Szia!
Nem, én téged nem hívtalak, bár sokszor megnéztem a hirdetésed (rendőrség vagy határőrség kulcstartó volt az egyik képen,asszem:-) Elsősorban 98 utáni gépet kerestem, aztán végül 97-es lett, az állapota viszont nagyon korrekt. 65e km, zöld.
Xjzé mociját én el is mentem megnézni, nem tudom, hogy eladta-e azóta, azt mondtam pár hete, hogy én voltam az első,aki megnézte.
Aki régebbi 900f-be gondolkodik, ajánlom nézze meg a 92-es 21000 km-es gépet Nagykőrösön (most 'már csak' 549.000.-), az csillivilli tiptopp masina!
Gratulálok. Gondolom azt vetted meg, ami ötszáz alatt volt fent egy hetes határidővel, zöld és három doboz van rajta.
Ha az összes itthoni hirdetést megnézted, akkor nem te voltál nálam decemberben, aki megigérte, hogy két napon belül mindenképpen visszahiv, akár megveszi, akár nem?
Szia. Gratula a motorhoz. Balesetmentes utat! Én is 900ast akarok majd, csak sajna most a házfelujjitás elvitte a motor árát.:-( én egyébként xjzé kollega motorját szemeltem ki, beszéltük is többször, csak sajna a háztető többe kerül mint gondoltam. /sajnálom xjzé/ pedig tetszik a motorod. Na remélem jövőre ismét xj tulaj leszek. Szép estét.
Köszönöm, képeket napokon belül teszek fel!
Következő kedden műszaki,pénteken ocsmányiroda, és reményeim szerint mésfél héten belül hadra fogható ez a túramozdony:-)
Akksi meghalt, éppen hogy tehettem volna vele pár lopott kört a környező mellékutcákban...:-(
Már töltöttem le 'service manualt', de egyenlőre még nem ad világos képet az akksi kiszereléséről...Korábban 'Banditos' voltam (kicsi, nagy) de azoknál egy pöttyet egyszerűbbnek tűnt ez a procedúra...
A 3 dobozos Givi konzol nekem is fenn van, hát piszok nagy kedvem van most leszedni...:-( De nagyon köszönöm az infót,máris okosabb lettem!
Hamarosan írok majd egy kis magánvéleményt (hátha valaki hasonló cípőben jár és ilyen gépet szereten venni)a motor vásárlásáról, a 'hazai' felhozatalról, és a külföldiről is. Megnéztem jópár 900-as gépet, itthon is, Ausztiában is, Szlovéniában is, ezt mégis itthon vettem, igaz, még 'nyers' import.
Gratulálok, sok balesetmentes km-t kívánok!
Sajnos le kell venned az akksi kivételhez az oldalidomot! (+nálam az egész oldaldoboztartó rendszert is, ami elég macera, ezért rákötöttem egy piros és egy kék vezetéket az akksira, végükre réz dugó forrasztva, ami menetes műanyag kupakkal zárható, így bármikor tölthető az akksi, ezért télen se vettem ki, csak töltögettem néha).
Megvan a 900-as Divim, kezdem felfedezni,ezzel együtt jönnek a 'hülye' kérdések elő, bocsi érte: akkumulátor kivételhez le kell venni az oldalsó takaró idomot?:-)
Köszi:-)
Hali,most csináltattam 600-as Divihez 20-cm-el hosszabb kuplungbovdent a Váci úton,azt hiszem RENO udvarnak hivják.hátul a megszünt OBI-val szemben egy kis épület.Mindent legyártanak minta után a kért méretben 1-2 nap alatt jó minőségben 4-5000 ft körül,az enyém 4900 volt.Azt hiszem 8-17 között vannak nyitva.Üdv mindenkinek.
Ha van valahol tömítés amit a polcról levesznek akkor itt!
Főleg Suzukival foglalkoznak.
