Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Olvastátok? Már csak ez hiányzott...
http://index.hu/gazdasag/magya...
Ugyan csak idén júniusban jár le a műszakim, de figyelni kéne és még a 4360 Ft-os díjon bevinni, még úgy is megéri, hogy kb. 1 hónapig még érvényes lenne rajta a vizsga, ez megér 6640 Ft-ot...
Akit érint, gondolja át!
Amúgy esetleg tud vki egyszerűbb megoldást, mint nézegetni a http://www.magyarkozlony.hu/ -t hogy mikortól indul a 30 nap?

Üdv:
np
Yamaha XJ 900 S Diversion
Már itt is?

Erre nem biztos, hogy kíváncsi a társaság .
hát igaz aszem rajtam kívül itt mindenkinek van motorja de remélem nemsokára nekem is lesz! másik dolog nekem nem tetszik az ER5 annyira.pl a hátsó tárcsa hiánya... na további szép estét srácok:D
ki más?
Ki én?:)
Köszi fijug mindenkinek

Széles utat, gumi fákat!
Tehát saválló anyagból készűl, ami úgy néz ki mint a krómozott, persze ha polirozva lesz.Az a lényeg, hogy ez soha nem rozsdásodik, és nem jön le a króm réteg.
Pécs mellett Kozármislenyben lakom.

csak nehogy ER-5-öt vegyen

Grat
Helló srácok tegnap levizsgáztam "A"- ból
Oké! Egy kis Románia esetleg? Arad- Lippa vagy Temesvár?
Ok, már nagyon motorozhatnékom van. Az idén még egy százast sem sikerült bele tenni a gépbe. Ma megcsináltam az olajcserét, a műszaki friss, tőlem GO!:)
Megadtam benne van a hozzászólásban de előttem a kollega is megírta :)
Szia Makimi! Jövő hétvégére jó időt mutat, akkor lehetne valóban egyet kerülni. Majd kereslek jövö héten ez ügyben.
nem hangzik rosszul... a poirozas mit is jelent?
neked milyen evjaratu az xj?
merre laksz? Pecs kornyeke?
Mikor gurulunk egyet?
dfc7@freemail.hu
Írnék én emilt de hova? Az adatlapodon nincs megadva!
Hát igen a Deauville oldaldobozaiban ellehet rejteni a sátorvasat, vagy akár bográcsállványt, vagy a pecabotot is.
A deauville az nekem is, csak nekem drága lett volna. A nagyobb dobozfedelekkel meg már igazán használható is...és a trükkös kapcsolat a két oldalsó doboz között pedig igazán király, a fogyasztása nem különben