Az lehet.Bár én is vén lennék.Meg nem is tudok valami jól kanyarodni.
De az egyens vonalúegyenletes mozgás túl ingerszegény.
Egy BP-nyíregyháza úton KB 4x tudnék elaludni.
Ha megindulok kéne azé pár kanyar.Csak hogy tudjam mint nem tudok még megcsinálni.
Csak azon fut az agyam, hogy most megint egy skatulyázást érzek. Tehát aki nem a majrécsikon motorozik és nem az a fő tevékenysége, hogy állandóan kanyarral teli utakat keressen és a lehető legnagyobb sebességgel vegye be a kanyart, illetve a lehető legmélyebbre tegye le a motort, akkor az má rnem is motoros?
Én pl leginkább két személyben motorozok mostanság és élvezem a normál túratempójú motorozást, nem igénylem hogy egy túra csak kanyarokból álljon.
Rettenetesen tudom élvezni azt, hogy sik úton gurulva lehet magam körül figyelni a környezetet, természetet, a többi embert. Lehet mutatni a mögöttem ülő lányomnak a madarakat, őzeket, stb.
ŐŐŐ. Most voltaképpen nagyon gondolkodom. Mert az egyik felem gratulál hozzá, hogy ennyire merészen mész vele, a másik felem pedig azt mondja mint valaki előttem, hogy ez a motor nem pont erre való.
Sajnálom a boritásodat.
Pedig de. Itt van ez a renitens nevű felhasználó, aki úgy bedönti a Varaderot hogy rossz nézni. Itt egy kép róla. Imádnék három dobozzal beszúrni a sportmotorosoknak
De az a jó, ha megvan az egészséges egyensúly nem? Egyenesen menni is szeretek, meg kanyarodni is. De nem szeretem csak az egyiket.
Csak nem időre.
http://youtu.be/XCGaQMgkzw8
De az egyens vonalúegyenletes mozgás túl ingerszegény.
Egy BP-nyíregyháza úton KB 4x tudnék elaludni.
Ha megindulok kéne azé pár kanyar.Csak hogy tudjam mint nem tudok még megcsinálni.
Nyilván egy menőmanónál aki pózolgat a sportos motorjával annál gáz ha ordas nagy a csík. De kb ennyi.
Én pl leginkább két személyben motorozok mostanság és élvezem a normál túratempójú motorozást, nem igénylem hogy egy túra csak kanyarokból álljon.
Rettenetesen tudom élvezni azt, hogy sik úton gurulva lehet magam körül figyelni a környezetet, természetet, a többi embert. Lehet mutatni a mögöttem ülő lányomnak a madarakat, őzeket, stb.
Lehet hogy ezt már a kor teszi?
Harap arra hogy 18000 ig lenullázott egy kuplungot.
Sajnálom a boritásodat.
Amilyen rohat magasan vannak a lábtartói a plasztikszörnyeknek.