Sajnos közelről még nem láttam. Igy képről szerintem van két fül oldalt, ami a gyárin nincs, meg valahogy a plexi teljesen más. Jóval nagyobb, de valószinü hogy a felfogatása is más.
Igazából nem az a célom hogy két sportmotorost, Dipshit és Zoli32 meggyőzzek az igazamról, ami voltaképpen nincs is.
Csak beszélgetek veletek. Senkinek nem kötelező úgy látni a világot, ahogy én látom. Unalmas is lenne az élet, ha mindenki pont ugyanolyan szemüvegen keresztül nézné a dolgokat.
Én meg úgy gondolkozom, abból indulnak ki, hogy a rendőrök sokat ülnek egyfolytában a motoron. Tehát kényelmesnek és jól irányithatónak kell megcsinálni a motort.
Tény hogy ezen igy nem lehet könyököt lengetve pengén kanyarodni, viszont hosszú-hosszú kilómétereket meg lehet tenni fáradtság nélkül.
Igazából ha meg tudnám oldani, olyan lenne mint a gyári Police kivitelek. Ott valahogy gondoltak rá a japánok, hogy a motoros szeret kényelmesen motorozni.
Nézd meg Dipshit, ezen a fekete volt police-n milyen kormány van.
Sajnos nem tudom mennyi lehetett a hátsóban, talán 10-12E km +1 defektjavítás volt, mikor megvettem Petyától (már nem emlékszem mennyit mondott akkor), tavaly mentem vele 6E-t, úgyhogy kb 16.000 lehetett benne, talán kicsit több. Continental road attack volt rajta és a linken található ugyanolyan került vissza, elől is ez van, azt tavaly cseréltem, azon 6000km után még kicsit látszik a felületébe belesütött conti road attack felirat is, úgyhogy nem kopik túl gyorsan és szerintem megfelelően tapad.
Először keveseltem a minták mennyiségét benne, de volt alkalmam kipróbálni átlagos esőben tartós 160-al autópályán és hatalmas felhőszakadásban agyig pakolva kanyarokban is, nem volt vele gond, ezért is vettem ugyanezt.
Az a baj, ahhoz hogy tudjam milyen hosszú fékcsöveket akarok, tudnom kéne, mekkora kormányt fogok feltenni. Ahhoz kell majd mérnem mindent.
Köszönöm a felajánlást, ha odajutok igérem zargatni foglak vele.
Csak beszélgetek veletek. Senkinek nem kötelező úgy látni a világot, ahogy én látom. Unalmas is lenne az élet, ha mindenki pont ugyanolyan szemüvegen keresztül nézné a dolgokat.
A 900 police kivitel idomja, igen az szép. Meg méregdrága is.
Tény hogy ezen igy nem lehet könyököt lengetve pengén kanyarodni, viszont hosszú-hosszú kilómétereket meg lehet tenni fáradtság nélkül.
Nézd meg Dipshit, ezen a fekete volt police-n milyen kormány van.
Laci ismi pályázik vele.
Nem is rosszul.
Sajnos nem tudom mennyi lehetett a hátsóban, talán 10-12E km +1 defektjavítás volt, mikor megvettem Petyától (már nem emlékszem mennyit mondott akkor), tavaly mentem vele 6E-t, úgyhogy kb 16.000 lehetett benne, talán kicsit több.
Continental road attack volt rajta és a linken található ugyanolyan került vissza, elől is ez van, azt tavaly cseréltem, azon 6000km után még kicsit látszik a felületébe belesütött conti road attack felirat is, úgyhogy nem kopik túl gyorsan és szerintem megfelelően tapad.
Először keveseltem a minták mennyiségét benne, de volt alkalmam kipróbálni átlagos esőben tartós 160-al autópályán és hatalmas felhőszakadásban agyig pakolva kanyarokban is, nem volt vele gond, ezért is vettem ugyanezt.
Ilyen dolgoknál én a szakemberben hiszek.
Köszönöm a felajánlást, ha odajutok igérem zargatni foglak vele.