Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd a rutin meg az évek megadják a használható sebességet.Addig meg csak óvatosan!Tavasszal vár rád a motorod
erre mondják azt a hús meg leves dumát?
Igen Tisztelt Yamaha Tulajok!
Milyen amperrel érdemes tölteni és milyen ideig az akkut a téli tárolás során?Szeretném tavasszal is a jelenlegi állapotában hasznosítani a vasmadár beröffentéséhez.
Ez télleg nem gyenge!
Én tudok egyet ajánlani neked Veszprémben. Teri "néni" alias Süle Istvánné 70/36-78-964.
Szépen ér rutinnal hajtja végre a kért feladatot az üléseddel.
40 font volt csak a posta. 23 font az idom meg a plexi tartó csavarok. A számlámról pontosan 23 987 Ft-ot vontak le a paypal-on keresztül.
120as Skodával. Elhagyta magát nagyon az autó, nem tudtam megfogni. Bár lehet hogy csak a tapasztalatlanság miatt következett be a dolog, bár tény hogy szar, nyomvájús az út arrafelé és fagyott is. Lényeg hogy gyorsabban mentem mint amit az út megengedett, hiába mentem a tábla szerint, a fizika nem veszi figyelembe hogy szabályosan közlekedem-e .
Neked mennyibe volt a postaköltséged? Mennyiböl jöttél ki?
Ja a német idom vagy 150 €-be ért véget! Annyiért már újat is kapni! (utángyártottba)
Mintha valaki vadászna acuccosokra. Én az uccsó másodpercben buktam a teli idomot.
motorral v autoval néztél körbe az árokban?
Tényleg, tud valaki jó szakember aki át tudná kicsit túrásabbá alakítani az ülésemet?
Nekem megjött angliából a 2 fél idomom. Még nem láttam őket, fater telefonált hogy megvannak. Sajnos nem hibátlan állapotú, de viszonylag olcsó volt (a posta többe volt mint az idom). Nem nagy a gáz, megy szépen műanyaghegesztőhöz, aztán fényezés, lakk és már pöpecül mehet is fel a vasra.
Azért kíváncsi vagyok a cuccra, kár hogy még 6ig itt kell dekkolnom, aztán 40 perc alatt haza. Bár az a 40 perc most már kicsit több lesz, nem száguldozom a pénteki árokba csúszásom óta, egy picit bennem van a para.
Sajna a DIVI S-ben pont annyi a műszer mint a tiédben. Nem is kellett nekem se műszer, mert jó volt, de CSAK házat, nem őrültek meg árusítani... a bontók sem... Én is kénytelen voltam, pár törött müa. doboz + plexi miatt komplettet venni . Ha egyszer motorozni akarok...

Viszont a hétvégén túl lettem a műanyg hegesztéses részen!
Mivel az idom sérülten jött, - lekopott egy 50 Ft-osnyi helyen az anyag, valami csusza következtében - és a sárhányó is meg volt egy-két helyen kopva, azt találtam ki, hogy mivel gittelgetni nagyon amatőr dolog, fogtam a pákám és finoman, soronként visszaolvasztottam a lekopott rétegeket. Utána a felesleget lecsiszoltam. Tökéletes! most csak ezen a kis felületen kap szórógittet, finom csiszát az egész, és már fúlyom is! Igy nincs rajta "osztály idengen" elem .

Ezúton közlöz a T. Nagyérdeművel, hogy van eladó XJ 600 1997-2003 tip. javított lámpám, idomom, és indexek is... majd hirdetem. Uff.
Jah de divi belsőben még van üzemanyagtartály kijelző is, meg ott az egész egybe van építve, nekem egy kósza sebességmérő kéne, csak az hiányzik a müszerfalamról
És persze minél olcsobban, minél jobbat, minél egyszerübben. Idő mint a tenger

Ettől függetlenül nagyon örülök hogy Te is nézegeted az e-bay-t, több szem többet lát
Bocs, de ezért az egységért...... Itthon egy Divi S belső 40-45 körüli bontóban !
Ahahah de fáj a szívem, még van 14ora a licitből és már most 20e forinton áll
Te Bundi! Megyünk tavasszal idénnyitni? Persze ha elkészülök...

