Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ezt biztos, hogy a kor teszi Lehet , hogy Dipshit is másképp fogja gondolni 20 év múlva
Persze.
De az a jó, ha megvan az egészséges egyensúly nem? Egyenesen menni is szeretek, meg kanyarodni is. De nem szeretem csak az egyiket.
Szerintem menne .

Csak nem időre.
Meg ez, ha valaki kihagyta... nem akarok én 200-zal, csak legyek negyed ennyire biztos.

http://youtu.be/XCGaQMgkzw8
Ennyi
Az lehet.Bár én is vén lennék.Meg nem is tudok valami jól kanyarodni.
De az egyens vonalúegyenletes mozgás túl ingerszegény.
Egy BP-nyíregyháza úton KB 4x tudnék elaludni.
Ha megindulok kéne azé pár kanyar.Csak hogy tudjam mint nem tudok még megcsinálni.
Nem kell belőle nagy ügyet csinálni. A majrécsík legalább annyira habitus kérdés mint tudás.. mármint gáz ha van vagy gáz ha nincs oldalról.

Nyilván egy menőmanónál aki pózolgat a sportos motorjával annál gáz ha ordas nagy a csík. De kb ennyi.
Nem elég meleg az aszfalt,szembe tűz a nap,nem tapad a gumi.
Csak azon fut az agyam, hogy most megint egy skatulyázást érzek. Tehát aki nem a majrécsikon motorozik és nem az a fő tevékenysége, hogy állandóan kanyarral teli utakat keressen és a lehető legnagyobb sebességgel vegye be a kanyart, illetve a lehető legmélyebbre tegye le a motort, akkor az má rnem is motoros?

Én pl leginkább két személyben motorozok mostanság és élvezem a normál túratempójú motorozást, nem igénylem hogy egy túra csak kanyarokból álljon.
Rettenetesen tudom élvezni azt, hogy sik úton gurulva lehet magam körül figyelni a környezetet, természetet, a többi embert. Lehet mutatni a mögöttem ülő lányomnak a madarakat, őzeket, stb.

Lehet hogy ezt már a kor teszi?
Nekem jobban tetszenek az évi 2000 kilométeres futásteljesítmények (ha pályán lenne az más.. de nem ott mennek)
Szólj be hozénak a gixxer topikban.
Harap arra hogy 18000 ig lenullázott egy kuplungot.
ŐŐŐ. Most voltaképpen nagyon gondolkodom. Mert az egyik felem gratulál hozzá, hogy ennyire merészen mész vele, a másik felem pedig azt mondja mint valaki előttem, hogy ez a motor nem pont erre való.
Sajnálom a boritásodat.
De erről is olyan véleményem van amivel megint csak "barátokat " gyűjthetnék
Hát lehet jobb a balaton-pest 25 perc alatt.
Elszédülnek a kanyarban
a 80%-uk az.. csak találok olyat megint
Ha nem műmájer villantó kolléga nem fogsz.
Amilyen rohat magasan vannak a lábtartói a plasztikszörnyeknek.
Pedig de. Itt van ez a renitens nevű felhasználó, aki úgy bedönti a Varaderot hogy rossz nézni. Itt egy kép róla. Imádnék három dobozzal beszúrni a sportmotorosoknak
Ne túragőzössel akarj fülighajolni. A majrécsíkot meg nem nézzük.
A majrécsík meg nagyon vicces még úgy is hogy leér a kóceráj
A másik oldalon is "flexeltem" rajta egy keveset
Minek? Van neki, ezt is azzal csinálta és most arcoskodik
Aggyak flexet?