Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Zirignek mintha roof boxerje lenne
Winklernek pont schubija van Ziringet és Csikóst nem tom miben tólja de tuti nem lidlisben.
A Zirig meg a Winkler és a Csikós nem számít?
Ja és a sebességoltárán a legnagyobb gép a pap tibié.Ami egy 250-es xelvis asszem.
Hát nem egy 600-as túragép.
Ízlések és pofonok.Felhajthatót sose.............túl sok a mechanika és zajosabbak is meg nem tartják rendesen a sisakot sem nagy sebességnél.
De te tudod.
Alaphelyzetben megteszi a cucc.
Viszont szerintem 1-1,5 év és a bele lógni fog.
Ha veszel egy jó minőségű és megfelelő sisakot az 5-6 évig meglesz és mindvégik jó lesz.Ez KB évi 15-20e kiadás.
Míg egy ilyet minden évben vehetsz és 5 év múlva 100-nál tatrasz nem 50-60e nél.
Tehát hosszú távon egy normális középkategóriás cucc jobban megéri mint egy olcsó.
Én a 25e-res marushint 3 évig használtam.tettem bele 25e kilométert.Még a legvégén sem lötyögött a fejemen.
Plexit 2x cseréltem mert leejtettem és karcos lett.A külsején nem igazán látszott csak pár helyen.
Majd 12e-ért eladtam.
Ergo 3 év alatt került 13+2x8e.29e.
Tehát 10e/év.
Ez kb majd fele egy ilyennek.
Szerintem még matematikailag is jobban járok.
40-ért van egy S-es az aproban. Abból lehet h még lehet alkudni is. Mondjuk az se kevés pénz
Hát 60-80 papírból tudnék válogatni... de perpill max a lidliset tudnám megvenni - akkor meg inkább marad a régi.
agy.. vagy
Egy Nolan N43Air.. agy ahhoz hasonló sisak is jó lenne neked szerintem
Köszi, a részlet részletes beszámolót 'asszem ez alapján ezt kihagyom.
Egyébként pont a sebességoltára blogon olvasottak miatt érdekelt a lidlis cucc. Most egy caberg justissimom van, de elég viseletes meg már nem marad fent mindig az állrésze sem, ezért nézelődök - viszont lóvéval hadilábon állok meg féktárcsát is cserélnem kéne (tényleg, az nincs vkinek jóárban?). Mivel szemüveges vagyok ezért csak felnyithatóban gondolkodtam, de úgyfest ilyenből csak a nagyon drága a jó...
Igen, ugyanez az enyém is.
Hangosnak hangos azt el kell ismernem.
És azért nem adnám érte a HJC-t, de ha csak arra van pénz, akkor megfelelhet.
Akiráról még nem hallottam jót
Azt elfelejtettem mondani, hogy az én "gagyi" sisakom az akira márkájú, de szinte teljesen megegyezik a lidlis kivitellel.
Nem divat, hanem olcsóbban jutottam hozzá, és ezért nem akartam kihagyni. Viszont a felhajtósat könnyebb felhúzni, ezért van az, ha dolgozom, és napont többször húzom a sisakot fel-le, akkor azt viszem. Csendesebb a HJC, meg könnyebb,de nem hiszem, hogy esésnél sokkal jobban védene, a hátán lévő szabvány mindkettőnek ECE-R 22.05.
Útba esett.
Kiváncsi voltam.
Ez tényleg nem ér 18e-ret.
Cukkini nem volt és csak a család szereti én utálom.
Csak ezért elmentél a Lidlbe?

Cukkinit azért remélem vetél a már ott jártál
Megnéztem a lidl sisakot.
Nem vártam sokat.
Azt is kaptam.Két darab volt egy M és egy xl.
Nekem L-es a fejem tehát egyik sem jó.Arctámasz nem elég hosszan jön előre ezért nagyobb sebességnél rányomja a a sisakot a pofámra bár hely van benne mert hosszan előrenyúlik az állrész.Minden működik de elég sprőd az anyaga.Kérdés a külső tartósság.
Belől kicsit rosszabb a helyzet.Egyedül a nyaknál lévő részen van elég szivacsozás a többi helyen fejtetőnél és oldalt vagy nincs vagy jelképes mennyiség így elég kemény a bele.
A betolható kárpitelemek a nyaknál és a bogárvédő katasztrófális kivitel. már a kinti darabon lógott és elég gagyin van varrva.Bár nem is vártam jobbat.
Az egyik darabon már most leszakadt az alsó gumkéder.
Ami megdöbbentett hogy 1650 g +- 50.
És az állszíj csatt nyelve műanyag.
Aki akarja vegye meg.
A 3 éves marushinom belső részei jobbak voltak 25000 km után mint ennek.
Egy év és annyi intenzív használatban.
Valamai olyasmi.
Külömben így néz ki tiszta csillagok háborúja rohamosztagos sisak.
Minek vettél HJC ha jó a lidl-s vagy még jobb?
Divat?
Mi az, hogy itthon motorozom? Nektek van egy külön rövidtávú siakotok? Ha taknyolsz, mindegy mennyire vagy otthontól!
Shiro sisak, síró tulajdonos?
SHIRO sisak mégegyszer nem venném meg.
Nekem van egy HJC fg-15 kevlár-spectra erősítésű üvegszálas sisakom, tehát a válasz a kérdésedre igen. A bolti ára 70 volt. De a van egy lidl-ben vásárolt is, és azt is szeretem, és ha itthon motorozok, mindíg azt húzom.