Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos közelről még nem láttam. Igy képről szerintem van két fül oldalt, ami a gyárin nincs, meg valahogy a plexi teljesen más. Jóval nagyobb, de valószinü hogy a felfogatása is más.
Igazából nem az a célom hogy két sportmotorost, Dipshit és Zoli32 meggyőzzek az igazamról, ami voltaképpen nincs is.
Csak beszélgetek veletek. Senkinek nem kötelező úgy látni a világot, ahogy én látom. Unalmas is lenne az élet, ha mindenki pont ugyanolyan szemüvegen keresztül nézné a dolgokat.
Soha nem gondoltam volna, hogy valakinek hiányozni fog a Riga kormány!
Bocsi.
A police idomja az csak a plexi körül másmilyen, vagy csak nem veszem észre a többi különbséget?
De nem csak te létezel a motoros világban.
Szerintem meg konkrétan ronda.

A 900 police kivitel idomja, igen az szép. Meg méregdrága is.
Simán tudok könyököt lengetve sok kilométert megtenni.
Ezt tudom hogy 600-as, de a 900-on ugyanolyan az üléspozició ezekkel a kormányokkal. Most hirtelen ezt a képet találtam.
Biztos perverz vagyok, de az a fejidom nagyon bejön
Ez egy 600-as
Ilyen üléspoziciót ad ez a kormány.
Én meg úgy gondolkozom, abból indulnak ki, hogy a rendőrök sokat ülnek egyfolytában a motoron. Tehát kényelmesnek és jól irányithatónak kell megcsinálni a motort.
Tény hogy ezen igy nem lehet könyököt lengetve pengén kanyarodni, viszont hosszú-hosszú kilómétereket meg lehet tenni fáradtság nélkül.
Aszondanám virgácsra jobban illene.
Ezen még jobban látszik.
Nem széles ez egy kicsit?
Igazából ha meg tudnám oldani, olyan lenne mint a gyári Police kivitelek. Ott valahogy gondoltak rá a japánok, hogy a motoros szeret kényelmesen motorozni.

Nézd meg Dipshit, ezen a fekete volt police-n milyen kormány van.
Hidd el úgy van kitalálva hogy félszemű kéthüvelykujjas irástudatlan lónak kell lenni az elrontáshoz.
Laci ismi pályázik vele.
Nem is rosszul.
Itt látod az én kormányemelőmet. Ez van fent most.
Dipshit!

Sajnos nem tudom mennyi lehetett a hátsóban, talán 10-12E km +1 defektjavítás volt, mikor megvettem Petyától (már nem emlékszem mennyit mondott akkor), tavaly mentem vele 6E-t, úgyhogy kb 16.000 lehetett benne, talán kicsit több.
Continental road attack volt rajta és a linken található ugyanolyan került vissza, elől is ez van, azt tavaly cseréltem, azon 6000km után még kicsit látszik a felületébe belesütött conti road attack felirat is, úgyhogy nem kopik túl gyorsan és szerintem megfelelően tapad.
Először keveseltem a minták mennyiségét benne, de volt alkalmam kipróbálni átlagos esőben tartós 160-al autópályán és hatalmas felhőszakadásban agyig pakolva kanyarokban is, nem volt vele gond, ezért is vettem ugyanezt.
Ok. Akkor te sokkal bátrabb vagy mint én.

Ilyen dolgoknál én a szakemberben hiszek.
Az a baj, ahhoz hogy tudjam milyen hosszú fékcsöveket akarok, tudnom kéne, mekkora kormányt fogok feltenni. Ahhoz kell majd mérnem mindent.
Köszönöm a felajánlást, ha odajutok igérem zargatni foglak vele.
rendeltem ETX9-BS 12V9Ah EXIDE bike csak ez kicsit drágább,de nem biztos,hogy jobb .
Úgyis túl sok a szelep benne..