Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XJ900
[1] január 9. 21:21
Mocskosul drága a bontott műszerfal.Ebay-on szoktam nézegetni,ott 90-120euró közötti áron mennek el.Nekem csak műszerfal ház kellett,az megjött ámérikábú,gyári uj,valami 27dolcsi+posta.

A műszerfal házat honnét vetted?
Köszi az infót! Sikerült a műtét!

Üdv
Heló!
A fékcsöveket én is lecseréltem fémhálósra kb.17000 forint volt igaz nekem kellett összerakni .
Ja, és a fejénél mértem, hol rá lehet am is fogni.
2,7 cm ha jól emlékszem. kb 2 órája mértem.. de most nem vagyok a motor közelében
Középső kéne :(
Pár éve az IMET-ből rendeltem 15 pénzért.
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó doboztartó kar, illetve konzol xj 600-hoz? Főleg Budapesten és környékén? Vagy nem tudtok vmi helyet, vagy (megoldást) ahol viszonylag olcsón hozzá lehet jutni!
Köszi!
Bikepicsre feltettem a többit is.. Am tényleg nem volt messze, nagyfater hobbitelke innen kb 4 kilométerre van

Divi képek
Photoshop, ilyen messze, biztos nem mentél... távolabb van, mint a telek
szemen szúrtam magam....
Vagy arra gondolsz ami középen van?
Amíg keresek valamit amivel mérhetek,addig világosíts fel, melyiket kellene..
Szia!
Nem mérnéd meg nekem azt az anyát külső átmérőben amit az imént kérdeztem a fórumon? Melóban vagyok és kellene az a méret nekem nagyon, ha mocid közelében vagy.
Van Haynes manuálom, de azért kösz, lehet hogy majd még egyszer jól jön.

Ma lőttem egy egész jó képet a Diviről
Képet nem akarja feltenni, tehát a felső villa kiflin található körmös anyák átmérőjére lennék kíváncsi, aki épp motor közelében van jelenleg. Köszi
Sziasztok!

Valaki, aki motor közelében van, meg tudná nekem mérni, hogy ennek az anyának mekora a legnagyobb átmérője? Köszönöm előre is!

Üdv:Balázs
Szivesen.
Köszi szépen!
Esetleg ha igy próbálnál keresni.

http://www.yamahamotorcyclespa...
Ez tök jó!
Nekem 88-as kiadású XJ van. Ahhoz nem láttál valami hasonlót?
Ja Dipshit. Ezen az oldalon az összes alkatrész robbantott rajzát megtalálod.
http://www.yamahamotorcyclespa...
Kicsit hasonlít a Katanára, de az is randa volt
Ez így minden tekintetben igaz.