Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem vagyok egy racingolós fajta, nekem 1,5 éve teljesít a lidlis sisak és a csapatban nekünk nem párásodik egyedül, ez egy nagyon jó oldala a nyithatóság mellett és azt is sejtem, hogy a következő sisakom is hasonló lesz, mert nekem bevált. A törés teszt is mutatta, hogy azért mert valaminek neve van, nem biztos, hogy a legjobb, tehát én ajánlom annak aki nem 200 környékén motorozik!
Mint mondtam már a motorossrácnak is az üzifalon.
A lidl sisak 18e.

Ez meg 25e.

Nem esik szét,nem kezd kinyúlni a bélése,nem lötyög az állrésze,van hozzá plexi ha kell,nem hangos mint állat,legalább üvegszálas nem termoplaszt műanyag.
KB 7e-el drágább mint a lidl ha ennyit nem ér meg nem biztos hogy kéne motorozni gyors gépen.
Nem mérvadó a teszt de figyelemfelkeltő.
Csak ennyit fűznék a tej és a cukkini mellől árult sisak témához.

http://youtu.be/9LfEFhBelTY
Ár- érték viszonylatban verhetetlen!
Az előző szériából nekem is van egy, nem akartam az ünneplő bukót mindenhova használni.
Városban, 100-120-ig elég jól használható, autópályára nem ajánlom ott már nagyon hangos és szellős.
Olvastam egy töréstesztet a sityakról, meglepő de sok márkás sisaknál jobban szerepelt.
Illetve az alábbi neked szólt :D
Bocsi Zoli...
Nem gázabb, mint a többi 30-ezres kategória... egyébként megfogdostam és egész kellemes az anyaga, de mint minden 100 ezer alatti nyitható, mocskosul hangos lehet...( nem erőltetném, ha nem robogóra kell.
Ez sajnos nem a cikkben említett, de olvasd el...édemes...

http://sebessegoltara.blog.hu/...
Igen.
Mit gondoltok erről a sityakról? Nagyon gáz egy ilyet megvenni?
http://www.lidl.hu/cps/rde/xch...
Basszus én a 4 év alatt, egyszer sem cseréltem fékolajat.
Szevasztok !
"csak pozitív hatása van a fém fékcsőnek"-szerintem, csak abban az esetben jobb a gyári gumicsőnél, ha az utóbbi már elöregedett.(az viszont igaz, hogy a fémhálósat nem kell cserélni)
Ebből szűrtem le e magvas következtetést:
Öt év után rendeltem fém fékcsövet - megjött-gumicső le- fémcső rövid - gumicső vissza - és itt jön a lLÉNYEG: friss fékolaj betölt (.Eddig egyszer sem cseréltem ) Az első fékezésnél majdnem átugrottam a kormányt.
Később megjött az elég hosszú fém fékcső - felszereltem - kipróbáltam - hát győzködnöm kellett magam, hogy érzem a különbséget ha már ennyibe került...
Azóta sűrűbben cserélem a fékolajat.
Mivel jobban néztek ki a szőröslábúakra rá se nézem.
Az meg bezzeg neked derogált, mert neked a hazai ízből kellett volna kostoló mi?
Áh..................voltak ott csinoskák is de vagy franciák vagy svédek voltak.
ajaj, akkor téged rossz kuplerájba küldtek
Görögöknél szőrös-bajszosak voltak a csajok.
Megy a f..om.
Ausztria-olasz-horvát van terítéken.
Menj Görögországba és baszhatod a kártyád

Az egyik csajom megőrült, amikor basztattam, hogy szedje szét a nála lévő pénzt...pedig kurva logikus!
Nincs annyim kéznél hogy több helyen legyen.Van kártyám.
Akkor elárulom, nem egy helyt tartom az összes pénzem. Több, de legalább kettéosztva tartom két teljesen külön helyen amikor utazom.
Mé ha a pénzed veszted el az jobb?
Nem kéne elveszteni.
Egészben jelezném...............tudom.................és élvezem is.
Nem tudtam vasárnapig várni ahogy hazaértem fel is szereltem
Még nem próbáltam ki menet közben, de így első benyomás az, hogy a régi gumi csővel (DOT 94-es) olyan érzés volt a féket markolni mit a gumi marok erősítő.
Az új fékcsővel viszont mintha két fém rudat markolnál közte gyenge rugóval.
A kar maximális mozgása 1,5-2 cm, utána beton kemény. érzed mikor a betétek a tárcsára zárnak.
Ez igaz, de ha elveszted többet buksz mint 1-2 száz lei, legalábbis én ebből indulok ki. Igaz most már PIN kódos a kártyám, de csak pár hónapja. Mármint vásárlásnál nem kellett a kód, csak pénz felvételnél.
Részben jelezném, hogy kurvára el vagy kényeztetve , részben meg én is onnan érzem, hogy XJ900-é még gumi, illetve amiket kipróbáltam mostanában, szintén... mondjuk azokból meg fém-et nem próbáltam...