Szia Biti! Jelentkezhet bárki. Létszámban én örülök, ha lesz még rajtam kivül 1-2 ember. Max. azért tíz fő, de motor az hat-hét.
Május 10-15-re azért konkrét jelentkezést akarok a szállás miatt.
Szóval megszületett, azt mondom,hogy a végleges túraterv . Időpont junius első hétvégéje, szombat reggel 7 óra, Makó ÖMV kút. Szállás Zsilvásárhelyen /Targu Jiu/ . Első nap Temesvár felé indulunk ,tankolás a határ után közvetlen. Pénzt mindenki aki akar jönni váltson magának, mert Romániában ezzel nem akarok időt tölteni. Tehát Temesvár, Resita, Petrozsény,Ranca /Transzalpina/, Novaci, Targu Jiu. Második nap Bumbesti Jiu, Vajdahunyad/ a vár megnézése/ Déva, Arad ,Makó. A táv kb. 850 km A költség szállással együtt kijön 25000 Ft-ból .Benzin 18 ezer, szállás 89 Lei kétágyas szoba , hacsak nem számít felárat az egy éjszaka miatt, de ezt majd a jelentkező létszám után, telefonon lebeszélem.
Arra kérek mindenkit, hogy megbízható, üzembiztos géppel jöjjön,és megfelelő öltözéket hozzon, mert biztos lesznek hideg részek akár minusz is fent a hágokon. Balesetbiztosítást mindenki váltson, mert nagyon sokba kerülhet a kórházi kezelés e hiányában, ha valami történik/de ne történjen/.
Rossz idő esetén egy hét csúszás lehet.
Csak játszom a gondolattal, nejem biztosan kitenné a rongyosbatyut az ajtó elé, ha még egy vasat hazatolnék.
Mint Biti példáján látod egy 22 éves gép nem is olyan öreg!
Meseszép cafe racert lehetne belőle építeni.
üdvözletem!
Esetleg valaki tudna nekem segíteni.
Van egy 1994 es Xj600 Diversionom és a szabadonfutója tönkrement. Nem indítja a motort csak hörög szegény. Esetleg valaki tud bontóban eladót vagy valami megoldást?
Sziasztok az Arad-Deva utvonal helyet javasolnam Gyula - Chisineu-Cris - Deva Utvonalat.Nemreg jartam ara az utminoseg jo, forgalom alig van,rendorel 1-szer talalkoztam.
Jól láttam, hogy az a gép cafe racer?
FZR/FZ Topicban találtam. 900-as Divi, egész szépen borogatják
Gyönyörű masinák!
Arról a matt fekete Yamaháról tudnál írni pár sort illetve, küldeni pár képet?
Köszi!
Amikor megálltunk, mindig elállt minden. Ahogy elindultunk, az eső is elindult. Szerintem a túravezető /Biti elvtárs/ direkt a felhők után ment.
nagyon köszönöm a segítséget!
Május 10-15-re azért konkrét jelentkezést akarok a szállás miatt.
Nedves volt és sikamlós is .
Idáig csak olvasgattam, de nagyon mozgatja a fantáziámat .
Mikorra tervezed a végleges létszámot?
Arra kérek mindenkit, hogy megbízható, üzembiztos géppel jöjjön,és megfelelő öltözéket hozzon, mert biztos lesznek hideg részek akár minusz is fent a hágokon. Balesetbiztosítást mindenki váltson, mert nagyon sokba kerülhet a kórházi kezelés e hiányában, ha valami történik/de ne történjen/.
Rossz idő esetén egy hét csúszás lehet.
Mint Biti példáján látod egy 22 éves gép nem is olyan öreg!
Meseszép cafe racert lehetne belőle építeni.
Csak nagykorúak részére, +18
Túl a 25. éven:
Esetleg valaki tudna nekem segíteni.
Van egy 1994 es Xj600 Diversionom és a szabadonfutója tönkrement. Nem indítja a motort csak hörög szegény. Esetleg valaki tud bontóban eladót vagy valami megoldást?
Köszi a választ!