Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eleve felhajlós az kizárt.
Nálam.
jah, vagy az nem felnyithatós . Akkor lehet AGV is
45-ért soha nem volt felnyitható AGV. A longway is 50-60 körül van/volt eljes áron
Tuti AGV.
Azok ennyire szelesek.
Milyen sisakot vettél a shoxban?
Szia!
Én 3 éve használok egy hasonló sisakot. Túl rossz véleményem nincs róla. Bár az áll része már nem marad felnyitva mindíg lecsapódik. Szerintem nem rossz.
Ősszel vettem a Shoxban sisakot 45e-ről 15e-re volt leárazva.
Olyan huzat van benne a szemem elött mintha fel lenne nyitva a plexi.
Inkább hordom a régi gagyit.
Srácot sem akarom arra rábeszélni, hogy vegyen 100-ért, de a 40-es kategórában, pláne ha akciókat is kikap, kurvajó dolgokat lehet venni...az a 18 viszont kidobott pénz lesz 1 év múlva.
Az én rengeteget futott AGV-mért még mindig lenne aki adnak egy 20-ast.. , aztán 40-ért vettem. Érződik rajta hogy nem új, de kutya baja

Mondjuk nem eladó, de már 15-16 éves robogós "vagányok" meg akarták venni a fejemről
"Talán pont Berber mondta, hogy van egy Schuberth sisakja, meg egy Lidl-s, és jobban szeret az utóbbit."

Attól az utóbbi még szarabb jó eséllyel és valsz. szarul választott, én is próbáltam fel 60-80 ezres Uvexet, ami kényelmetlen volt, nyomta a fejbúbom.

Egyébként ez tényleg parttalan, ha te hinni akarsz a csodában, ám tegyed.
Van egy 5-8 éves BMW S4-em és a mai napig tök korrekt, de már nem bízom benne, de még mindig nem lötyög, prevízen zár, pedig iszonyat el van használva... A lidl satyit megnézném 1 év múlva.
Hello!

Még mindig eladó a motorom:

Eladó XJ600S Diversion, 2001

Értékegyeztetéssel túraenduró (DL, TDM) csere érdekel.

Köszi.
Bocs lidl de tökmindegy.Tehát a legalja kategória fölött egy kicsivel?
Volt már nem aldis sisakod huzamosabb ideig?
Nem azt mondtam, hogy megegyezik egy 100-ezres sisak minőségével, de egy egy márkásabb sisak alsókategóriás modelljeivel biztosan. A tesómnak kényelmes, jó h napszemcsis,meg felnyitható, matt fekete, még jól is néz ki. Nem pélyázik meg ilyesmi, de egy 120-a túrázós motorozásra szerintem alkalmas, de mindenki eldönti. Nem hiszem, hogy az előfordulhat, hogy ha baleseted van, akkor a Lidl-sel megsérülsz, a 40-ezressel meg nem. Egy prémium sisak nyilván más, de az nem is 40. Egy márkásabb sisak biztos komfortosabb, de nem annyival, amennyivel drágább.
Talán pont Berber mondta, hogy van egy Schuberth sisakja, meg egy Lidl-s, és jobban szeret az utóbbit.
Szponzorálhatna valaki igazán.. már csak a reklámértéke miatt is
Pedig egy celebnek kijár...
Az első bő 10ezer kilométerem feles sisakban motoroztam le a GS-sel. Ma már nem lennék ilyen kemény.

Formája minden volt csak áramvonalas nem, úgy tolta szél a homokomra a sisakot hogy csak na. a fél pofám ki volt belőle, ha száraz idő volt nyeltem a bogarakat, ha esett, akkor meg elég rendesen fájtak a becsapódó az esőcseppek is. Aztán már a második telet nem abban akartam kihúzni és vettem egy zártat.

Ma már nem tudom, hogy ugyan ilyen körülmények között mennyire lenne őszinte a mosolyom akár csak egy 200 kilométeres karika után is. Pedig akkor még azt a sisakot is túlzásnak tartottam, mert volt rajta plexi, igaz az orrom is se takarta. Plexi nélküli retro sisakot szerettem volna hagyományos bőr szemüveggel.. csak kicsit drága kombó lett volna akkor nekem.

Mondjuk ma is szeretnék még olyan retro fazonú sisakot, csak egyelőre most nincs olyan motorom amihez passzolna
Az olcsó sisak a jó..................hiszen a nagy gyártó csak a nevét akarja megfizettetni.
Fejlesztésre semmit,beépített anyagok azokon még rosszabbak mint az olcsókon.
Egyedül a részvényesek zsebének tömése miatt drágábbak a szemét drága sisakok.
Bármilyen sisakban lehet motorozni, de szvz. két különbség van:
Az egyik akkor jön elő, amikor meg kell védjen... ez inkább ne derüljön ki soha.
A másik, ha elindulsz egy túrára és mennyire könnyű és kényelmes...stb. Ez minőségi különbség.
Azt hiszem egyértelmű, hogy ne próbáljuk bebizonyítani, hogy a 18 ezres ugyanazt tudja, mint egy jónevű 60-100 ezres, de akár egy 25 ezres Marushin.

Olyan, mint a kesztyű, van akinek elég a levágott ujjú bőr, van aki meg vesz egy rendeset, ha meleg van, csak esésnél lesz különbség, de akkor....
A bátyjám használja már egy éve, és szereti, ráadásul a szabvány, aminek megfelel, ugyanaz, mint az 50 ezres sisakoké.
Ez nagyon durva...

De jó a lidlis kínai cucc mert az ára olcsó.
Igaz hogy nem sokkal de olcsó.
És hát a töréstesztnek megfelel.
Legalábbis valamilyennek amin volt egy pofára ugyanilyen más néven.
Angliában.4 éve.5 éve tudja fene mikor.
Olyat meg végképp nem feltételezek a becsületes kínai gyártóól és még becsületesebb multitól hogy a tesztre mást küld mint a magyarnak olcsóért.
Hogy szétment már a gagyibb sisak.........Nem is kell nagyot zakózni,és rommá törik a fején az embernek.