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/haszna
ltmoto
rok/207448/SUZUKI_GS500F_.html
Bián a föuton nem messze körforgótól herceghalomfele tarva a bal oldalon volt egy öreg mester (én nem voltam nála csak mindig küldtem valakit) aki kuplunk, ford szám spirált , gázbowdent jaított játékpénzért...de föleg´úgy müködött hogy vitted a szakadt, kiszálkásodott tokos huzalt, ö használta az eredeti házat, és új huzalt küldött bele. Nem tudom ha képes gyári végkiképzéseket is legyártani, vagy leszedni a gyártiról , és átrakni egy hosszabbra.
Próbáld meg esetleg ezt a lehetöséget, csak napközben látogasd meg , mert nyugdijas, és nem kezd korán , és talán ha du 4-ig dolgozik...
Mert akkor én is láttam a motorját, amikor még az enyémet kerestem.
Akkor viszont testreszabom magamnak.
Nem akarom mindenáron eladni, egyelőre pedig úgy néz ki, hogy az eladása ezzel lenne egyenlő.
Nem, én téged nem hívtalak, bár sokszor megnéztem a hirdetésed (rendőrség vagy határőrség kulcstartó volt az egyik képen,asszem:-) Elsősorban 98 utáni gépet kerestem, aztán végül 97-es lett, az állapota viszont nagyon korrekt. 65e km, zöld.
Xjzé mociját én el is mentem megnézni, nem tudom, hogy eladta-e azóta, azt mondtam pár hete, hogy én voltam az első,aki megnézte.
Aki régebbi 900f-be gondolkodik, ajánlom nézze meg a 92-es 21000 km-es gépet Nagykőrösön (most 'már csak' 549.000.-), az csillivilli tiptopp masina!
Ha az összes itthoni hirdetést megnézted, akkor nem te voltál nálam decemberben, aki megigérte, hogy két napon belül mindenképpen visszahiv, akár megveszi, akár nem?
Következő kedden műszaki,pénteken ocsmányiroda, és reményeim szerint mésfél héten belül hadra fogható ez a túramozdony:-)
Akksi meghalt, éppen hogy tehettem volna vele pár lopott kört a környező mellékutcákban...:-(
Már töltöttem le 'service manualt', de egyenlőre még nem ad világos képet az akksi kiszereléséről...Korábban 'Banditos' voltam (kicsi, nagy) de azoknál egy pöttyet egyszerűbbnek tűnt ez a procedúra...
A 3 dobozos Givi konzol nekem is fenn van, hát piszok nagy kedvem van most leszedni...:-( De nagyon köszönöm az infót,máris okosabb lettem!
Hamarosan írok majd egy kis magánvéleményt (hátha valaki hasonló cípőben jár és ilyen gépet szereten venni)a motor vásárlásáról, a 'hazai' felhozatalról, és a külföldiről is. Megnéztem jópár 900-as gépet, itthon is, Ausztiában is, Szlovéniában is, ezt mégis itthon vettem, igaz, még 'nyers' import.
Gratulálok, sok balesetmentes km-t kívánok!
Sajnos le kell venned az akksi kivételhez az oldalidomot! (+nálam az egész oldaldoboztartó rendszert is, ami elég macera, ezért rákötöttem egy piros és egy kék vezetéket az akksira, végükre réz dugó forrasztva, ami menetes műanyag kupakkal zárható, így bármikor tölthető az akksi, ezért télen se vettem ki, csak töltögettem néha).
A kérdésre a választ MÉG nem tudom..úgyhogy majd remélhetőleg másvalaki segít
Megvan a 900-as Divim, kezdem felfedezni,ezzel együtt jönnek a 'hülye' kérdések elő, bocsi érte: akkumulátor kivételhez le kell venni az oldalsó takaró idomot?:-)
Köszi:-)
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
http://www.motorrad.co.hu/moto...
Főleg Suzukival foglalkoznak.
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/haszna
ltmoto
rok/207448/SUZUKI_GS500F_.html
Próbáld meg esetleg ezt a lehetöséget, csak napközben látogasd meg , mert nyugdijas, és nem kezd korán , és talán ha du 4-ig dolgozik...
Ez tragikus: http://www.origo.hu/nagyvilag/...
Nem tudja valaki merre van esélyem a jövő héten GS 500-hoz tömítés szettet kapni?