy üres csonkot a karbi sor felsö részénél ahol alul van a benzincsőnek a helye és végig megy a 4 karbin felett is van egy ilyen elágazos csonk ami végigmegy a 4 karbin és szemböl nézve a a torok feletti kis cikk alaku résznél megy valahol ahol bemegy a levegő nem volt rajta semmi cső és nem tudom mit csinálhat vagy hova csatlakozhat valami ötlet ? üdv
olvasgattam az alapjárat témát,nekem is van hogy1500 vagy 2000 körül van amikor megállok,nem buli így mert 2000en a motorfék is gyengül ez miatt,talán szinkron állítás kell? vagy karbi tisztítás kellene? lehet 1 henger alapjárati fúvóka eltömődik azért lett volna alapból magasabbra állítva,nem tudom de remélem alapból nem ilyen legtöbbeteknek
Meg van a kicsike :-) 1 képet töltöttem fel rólunk,nagy vonalakban kivehető, napokban olajcsere szűrővel ,meglepődtem mert az oldalába 2200ccm3 ír mennyiségre,a 250es2 hengeres hondába is annyi kellett,aztán jön a szivargyújtó beépítés, gps tartó lemez,és csomagtartó konzol gyártás, el leszek pár napig addig még Mátrázom is ha jó idő lesz :-)
Egyáltalán nem hihetetlen, az enyém is még gyári volt 94-es!
Ráfújnék egy kis szilikont és lepucolnám úgy nézne ki mint az új.
Sajnos én még Wartburgon és Zsigulin szocializálódtam és minden évben vizsgára cserélni kellet a flexi csöveket.
Lényegében mindegy, hogy milyen márkájú olajat tettem bele, ásványit, félszintetikust, szintetikusat, én különbséget nem éreztem, nem tapasztaltam. Egy picit sem. Pedig én már 10-szer cseréltem benne olajat.
Ez vicc hogy a brembóból csak 14 lenne az első szett? Ezt nem akarom elhinni. Elvileg ez kell előre: brembo 07YA2709
Eddig ez a legolcsóbb amit találtam.
Benyaszint magas volt?
De azért kb 2.5 litert önts bele. Nem tudom miért írnak rá kevesebbet amikor több kell bele.
Első benyomások milyenek?
Ráfújnék egy kis szilikont és lepucolnám úgy nézne ki mint az új.
Sajnos én még Wartburgon és Zsigulin szocializálódtam és minden évben vizsgára cserélni kellet a flexi csöveket.
Eddig ez a legolcsóbb amit találtam.
(Motoralkatrész.eu szerint)