Igen, láttam, tetszik is, de egyenlőre még nemn vitték el a mostanit.
Igaz, ez nem az a fórum, de a honda deauwille is nagyon tetszik, mejd még meglátjuk melyik lesz. Lehet h marad a Dl, ha nem jönnek érte.
De a japán belpiacosokon is. Viszont ez szőrszálhasogatás
Viszonylag sokat mentem már éjszakai is az XJ-vel, eddig senki nem villantott rám szemből, hogy zavarná a fényem. Nem tudom miben tér el pontosan az angol fényszóró a motorokon a kontinensen futókhoz képest (autóknál vágom). Igazából én a GS-nél se vettem észre hogy féloldalasan világítana, mint ahogy az az autóknál megszokott (út jobb szélén hosszabb fénycsóva), és az XJ-nél sem tapasztaltam ilyet.
Tulajdonképpen meg úgy szarom le ahogy van, forgalomba helyezték, 3szor volt már műszaki vizsgán, ebből 2 a KPM-nél volt
Nem akar senk se venni egy GIVI Monorack dobozt? Teljesen hibátlan szép festésű (sötét zöld).
Nem tudom hány literes de baromi nagy, 2 sisak majdnem belefér, háttámlás.
Nekem teljesen felesleges nem használom ha valakit érdekel írjon a dfc7@freemail.hu-ra és kitalálunk rá valamit.
Szia!
Köszönöm a gyors választ, és valóban kihagytam egy 2-est.
He elviszik a 7 végén a Dl-t, akkor lehet, hogy nézek egy ilyet, bár nem sok van eladó.
A tied nagyon szép!
Szia
A benzincsapba van egy membrán amit a vákuum nyit! Az egyes henger szívócsonkjánál szokott csatlakozni egy csővel!
A pri állás kiiktatja a membránt így akkor is folyik a benzin ha nem jár a motor! Ez azért veszélyes mert ha véletlen nem zárna a tűszelep a karbiba és pont nyitva van a szívó szelep akkor folyik be a hengerbe a benya!
Rezonálni rezonál, de máskor. A rezonancia 70-es tempónál a legerősebb, és 70-90 km/h között van érezhetően jelen. Szerencsére ebben a sebességtartományban nem szoktam közlekedni hosszútávon. Városban meg visszavettem a tempót 60-ra, hogy ne bizseregjen a seggem.
2. a kérdés, vagy két személlyel vagy kíváncsi a fogyasztására?
Két személlyel még nem használtam úgy hogy abból értelmezhető adatot tudjak nyerni.
Eddig egyetlen egyszer használtam úgy a motort, hogy tartósan nem mentem vele 120-nál többel, akkor valahol 5,5-6 között volt a fogyasztása.
Mostanában igyekszem moderálni magam.. már ha sikerül, 120-140 közötti tempót preferálom, így olyan 6,5 lityó lehet a fogyasztás.. de igazából nem nagyon számolom, mert ha számolnám se mennék vele kevesebbel, úgyhogy nem idegesítem magam csak tankolom ha kell
Szia Dipshit!
Lenne 1-2 kérdésem hozzád.
Volt xj-m, de az 600-as volt, ezért lennék kíváncsi 2 dologra.
1. A tied is rezonál 100-110 körül?
2. személlyel 120-as utazóig milyen a fogyasztása?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Tegnap megrendeltem a bowdent ma már itt is volt.
Már be is szereltem. Talán ez bírni fogja.
A szakadt bowden végén a kuplung karnál úgy nézett ki mintha a gömb berágott volna ezért nem tudott fordulni a karban.
Lehet, hogy a kar is cserés?
Más!
A benzincsapba két cső csatlakozik. Az egyik megy a karbiba a másik mire valóLó? Mert ez el volt töve jó nagy lyuk volt rajta de a motor így is ment.
Köszönöm a bowdenhez a segítséget.
Szia
Láttam már ilyen Krausert 900 Divin! Úgy van felfogatva hogy oldalról ki van fúrva az idom és úgy csatlakozik a segédvázhoz! Én biztos nem fúrnám ki az idomot!
Jahh és mellékesen műanyag a konzol!
Amúgy monokey rendszerű dobozokhoz szoktam keretet csinálni,mert ez a legelterjedtebb,de akármilyen más dobozhoz is tudnék!
Szevasz!
Beszéltem a lakatossal,rozsdamentes, saválló anyagból polirozva 20 ezer ft. ha nem kell polírozni, akkor 15 ezer.
A polírozást szerintem házilag is megoldjuk,egyébként a gyárival megegyező lesz. Jövő héten viszem a motort hozzá és remélem hamar legyártja.
Én a legtöbb divi fényképen és hirdetésen azt a fajta "ezek szerint Krauser" dobozt látom rászerelve, amit én linkeltem be.
A te fajtádat még nem is láttam úgy tünik.
Nem, ez nem olyan. Ez egy Krauser szett amit a Yamaha előszeretettel szórt fel a Divire kvázi gyárilag. De nekem nem ilyen dobozaim vannak, hanem olyan amit az előbb linkeltem. Azt a fajta dobozt többféle Yamaha modellre is feltették, de valóban nem a Divi első számú doboza volt ha így nézzük
Igaz, ez nem az a fórum, de a honda deauwille is nagyon tetszik, mejd még meglátjuk melyik lesz. Lehet h marad a Dl, ha nem jönnek érte.