Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért beszéljünk, én papírkutya vagyok, ha esik, sehova
Gyere velünk nyivákoló
Megcsaltok kutáák .
Jóötlet Felapplikálom az új tatyókat is
Holnap 4-kor végzek, ha nem esik, motorral megyek, gurulhatnánk is egy csöppet-... és benézünk, ha Bandit hazaér...na?
Szia!Nna valamikor átgurulhatok?Mert ez így elég zavaros
Benyaszint magas volt?
lehet az még túl folyó egyéb szuszogó, ..egyenlőre nem okoskodom mert nem ismerem a gépet,csak papíron volnék autószerelő :-)
üdv xj900 volt ma egy kis idöm szerelgetni és az elsö rkarbin beállitottam a benzinszintet ahogy a szerlési utmutato irta plusz a találtam egy üres csonkot a karbi sor felsö részénél ahol alul van a benzincsőnek a helye és végig megy a 4 karbin felett is van egy ilyen elágazos csonk ami végigmegy a 4 karbin és szemböl nézve a a torok feletti kis cikk alaku résznél megy valahol ahol bemegy a levegő nem volt rajta semmi cső és nem tudom mit csinálhat vagy hova csatlakozhat valami ötlet ? üdv
olvasgattam az alapjárat témát,nekem is van hogy1500 vagy 2000 körül van amikor megállok,nem buli így mert 2000en a motorfék is gyengül ez miatt,talán szinkron állítás kell? vagy karbi tisztítás kellene? lehet 1 henger alapjárati fúvóka eltömődik azért lett volna alapból magasabbra állítva,nem tudom de remélem alapból nem ilyen legtöbbeteknek
pedig van 3om dl act evom, arra gondoltam elég lesz csak 2 L venni hozzá
Jó motorozást hozzá!
De azért kb 2.5 litert önts bele. Nem tudom miért írnak rá kevesebbet amikor több kell bele.
Grat!

Első benyomások milyenek?
Meg van a kicsike :-) 1 képet töltöttem fel rólunk,nagy vonalakban kivehető, napokban olajcsere szűrővel ,meglepődtem mert az oldalába 2200ccm3 ír mennyiségre,a 250es2 hengeres hondába is annyi kellett,aztán jön a szivargyújtó beépítés, gps tartó lemez,és csomagtartó konzol gyártás, el leszek pár napig addig még Mátrázom is ha jó idő lesz :-)
Baszki...lehet, én is kicserélem... 10-szer...hmmm, szép.
A Gs-ről én azt hiszem 84, vagy 85-ös gumicsöveket dobtam le. Kicsit öregebb volt az a motor, aminek az elejét beleépítettem a gépbe...
Egyáltalán nem hihetetlen, az enyém is még gyári volt 94-es!
Ráfújnék egy kis szilikont és lepucolnám úgy nézne ki mint az új.
Sajnos én még Wartburgon és Zsigulin szocializálódtam és minden évben vizsgára cserélni kellet a flexi csöveket.
Nekem '83 novemberi a fékcső
Lényegében mindegy, hogy milyen márkájú olajat tettem bele, ásványit, félszintetikust, szintetikusat, én különbséget nem éreztem, nem tapasztaltam. Egy picit sem. Pedig én már 10-szer cseréltem benne olajat.
Motorom 14 éves mégeredeti fékcsövek vannak rajta. Semmi nyoma az öregedésnek. Kicsit hihetetlen de ez van.
sőt, 7000-ret, elnéztem az excel táblában a sort
ne nézz hülyének kérlek. egy féknyeregbe valóra írt 7800-at.
Szerintem párja.Kérdezz sanyira mail-en.
bő 14.. pontosítok
Ez vicc hogy a brembóból csak 14 lenne az első szett? Ezt nem akarom elhinni. Elvileg ez kell előre: brembo 07YA2709
Eddig ez a legolcsóbb amit találtam.

(Motoralkatrész.eu szerint)
Brembo.