Levenni nem igazán akarom pedig..mert elég jól néz ki. Egy komolyabb kanyargászás után szerintem ki is lyukadna. Szóval szerintem már 2 országgal odébb se lenne meg
Lakatossal kéne gyártatni valamilyen lemezből fém szoknyát.. az legalább szikrázna
Vagy majd megtanulsz nomád eszközökből (agyag fa, levél, elhalt állat tetemek! ) gyártani egyet magadnak mert egy világkörüli útra nem vihetsz magaddal 5 üvegszálas hasidomot!?
Ma leadtam szervizbe a gépet, aztán tanakodtunk a szerelővel, hogy vajon mi érhet le kanyarban, ha mélyre döntöm a motort, és meglett a ludas. Ledaráltam a hasidom alját
Mivel idomos motorom soha nem volt, így fel se tételeztem hogy az ér le. csak lábtartótól hátrafelé kerestem a ludast
Nekem 2007 óta nincs érvényes EÜ csomagom.. most meg perpill még érvénytelen sem. Jó hogy figyelmeztetsz (mindenkit..) Jobb a békesség, szerintem veszek is egyet. Nem egy ökör ára
Figyeld meg hogy mekkora sebességnél és/vagy milyen fordulaton vibrál. Ha csak kis tartományban (pl. a 900-as XJ 170 Km/h-nál rezeg mint az állat, se alatta se fölötte) akkor nincs gáz, de ha tágabb a tartomány akkor lehet valami krampusz.
Nem tudom honnan vibrál, mert a kezem és a lábam is elzsibbadt mire hazaértem. Próbáltam kergetni, de nem segitett a vibráláson. Most agyalok hogy mi válthatja ki.
Sziasztok!
Tegnap gurultam egyet két személlyel életemben másodszor, egy jó mocis partnerrel, fogyasztás 90-110-es tempónál, hegyen-völgyön 175km-9,8 liter. A kigyorsításokat és a tempót figyelembe véve elégedett vagyok a vassal! :)
Üdv
Divi 600 teló szétszedő ellentartó szerszámot gyorsan lehet készíteni, fogsz egy M16-os anyát (S24mm-es laptávú), ráhegesztesz egy kb 60cm-es fél colos csövet, amit a másik végén keresztben átfúrsz, hogy
át tudj dugni rajta egy csavarhúzót (ez lesz a T szár) és kész is.
Ha nincs hegesztőd, akkor egy M16-os csavarra rákontrázol két anyát, csavarfej megy a telóba, két anyára megy a dugókulcs, de ekkor is kell még kb 50 cm hosszabbító a kulcsra.
900 divinél ugyanígy, csak ha jól rémlik S27 laptávú (M18 anya kell hozzá)
Sok sikert!
Gondolom nem kormány szitálásra gondolsz, hanem fenék zsibbasztó
vibrációra!
Az egy hónapos pihenő után a Divim is hasonló tünetet mutatott, de a Visegrádi és Dobogókői szerpentin meggyógyította, kicsit meg kell hajtani!
Másik lehetőség, hogy hozzászoktál a 900-as sima járásához.
Lakatossal kéne gyártatni valamilyen lemezből fém szoknyát.. az legalább szikrázna