Nagyon agyalok egy Májusi Jeli-be gurulás szervezésen...
Nnna hogy örüljél Dada!
"http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-YAMAHA-XJ600-XJ-XJ600N-DIVER
SION-CLOCKS-DASH_W0QQitemZ200170977651
Itt a generális megoldás! , csak tudd kifizetni! Esetleg ajánlhatom Raven segítségét ezesetben.

Paragraf: Én meg jól bebuktam a tele idomot! Az előző 50 € alatt ment el, erre nem volt elég 120 € ! A fejudom is valami 120 € feletti brutál lett! Ez nem volt a mi Bid-ünk!
Jó va naaa
csak viccöltem.
Az E-bay -t nézegetve eddig az jön le nekem, hogy ilyen úton árban nem jön ki jobban az egyszeri ember. Külföldről a dörzsölt nepperek tudnak hozni jó áron motort vélhetőleg, akiknek van forrásuk lökött, törött, török, sérült, gázos, hiányos, mákos stb. motorokhoz.
No még egy szólás. Az 1224 €-os motor végül 2500 €-ért ment el, ami jelzi azért a típus keresettségét, illetve a licitálók hülyeségét is, mivel 2400 € fölött "sofort" vihették volna az egyébként 22 ekm-el többet futott, de jobban felszerelt versenytársat.

Honosítva lazán hozná bármelyik a 7-800 eFt-! Tehát az árad, jó, csak a mi tálcánk kicsi. Nem is nekünk kell eladni, mert mi már tudunk gurulni!
Ezt sértésnek veszem! "...ha értékes, miért kéne SZEMÉTRE dobnom..."! Ilyet írni rám, és Josie-ra! Kikérem magunknak! Hol a motoros kesztyűm?! Azt a motort szívesen eltoljuk , nem kell csak úgy hozzánk "dobni"! Még a végén megkarcolódik!
Van itt egy gép Potom 2400 €
Vagy a másik most jár le ami 1225 € nál tart....

Ha occsót akarsz. Ronyónak igaza van, de mi is humorítunk szerintem. Nem?
Sziasztok! Én úgy érzem, hogy Ronyó, egyáltalán nem sértettségből írt, inkább humornak szánta
Hát itt elég sokunknak van xj-je, és elég megbízhato hogy ne kelljen még1 a garázsba "vésztartalék"-nak, ezért kellennének mindenkinek a dobozaid :D
Ez kemény kritika, csak nem értem.Ha egyszer lesz rá lehetőségem, hogy cseréljek, akkor biztos, hogy az első helyen lesz a szintén Yamaha TDM-et követve a Divi 900-as.Én becsülöm és a bizonyított modell ezért nem is mondanék róla semmi " fikázót" Nem vagyok az a típus aki a kocsija hátúljára olyan matricát rak fel, hogy "A suzuki a ti autótok" ha csak egy trabantja van.
Tehát: korábbi kuka és viccesnek tűnő összeg emlegetése nem a Te és a Technika sértegetése volt!
Most azért nem értelek titeket...
Jó motor, vagy nem jó motor a Yamaha XJ900?
Mert ha nem jó motor, akkor miért vettetek azt?
Ha meg jó motor szerintetek, akkor gondolom, értékes is.
Ha értékes, miért kellene szemétre dobnom az enyémet, vagy potom áron elkotyavetyélni?
Vagyis, ha úgy gondoljátok, hogy jó, szép és értékes motorom van, akkor azt tessék értésemre adni azzal, hogy a rendes árán megveszitek az enyémet! És nem alkudozgatni, kidobatni, utcáról eltolomozni!